Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifתפוז טיפש../images/Emo69.gif

קיצר.. חיחי, בדיוק לפני שנה אני הייתי בתהליך את הסרט הדקומנטרי שלי
הווווווו הנוסטלגיה הלא כלכך רחוקה
 

sweet shir

New member
בע. להתכונן להיסטוריה זה לא כיף. ../images/Emo10.gif

סתם באלי לקטר כי אני מפחדת שעוד שניה יהיה לי נמק הידXD
 

rox love BSM

New member
been there,done that

ועוד בציון של 95 חח. זה מעצבן ומתסכל רצח,אבל זה משתלם בסוף
 

sweet shir

New member
חח ברור שזה ישתלם בסוף.. אבל כרגע ממש כואב לי

פיזיתXD זה מה שקורה שהביצפר המזדיין שלי מפציץ אותנו במבחנים ועבודות וישלי רק יומיים ללמוד להיסטוריה. :(
 

I LOVE BMSF

New member
שאלה חשובה :):)

אם אני רוצה לרכוש את הDVD החדש של מקפליי..והריי לא מוכרים אותו בארץ... מה אני עושה..דרך מי אני מזמינה...? בבקשה תעזרו לי..:) תודה רבה ויום טוב!!!! :):)
 

I LOVE BMSF

New member
מצטערת שפתחתי הודעה חדשה..:/

שנים לא הייתי בפורום....אני אשמח לחזור לפה...:):)
 

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifדבי כתבה לי אעאעאעאעאעאעא

XDDDDDDD התחלתי לצרוח כמו משוגעת בבית ואח שלי כזה "מה יש לך?!!?!?! בהמהה!!" ואני כזה "דבי ענתה לייייייייייייי" והוא כזה:"למה שהיא לא תענה לך היא החברה הכי טובה שלך..." ואני כזה..."אה?" XDDDDDDD שכחתי שגם לחברה הכי טובה שלי קוראים דבי... בכל מקרההההההההההההההההה כנסו לטוויטר שלהה כי אני לא מצליחה להעלות את התמונה ששמרתי על המחשב של זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגעע אני אעתיק לפה מה שהיא כתבה ! חחחח אני >> AmitTi @DebbieFletcher heyy debbie!!! it's my B-Day tomorrow, will you make my day and wish me a happy BirthDay?? :DD Hope you'll feel better!!! Xx היא>> DebbieFletcher @AmitTi You're not Mickey in disguise are you? Happy birthday XXX ואז עוד פעם היאאאא >> DebbieFletcher How cool to share your birthday with Mickey @Moniloves_McFly @AmitTi DDDDDDDDDDDDDDD: אין. זה פשוט עשה אותי מאווווווושרת!!!!
 
../images/Emo73.gifחחחחחח איזה חמודה דבי! ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

היא האמא המאמצת שלי *גבות4* חחחחחחח מזל טוב עמיתוש
 
../images/Emo73.gif שמו לי גשר ../images/Emo7.gif ~מקטרת~

אז בא לי לקטר טיפה ולפרוק את זה! זה פשוט כ"כ כואב! <_< אני מרגישה שהשיניים שלי נושרות! העאהאע בא לי למות <_< טוב זה לא נראה הכי רע שיש אבל זה מוזר =\ אני מקווה להתרגל לזה XD איזה צבע גומיות כדאי לי לשים?
XD
 

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo207.gifבלי צבע,בחייאת

תעשי טובה לעצמך ואל תעשי את טעות הגומיות הזרחניות(לדעתי,בכ"א,ובלי לפגוע באף אחת
) ולא היה לי גשר אז אין לי ממש אין לי 'טיפים' לתת לך ורק לומר לך שזה רק לכמה זמן ומתרגלים לזה וזה לא ממש נורא,ועדיף לסיים עם זה בגיל מוקדם וזהו:) אני רוצה לשתף אתכן במשהו,ובגלל שאני לא אהה פה בסופ"ש(ווהו לוחמי הגטאות) אני אספר את זה עכשיו יש לי בפייסבוק את הפורום כאחד מהחברים,ואז נכנסתי לפרופיל וראיתי כל מיני תמונות וראיתי אלבום מאחד המפגשים שעשיתן(בפסח נראה לי,אני כמעט בטוחה שכן) אני מדפדפת רואה אנשים מחזיקים את השלט פתאום אני רואה את חברים שלי,אביב דור ועמרי מחזיקים שלט,ובתמונה אחרת גם חברים אחרים שלי,רועי ויניב,והתחלתי פשוט להתפוץ מצחוק כי הם לא שומעים מקפליי(אביב שמעה,אבל רק בכיתה ח',ממש מזמן,עכשיו היא כבר לא)וזה היה נראה לי מוזר והזוי כי לא הבנתי מה הקשר שלהם בכלל ולא הייתי איתם באותו יום ולא ידעתי שהם הצטלמו,ואז אני כזה אומרת להם בבי"ס "שמעתי שאתם רוצים את מקפליי בארץ" ואז הם ראו שתייגתי אותם והתחילו לספר לי כולם שהם ממש זוכרים את זה שהיה מפגש (של הנוע"ל) ואז כמה בנות באו אליהם וביקשו מהם להצטלם עם השלט וזה.. זהו בעצם,סתם רציתי לחלוק את זה איתכם כי זה שיעשע אותי:)
 
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחח את חייבת להראות

לי איזה תמונה זאת XD כי אני מאלה שהכריחו אנשים להצטלם והיו כאלה ששאלו אותנו והטרידו אותנו אם אנחנומעלות את זה לפייסבוק ואם הם יהיו מפורסמים XDDDDDDDDD
 

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתייגתי אותם בפייסבוק באלבום שהעלו

מהמשתמש של הפורום במפגש שהיה שנה שעברה.תסתכלי באלבום בתיוגים ותראי אותם!:) חחחחחח אז אם שכנעת אותם הם יזכרו אותך!
 
למעלה