NoAmItA ChAn

New member
שאלה לכולם:

יש לכם נגן מוזיקה? אם כן, איזה? כמה מקום יש בו? האם מספיק לכם הגמקום? מה הצבע שלו? אם אייפוד - איזה סוג? מעדיפים אוזניות רגילות, אוזניות גדולות או אוזניות סיליקון (האלה שנכנסות וחופרות עמוק בשעווה שבאוזן)? יש לנגן כיסוי? אם כן, איזה? והכי חשוב - האם יש לו שם? סתם מעניין אותי לדעת D:

NoAmItA ChAn

New member
ואני אענה, כדי לחלוק עם הפורום D:

אחרי משהו כמו חמש שנים, החלפתי את האייפוד נאנו הלבן דור 1 שהיה לי (בשם ז'ורז') באייפוד נאנו חדש יותר בלי מצלמה, בצבע כחול בשם ג'רמי 3> בקודם היה לי שני ג'יגה והמקום ממש לא הספיק לי, ועכשיו יש לי שמונה ג'יגה, וזה מרגיש כמו אינסוף מקום! D: יש לי כיסוי פלסטיק שקוף, כדי שאוכל לראות את הצבע המושלם שלו 3> אני מעדיפה אוזניות רגילות, ויש לי סוג מאוד מסויים של אוזניות שאני אוהבת. פעם היה האוזניות של אפל, ועכשיו אני אוהבת את אוזניות של AKG, כשיש רמקול גם בחוץ XPPP וזהו D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifDD:

אגב, סתם שאלה רנדומאלית~ מאיפה החלטת על השמות שלהם? כאילו, סתם שמות חמודים שמצאת או שיש להם משמעות? ^^

NoAmItA ChAn

New member
המממ.. את האמת, אני לא בטוחה O:

ז'ורז'.. נראה לי שזה בא מהמופע של אסי וגורי, כי יש להם שם שתי דמויות בשם ז'ורז' ורוברט (צרפתיים XDDDDD), ו.. לא יודעת, ז'ורז' זה חמוד כזה
אבל תמיד תיקנתי את כולם: לא ג'ורג' או סתם ז'ורז', אלא ז'ורז' במבטא צרפתי כבד!!! וג'רמי... את האמת שזה בא אליי יום בהיר אחד, בלי שום קשר לכלום XDDDDD היה לו עוד שם בנוסף לג'רמי, אבל שכחתי D:.. ותודה על ההתעניינות 3333333333333333333333>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוו, חמודD:

LOL באמת תהיתי למה דווקא ז'ורז' ולא ג'ורג', ואני כל הזמן מתבלבלת [עדיין] כי למחשב שלי קוראים ג'ורג'XD [על שם ג'ורג' וויזלי... גאד אני באמת מכורה להארי פוטר הא? O_ם] *מתעלמת מהעובדה שאתמול ב1 וחצי בלילה התחלתי לקרוא אותו שוב. אין לי מה לעשות עם זה, מבחינתי זה פשוט הבית... אני יכולה לקרוא מלא ספרים אחרים אבל אני לעולם לא ארגיש איתם את מה שאני מרגישה איתו;_;*

NoAmItA ChAn

New member
מסכימה ומזדהה!

מה, התחלת לקרוא את כל הסדרה שוב? O: ואגבבבב, אקליפס שלך עדיין אצלי, ואני כל פעם שוכחת להביא לך אותו 1#$^<?#$<?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכע, אתמול בלילה~

בסביבות 1 וחצי, אחרי שכבר סגרתי את המחשב, הגעתי למסקנה שפשוט ממש, אבל ממששששששששששש בא לי לקרוא אותו שוב. אז התחלתי את הספר הראשון3:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכמובן כמובןD:

1. כן 2. אייפוד3> 3. 80 ג'יגהD; 4. בואו נחשובXD יש לי 80 ג'יגה~ 5. בעיקרון הוא שחורO: 6. קלאסי~ 7. ממ אני נעה בין אוזניות רגילות לסיליקון~ כרגע יש לי אוזניות מקוריות של אפל, כי האבא המוזר שלי קיבל אותן עם האייפון שלו והוא לא אוהב אותן. ;_; איך אפשר לא לאהוב אותן הן כאלה סקסיות3> 8. כן~ 9. קשיח~ בצבע כחול [ספירD;] מנצנץ
10. כמובן וכמובן! הוא נענה לשם המאוד סקסי, רגולוס ארקטורוס [ג'ייקוב] בלאק. במקור הוא היה רגולוס ארקטורוס בלאק, ואז בתקופת האובססיה שלי לטוויילייט [O_ם] הוספתי את השם ג'ייקוב ומאז פשוט לא טרחתי לשנות את זה כי אני אוהבת את ג'ייק, הוא הדבר הכי [אם לא היחיד?] מגניב בסדרה הזאתXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאולי כי פגשת את רגי מליון פעם בערך? LOL

רגי מושלם, אני מאוהבת בו לחלוטין ואני בחיים לא אחליף אותו ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה, ואם מדברים על נגנים קודמים...

עד כיתה ח' השתמשתי בדיסקמנים:0 ואז בכיתה ח' קניתי את האייפוד הראשון שלי- מהאייפודים ה~ממש~ ישנים, בלי צבע בלי כלום~ הוא היה בצבע תכלת והוא היה קטן. נראה לי היה לי 8 ג'יגה אבל לא זוכרת בדיוק~ קראו לו מוני [MOONY], נחשו על שם מי
[רק הדמות הספרותית הכי מושלמת שקיימת בעולם הזה בערך~] באמצע כיתה ט' הוא התקלקל לי;_; אז קניתי אייפוד נאנו, גם כחול [אני מניחה שכולכן כבר הבנתן שאני אובססיבית לצבע הזהXD ולמען ההפתעה, זה לא בגלל סופר ג'וניור! אבל זה בהחלט עוזר שזה הצבע הרשמי שלהםXD] נראה לי מהסדרה הראשונה של נאנו, אם אני לא טועה גם לו לא היה צבע~ וקראו לו פאדי [PADDY], קיצור של פאד-פוט. ואז גם הוא התקלקל וקיבלתי את רגולוס
[וכן, זה לגמרי מכוון שלשלושת האייפודים שלי קוראים על שם דמויות מהארי פוטרXD לאייפוד הראשון קראו מוני כי רמוס הוא הדמות האהובה עלי, לשני פאדי כי סיריוס הוא גם אחת הדמויות האהובות עלי וכי רציתי להמשיך באותו כיוון של השם, ז"א, הכינוי של הקונדסאים. לפי הרצף טכנית לאייפוד שיש לי עכשיו היו אמורים לקרוא פרונגס אבל בגלל שהוא שחור [החלטתי על השם לפני שקניתי את הסקין~] אז הוא היה צריך להיות ממשפחת בלאק, ובגלל שלאייפוד הקודם כבר קראו ע"ש סיריוס, ואני ממש ממש ממש אהבתי את רגולוס באותה תקופה (ועדיין!) אז החלטתי לקרוא לאייפוד שלי על שמו~~~~] [רק למען ההבהרה- זה היה לפני הספר השביעי
אני וחברה שלי עלינו על זה עוד לפני שהוא יצא
]

../images/Emo216.gifאז ככה..איפוד, 120GB-כסוף...

יש לו נרתיק עור בצבע לבן..(שעלה לי 250 שקל
) אוזניות של איפוד...הם די סבבה. אין לו שם..
עסק יקר אבל משתלם:)

PUMPKIN juice

New member
יש לי והוא שקסי :)

הוא מחברה שקוראים לה CWON והוא ט'אץ, שחור ועם הרבה סקס אפיל
יש לו מקום ל32 ג'יגה והמקום מספיק לי בהחלט :) אני מעדיפה ת'אוזניות עם הסיליקון שנכנסות לתוך האוזן, זה חולני! לא שומעים שום דבר איתם חוץ מהמוזיקה
קוראים לו סריוס בלק והשם האמצעי שלו הוא צחי[!!!] כדי לשמור על עממיות

