Applebite

New member
לא נורא, זה לא באמת הורס שום דבר

ובמיוחד לא את החוויה של הסוף. סדרה מומלצת בטירוף, אבל את זה את בטח כבר יודעת. אולי אני אראה אותה שוב... הממממ.... במיוחד כשיש לי עכשיו הרדיסק טרה חדש

noosh

New member
חחח כן, אני יודעת שהיא מאוד מומלצת

אני פשוט צריכה לקחת אותה מחברה שלי. ולראות דולהאוס לפני. ולסיים באפי. ואת העונה הרביעית של HIMYM (אבל זה בקטנה, יום שבת אחד וסיימתי). ואני חושבת שיש לי גם את דקסטר עונה 3 לסיים, אם כי אם לא סיימתי אותה עד עכשיו, סימן שהיא לא היתה משהו. ואז האנטומיה כבר תחזור שוב לעונה שישית. בקיצור, צריך למצוא זמן בין לבין
. אבל אני צריכה לזכור לקחת אותה באמת.

רעוּת

New member
האמת שהיא די ייאשה אותי בשלב מסוים,

וכל אחת מהדמויות במשפחה שם (מי שנשאר, כן?
) עלתה לי על העצבים בשלב מסוים, אבל אולי זאת הפואנטה, שאלה יהיו דמויות שלא נורא קל להזדהות איתן ולחוש אליהן אמפתיה ומשפחה דפוקה ולא מתפקדת שגורמת לך לחשוב "אמג, אפילו המשפחה שלי פחות גרועה מזה"
. אבל אז בעונה האחרונה היא חוזרת להיות טובה כי הורגים עוד אנשים (כאילו שאין מספיק מבוות בסדרה על בית לוויות
), ואז יש את breathe me בסצינת סיום, ואז נגמר, ומתחילים לראות ניפ טאק מהתחלה כי זה מה ששמו ביס במקום
. ואז מפסיקים לראות ניפ טאק ומתחילים ללמוד לבחינות
או אולי כדאי להשלים קודם את כל החומר של הסמסטר כדי שיהיה לי ממה ללמוד לבחינות
או סתם למות
אלך לחפש ביוטיוב את הסצינת סיום של עמוק באדמה, אולי זה יעזור (למות, כאילו
).

Applebite

New member
כמעט סיימתי את grey's 5!!

זוכרת שתהיתי אם לראות או לא? מה חשבתי לעצמי?? איזו עונה מעולה, אני לא מסוגלת לראות שום דבר אחר, הפרקים עוברים לי בטיל ועוד מעט נגמר
וכן, דקסטר 3 הייתה הרבה פחות טובה מהקודמות לדעתי. מקווה שב-4 הם יחזרו לעצמם, אבל מה עוד כבר אפשר לעשות איתו? זה כמו ב-24, כמה מתקפות טרור כבר אפשר להמציא ושזה לא יחזור על עצמו?
את עוד במצב טוב, אני הייתי בתקופה של יובש והתחלתי להוריד סדרות הזויות במיוחד כדי למלא את החורים (למשל "זינוק לאתמול" בקטע נוסטלגי שכזה
).

רעוּת

New member
אני חייבת לציין שזה לא היה כזה חותך

כמו שציפיתי
אפילו לא בכיתי, מהזה
.

Applebite

New member
נכון!!!!!!

לא היה לי נעים לומר אחרי שכולן כאן אמרו כמה שהן בכו, אבל ממש לא בכיתי. הם לא נתנו זמן לבנות את העצב כי הם רצו לתת את אלמנט ההפתעה. מה שכן אני די במתח...

רעוּת

New member
אני לא ../images/Emo16.gif

זה היה יכול להיות יותר מוצלח
.
הם בטח יהרגו את ג'ורג', הדמות שלו נהייתה די מיותרת מאז שאין לו רומן עם אף אחת מהבנות ואף אחת לא צריכה אותו יותר (ומה הקטע של להתגייס לצבא? סריוסלי? האנטומיה של גריי בשירות בוש?) היה יותר אמין אם איזי תמות, אין לך סטייג' 4 קנסר ואת יוצאת מזה בחיים ככ בקלות
. אבל לא נראה לי שהיא תמות, היא צריכה לחיות האפילי אוור אפטר עם בעיות בשורט-טרם-ממורי. הייתי מעדיפה שיהרגו את מרדית וזהו

