זונגית

New member
זה רק מוכיח עוד פעם

איך אפשר להסתכל על אותו הדבר מנקודות שונות ולראות דברים שונים לגמרה שמיים וארץ אחד מהשני. אני יכולה לראות איך ניק מתאים מאוד לחורף- העצב שלו,האנרגיה, המלנכוליות, התחושה של הבדידות שעופפת אותו, אבל איכשהו בראש שלי הוא תמיד יישב בתבנית של משהו אביבי. זה כנראה בגלל ששמעתי אותו בקיץ אבל הוא נשמע לי כל כך מתאים לתקופה הזו. דרך אגב, מישהו מכם מבין את המשמעות של הבית הראשון של פרוט טרי? אני לא מאופסת עליה. Fame is but a fruit tree So very unsound. It can never flourish Till its stalk is in the ground הוא משווה את התהילה לעץ פירות? כי אני לא משהו באנגלית ולא הבנתי כל כך את ההקשר של המילה but. בקיצור יש לי מן תאוריה משלי אבל הייתי שמחה לשמוע עוד. בכללי, השיר הזה כל כך מתהים בעיניי וכל משפט בו עומד בפני עצמו. נ.ב חיפשתי המון זמן את אסטראל וויקס אבל לא מצאתי אותו באף מקום! אבל קניתי גם את האלבום הכפול שלו היימס טו דה סיילנס.

noosh

New member
כן, כשהוא אומר "is but a"

(ומשמיט את ה-nothing לפני שהיה מסדר לך את זה קצת
), הוא אומר - תהילה היא בסך הכל עץ-פירות, לא יציב, שלא יכול לפרוח עד שהוא לא נטוע באדמה. לא מצאת את אסטרל וויקס? מוזר. חשבתי שהוא ממש שכיח, במיוחד עכישו כשהוא הוציא את ההופעה החיה שלו. אינ ממש אוהבת אותו, אם תתקלי - אני ממליצה.

זונגית

New member
אני מתכננת לעשות קנייה גדולה דרך האינטרנט

למרות שאני לא מאושרת לתת את מספר כרטיס האשראי, בכל אופן אז אני אזמין אותו ועוד כל מני אלבומים רבים וטובים, תלוי בתקציב. אני הולכת לעבוד בקיץ אבמוזיאון ארץ ישראל ז אני אהייה מסודרת

noosh

New member
I've never held emotions

in the palm of my hand or felt sweet breezes in a top of a tree but now you're here, brighten my Northern sky. מבחינתי זה אחד השירים. (וגם, I could have been your statue, could have been your friend, a long whole lifetime, could've been the end) ברייטר לייטר לפעמים מעט מפריע לי בתזמור שלו (וב-poor boy, לא אוהבת אותו), לפעמים זה קצת כזה, יותר מדי, כאילו שהוא הרגיש שהוא חייב לעטוף את המילים ואת הכנות המתפרצת במיליון צלילים שונים כדי להחביא אותם מאחור, לא לתת להם את הבמה (בניגוד לפינק מון, שם זו כבר נואשות, זה כבר, "די, קחו, אני לא יכול יותר"). אבל זה חלק מהקסם שלו, לגלות את זה, ולפרום את כל הכלים עד שמגיעים.או פשוט להקשיב להכל יחד כמכלול ולתת לזה לשטוף.

S m e l l y Cat

New member
הו, אבל לא,

הוא די שנא מה שעשו לו בשירים בברייטר לייטר. אני לעומתו אוהבת את זה הכי בעולם! מממ נורת'רן סקיי .... ממ צ'יים אוף א סיטי קלוק. והכי ממממ על הייזי ג'יינים.

Mr Bing 17

New member
צ'יים או א סיטי../images/Emo23.gif כלכך חורף של פעם.

וקצת ליל קיץ של פעם.

Applebite

New member
גם אני הכי אוהבת את ברייטר לייטר../images/Emo45.gif

למרות שהוא הכי אופטימי שלו (אם אפשר לקרוא לשירים שלו כאלה)...

Applebite

New member
כי כל הקטע אצלו זה שהוא נוגה

אז כאילו כשהוא פתאום שמח זה אמור להיות פחות טוב, אבל זה לא

Gremshnit

New member
השבוע קניתי את פינק מון

וזה פשוט מושלם..
and now we rise and we are everywhere
קניתי גם באותה קנייה את Hounds of Love ו-The Velvet Underground&Nico. מדהימים לא פחות.

Gremshnit

New member
זה כבר כתוב על זו של ניק דרייק ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

ולא, לא מכיר. תכף אצפה~ ואני לא יודע מה יהיה כתוב לי על המצבה. אה, רגע...אני הולך לחיות לנצח!!!

למעלה