Because Of May

New member
כמה נגנים היו לי, דאממ. ../images/Emo109.gif

וכולם נהרסו. החשובים: MP4 בשם XPOD, היה לו כיסוי שחור מגניבול ביותר, 4GB ועוד 4 כאופציה להרחבה בכרטיס זיכרון, עם מצלמה וכאלה. הוא היה מדהים, והוא נהרס... מבכה על מותו על היום, הוא עוד שמור לי פה מעל כונן המחשב
. כרגע? אני פשוט משתמשת בפלאפון שלי. 8GB. תאמינו לי שזה משתלם. אהמ, ואוזניות זה עסק אחר בשבילי: החלפתי ב-3 השנים האחרונות משהו כמו 35 סוגי אוזניות. התבייתתי על כאלה מסיליקון של TEAC. פעם היו לי כחולות (כמו בתמונה...) ועכשיו יש לי ורודות. הן מדהימות, ומעולות, ובחיים לא הייתה לי איכות טובה כזאת, אני ממש מאוהבת בהן. הן מתחברות לפלאפון עם כבל מיוחד של סוני אריקסון. אה, ויש בהן כ"כ הרבה סטייל, אין דברים כאלה, האוזניות שנראות הכי פנסי בעולם
. בינתיים הן החזיקו מעמד יפה איזה 3 חודשים, מקווה שהן ישארו ככה. תמונה להמחשה:

NoAmItA ChAn

New member
נראות יפה, אהבתי את הצבע D:

אני פשוט לא אוהבת אוזניות כאלה
ואם נותנים לי לשמוע באוזניות כאלה לא נעים. מה, עם כל השעווה לדחוף את זה גם לשלי? XPP

נגן MP3 - T.sonic 850 ../images/Emo223.gif

8.GB אחי קנה את זה בדיוטי פרי באוקראינה/תאילנד, כאילו, הוא טס לתאילנד אבל בדרך חזרה הם פספסו את הטיסה ונחתו באוקראינה
אז אני לא בטוחה בדיוק מאיפה זה. ממ, כן, בהחלט מספיק לי המקום, לפחות ללהקות האהובות שלי
צבע שחור, אני מעדיפה אוזניות רגילות, לפני כמה זמן אחי קנה לי אוזניות סיליקון וזה היה ממש לא נוח
אפילו ששמעו בהן טוב. עכשיו קניתי אוזניות חדשות מעולות[!!] בצבע אדום
, חבר של אחי עשה לו הנחה, במקום 140 - 80 שקל. ^^ יש לנגן כיסוי גומי מכוער כזה, בהתחלה השארתי כי פחדתי שיישרט הנגן אבל באיזשהו שלב החלטתי להוריד כי יותר יפה ככה. לא, אין לו שם. גם אם אני אתן לו שם אני אשכח מזה.
אני לא נוהגת להשתמש יותר מדי בשמות לחצים. אבל נו, אם כבר, אז ג'ייק.
http://www.techgadgets.in/images/transcend-t-sonic-850-mp3-player.jpg אה כן, וכמובן שאפשר גם להעביר גם וידאו ותמונות לאמפי. יש לי שם פרקים של הפיג'מות + איך פגשתי את אמא. אמנם לא הרבה כי פעם אחת כבר התמלא לי כל המקום בנגן, אבל מחקתי והשארתי פרקים שעוד לא ראיתי/אני מחליפה כל הזמן.

אה, וכשאני כותבת 'מקום ללהקות אהובות' ../images/Emo223.gif

הכוונה דיסקוגרפיה של כל ה-9. *-* יש הכל מהכלב, גם לייב.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif iPod apple 80GB

בצבע שחור, האוזניות נהרסו (שנתיים וחצי זה המון
), ויש לי מקום להכל ואני גם צריכה לעדכן אותו אבל אין לי כוח..
ואני בעד אוזניות לאייפוד שהאיכות שם הכי טובה, או אוזניות שמאי שמה תמונה שלהן, אני צריכה כאלה דחוף!

למעלה