Applebite

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מסכימה עם כל מילה שאמרת. לא עשו שום דבר עם הדמות של ג'ורג' העונה, היא הייתה סתם עוד דמות שולית שלא מתעמקים בה מעבר למילה פה ושם בבית החולים. אני בכלל לא זוכרת איפה הוא גר עכשיו ועם מי. כאילו פתאום אחרי כל הדרמה שהיה לו בחיים הוא נהיה הבן אדם הכי משעמם עלי אדמות שמתקיים רק כשהוא נמצא בבית החולים (וגם זה לשנייה או שתיים) ואני דווקא ממש אוהבת את הדמות של ג'ורג' כשהיא קצת יותר פעילה בסדרה
ואיזי הייתה ממש מעצבנת עם הסרטן שלה. סתם תסריטאים שמחפשים איך לעורר עניין אצל הצופים. אבל בכל זאת העונה הזאת עברה לי בטיל ונהניתי מכל פרק. מרדית כבר מזמן לא מעניינת ומשאירים אותה רק כי התחילו ממנה, אבל זו הייתה אמורה להיות סתם סדרת פילר של 8 פרקים, הם לא ידעו שהיא תצליח כל כך ויצטרכו לקחת אותה לכל מיני כיוונים שונים. למרות שעכשיו יש להם את לקסי גריי אז אפשר להתמקד בה (אני די מחבבת אותה). וברור שאיזי תחייה, אין לי ספק בזה. זה היה כזה מגוחך כשדרק "פתאום" מצא איזו דרך "שלא נוסתה מעולם בעבר" למצוא את "מוקד ההזיה" של איזי, אז איף. לצערי מתחילה הרגשה של סוף סדרה, שכבר אין להם מה לעשות וכולם מוצאים את אהבת חייהם וחיים באושר ובעושר. אני מקווה שאתבדה. לא אמרו משהו על זה שהעונה הבאה תהיה האחרונה, נכון?

רעוּת

New member
תכלס,

אני בעד שיעשו איזה טבח בבית חולים וכולם ימותו
. לא יודעת, שתהיה איזה תפנית טרגית באמת
שידלגו 5 שנים קדימה כמו בעקרות בית נואשות

noosh

New member
אני שונאת את לקסי

היא כלכך מעצבנת. כל הבנות בסדרה הזאת מעצבנות, אפילו כריסטינה נהייתה מעצבנת. וביילי כלכך הדרדרה.

רעוּת

New member
כן, איכס, מה הקטע של להביע רגשות פתאום

חברה שלי שלחה לי מייל מניו יורק אתמול ואמרה לי שהיא היתה ב'שיקגו' ודר ביילי משחקת שם
אז אמרתי לה שתמשיך ככה ואני אעשה לה מלא ספוילרים לעונה החמישית

Applebite

New member
אני אוהבת את לקסי כי לפחות היא

הייתה כזאת שמביעה רגשות כבר מההתחלה ולא כזאת שאמורה להיות דד אינסייד או לפחות מדוכאת ופתאום הגיעה למסקנה שהעולם ורוד ופרחים ופרפרים. היא קלאמזי כזאת ולא מושלמת. ממש אהבתי שבהתחלה לא התיחסו ליופי ולנשיות שלה כמשהו שצריך להדגיש בהגזמה, היא הייתה סוג של נורמלית כזאת. עכשיו פתאום כשהיא עם הוומנייזר הכי גדול בסדרה התחילו לאפר אותה בשכבות מגעילות של איפור, כאילו זה מה שיגרום לה להיראות יפה או אישה או משהו. אוף, ככל שהשרשור הזה מתארך אני רק שונאת יותר ויותר את מה שנהיה מהסדרה הזאת!!

