MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב?../images/Emo3.gif

מניסיון [עוד שבוע אני "חוגגת" 3 שנים
] זה לא כזה נורא..... זה רק קצת מציק, וגם זה רק בהתחלה...
עכשיו זה ממש חלק ממני...לא מרגישים אתזה בכלל.... כמה שנים נראלך תהיי עם זה?
אני מאז ומתמיד הייתי עם צבע כסף אז.... אבל את יכולה לשים מה שבאלך
רק אל תשימי צבע מוזר מדיי כי זה חודש שלם וזה מושך עוד יותר תשומת לב.... תתחדשי

../images/Emo73.gifחחח נראה לי אני ישאר עם האפור ../images/Emo6.gif

ואממ.. אני יצטרך להיות עם זה שנה :]

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif welcome to the club.

אז ככה: א. תפרקי. יש לך זכות לפרוק. גשר זה מבאס. ב. אל תדאגי, הכאב שהיה לי כששמו לי את הגשר שלי עברה אחרי פחות מיום. זה לא ככה אצל כולם אבל מה שבטוח זה שלא יכאב לך יותר מכמה ימים. אה וגם ההרגשה המוזרה שהפה שלך נפוח תעבור תוך פחות משבוע. ג. אני אישית לא אוהבת גומיות בצבעים. הכי טוב לדעתי זה הצבע הרגיל. ותתנחמי בזה שבעוד כמה שנים יהיה לך את החיוך הכי יפה שיכול להיות :)

../images/Emo73.gifחחח את צודקת :] זה הדבר היחידי שאני

מתנחמת בו ^^ וזה לא ממש מוזר לי שהפה שלי נפוח כזה לזה אפשר להתרגל אבל זה פשוט לוחץ לי על השיניים וזה כואב ומתסכל! כי אני לוקחת אקמול וזה לא עוזר! בכל מקרה אני יצטרך לחיות עם זה שנה אז אני מקווה לחיות עם זה בשמחה ולא בעצבים

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בדיוק ^^

את תראי שאחרי זמן קצר את כבר לא תשימי לב וזה לא ירגיש לך חריג ומוזר :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif לא נורא ../images/Emo6.gif

וולקאם טו זה קלאב
כן, בהתחלה זה כואב אני לא יכולתי לאכול כלום, חייתי על קוטג' במשך שבוע. אני כבר שנה וחצי עם גשר, מה - 3.3.08. גם אני שונאת את הגומיות הזרחניות
אני אישית שמתי כחול נייבי ( יענו כחול כהה) שזה לא כזה נורא.
תתחדשי
XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמזל טוב[?]

ממ לי אף פעם לא היה גשר והרופא שיניים שלי גם אמר לי שאני לא צריכה [רק פלטה אולי עוד שנה ככה] כי השיניים שלי דיי ישרות אז אני לא ממש יכולה להבין איך את מרגישה
לפי דעתי שקופות הם הכי יפטת יש לי ילדה בשכבה שיש לה תכלת וזה פשוט כיעור ועוד אחד שיש לא שחור
יאק! הכי יפה זה שקוף לא לוקח יותר מידי תשומת לב ופשוט כזה אבל זאתי רק דעתי
..

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכן הצבעים הבהירים הופכים למגעילים

כאלה תשימי כהים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif סתיווו@!$%^&

קודם כל, תתנחמי בזה שאני עם זה כבר שלוש שנים ושלושה חודשים>.< ושתדעי שזה עבר מהר ככה שאם זה רק שנה אז זה יעזור בטיל ובאמת אח"כ יהיה לך שיניים ממשממש יפות@!$ בהתחלה זה כואב וזה אבל זה עובר ועדיף לסבול את הכאב הזה לתוצאה שאחרי [דרך אגב גם דשה\דריה שמה גשר השבוע, אם את זוכרת אותהXD] וזהו.. את יפה בכל מקרה אז אין לך מה לדאוג
BUY THE WAY לאחר שלוש שנים ושלושה חודשים כמו שהבנת, אני מורידה יום שני !@$$^#$^#$@!^#$@#$#$

../images/Emo73.gifספיר%#$&#$#&%

יאאא תתחדשי! ^^ כאילו על זה שמורידים לך :] כן.. זה באמת הכאב שווה את התוצאה ^^ ותגידי לדריה שתתחדש .. חחח בטח שאני זוכרת אותה :) ותודה.. גם את יפה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

רק רציתי לציין
שאת יפה בכל מקרה . ולפי מה שהבנתי זה כואב כמה ימים וזהו DD: ואח"כ תיהי יותר מדהימה ממה שאת היום וזה 8DDD

../images/Emo73.gifאוווווווווווווו תודה ../images/Emo9.gif

וכן הכאב אמור לעבור תוך כמה ימים ^^ ושוב תודה.. גם את יפה!

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif סתייווווווווווו ../images/Emo70.gif

תתחדשיי! אני גם רוצה כבר גשרר..אוופפ >< אני לא ממש מבינה את הכאב אבל אני מבינה מדברים שסיפרו לי
אני מאחלת לך שתתמודדי עם זה בקלות ותדעי שבסוף יהיו תוצאות יפות כך שהכאב יהיה שווה את זה
אוהבת

../images/Emo73.gifחח תודה סתווש ^^

ותאמיני לי את לא רוצה גשר
גם לי הייתה תקופה שרציתי ואמרתי שזה מגניב וזה... אבל זה כ"כ כואב >_<

למעלה