לדעתי ברייטר לייטר לוקח,

כאילו,כל הקונספט שלו. פייב ליבס לאפט הוא אלבום מהמם,אבל ממש ממש יודע להעציב אותי. אבל נגיד את אחים שלי לא,אז אולי יש לו השפעה כזאת במיוחד עלי... לא יודעת,מביא עלי דכדוך,ובזמן האחרון ממש לא מתחשק להיות במצברוח כזה.(כך גם דרכי עם אליוט סמית' הלכה לאיבוד
) אי לכך ובהתאם לזאת- ברייטר לייטר הוא אלבום מושלם מבחינתי! כל התחושה שהוא מביא לי ב כ ל רצועה,זה מדהים! כמה דיסקים כאלה כבר יש? עושה לי ממש טוב על הנשמה,כל שיר שם יש לו נוכחות,אופי,יופי בלתי נדלים. ממש מה שאני צריכה.. מבחינתי הוא על מדף הדיסקים ללא רבב שביניהם תוכלו למצוא את: Bless The Weather-של ג'ון מרטין Jugged Little Pill -שאני לא באמת צריכה ליידע אתכם של מי זה.. כל שיר ושיר, יבורך

זונגית

New member
מה שאני אוהבת בפייב ליבס לפט

חוץ מזה שהוא אלבום מדהים כל כך נוגה ועצוב בצורה כל כך יפה ונוגעת זה שהוא בא לי בתקופה מאוד מתאימה בחיים. אני זוכרת מתי קניתי אותו, בקיץ של תחילת שנה שעברה, הלכתי לצליל והיה שם מבצע 3 אלבומים ב100, אז לקחתי את מונדנס של ואן מוריסון ואת טספטרי של כרול קינג. בשלושי החלטתי לקחת סיכון וביקשתי מהמוכרת שתכיר לי איזה אמן חדש. היא ישר הוציאה לי שני אלבומים של ניק דרייק ועוד כמה שאני לא זוכרת.. אבל היא הייתה הכי מאוהבת בניק . היא התחילה לספר לי עליו ממש בהתלהבות ואמרה גם שהיא התחתנה עם אחד השירים שלו (מפינק מון אני חושבת). היא דיי הדביקה אותי באהבה אליו קניתי אותו ומאז כל פעם כשהלכתי ברגל שמעתי אותו באייפוד. זו הייתה תקופה מאוד יפה בקיץ (כמו עכשיו) כשהכל היה ירוק וטבעי, זה עשה לי דה ז'ב וו לקיץ של שנה שעברה שעברה.. בקיצור האלבום היה מן פסקול לתקופה הזו והוא מאוד התחבר לי עם טבע, עם שדות ירוקים, פרות שאוכלות במרעה, נהרות זורמים (the river man) כך שבו בזמן האלבום הזה עצוב וגם ספוג במן שימחה כזו שקשה להכיל, התמונות שבתוך הלאבום גם תרמו להרגשה. (התמונה של ניק שוכב על האדמה בתוך דשא\עשב) ד.א זו רק אני או שway to blue מזכיר מאוד שיר מבת הים הקטנה בחלק מסויים שלו? יום נעים לכולם, נעם.

noosh

New member
מצחיק, לי הוא הרבה יותר סתיו-חורף

אבל כנראה שזה תלוי בתקופות. ברייטר לייטר הרבה יותר קיצי ממנו לדעתי. ופינק מון פשוט מדכדך, נראה לי כמו בחירה קצת נוגה לשיר חתונה.

noosh

New member
אה, ו-../images/Emo45.gif על ואן מוריסון

נסי את אסטרל וויקס.

Walk Two Moons

New member
../images/Emo45.gif אני איתך...

ו- River man זה אחד השירים הכי יפים שיצא לי לשמוע. סליחה על הקלישאה, אבל אני מופתע מהקסם שלו בכל שמיעה מחדש, ברצינות.

כן,גם לי. אבל מצד שני,ליטל ארת'קוויקס -

בשבילי גם היה קיצי. ולכו תבינו את זה. הכרתי אותו בקיץ,והלכתי בערבים,והיה חם. ולח ,והזעתי, ובכיתי תוך כדי את מאד'ר, כשבטח רובכם התכרבלתם עם ווינטר במיטה כשהקור חדר לעצמות... אז פשוט תלוי... בהמון דברים.

S m e l l y Cat

New member
ואי ברייטר לייטר הכי חורפי לי בעולם

הוא הכי הכי מזכיר לי את לאנדן היפה והאפורה בימי החורף
אבל ניק בכלליות הוא אמן של חורף בשבילי.. בקיץ אני בקושי שומעת אותו. איזה עצוב לי.

למעלה