SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכןןןןןןןןןןןןן3333333333>

וזה לא חהחהחה, תהיי קצת יותר קוריאנית- זה האהאהאXD וכע זה החלק האהוב עלי זה נורא מתוק מצידם
וכע הם כולם כאלה חתיכים*_* והיה אחד עם חולצה פתוחה, אליו התכוונתי- כאילו בלי חולצה התכוונתי שהוא בלי חולצה מתחת לג'קט ושרואים לו את כל הגוף~~ שקסי3> וסבבה, נפגש ואני אגיד לךD: דבריאיתי~

IVaLeRyI

New member
שאאאלום ^^

פוסטרים יתומים למסירה,במצב סביר ביותר ,כואב לי הלב לזרוק אותם . אחד של פול אווט בוי, השני של גרין דיי.... אם מישהו מעוניין - אני מבת ים ,קצת בעייתי לי להגיע למקומות עקב היותי סטודנטית (אז כן, אני מבת ים והרבה ברחובות לצורך העניין) http://www.tomerposters.co.il/167977 זה הפול אווט בוי והגרין דיי : http://www.tomerposters.co.il/168049 לפרטים באימייל\מסנג'ר [email protected]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאעגאעהכעכגה *מתחרפנת*

אוף משעמם לי, למה אנשים לומדים עדיין... ;_; מה אתם צריכים ללמוד יש מתכונות ובגרויות מי צריך אשכרה ללכת לבצפר>>; בווווו. *מקשיבה לאלבום הסקסי של סופר ג'וניור
* גאד אני באמת באמת אוהבת אותם;_; ו-ו-ו- *מתחרפנת* קראתי עכשיו כתבה באולקייפופ ששינדונג, ב"thanks to" באלבום הציע בקוד נישואים לחברה שלו *____________* כמעט התחלתי לצווח מהתרגשות כשקראתי את זה, ואני על סף דמעות, זה פשוט הדבר הכי רומנטי בעולם גאד
אין לי מושג אם היא הסכימה או לא, אבל בינינו, מי יגיד לו לא? O: לול הוא כזה
ו-ו- אוף זה כלכך רומנטי3> [אבל... בוהו למה הוא לא יכול היה להציע לסונגמין
סתם אבל לסונגמין עדיין יש את קיוהיון אז זה בסדר *הנהון*] ....... כן זה פחות או יותר מה שרציתי לכתובXD ולא כמו מיאבי ומלודי, אשכרה יש תמונות של שינדונג עם חברה שלו, אז זה נורא חמוד מצדם~~~ אני מקווה שהוא יהיה שמח והכל3: [רק שזה לא יפריע לו להופיע עם סופר ג'וניור
אני לא אסבול את זה עם עוד אחד יעזוב. כי אם הוא יעזוב.............. הם באמת יהיו בויז ג'נריישן *נשפכת מצחוק*]

NoAmItA ChAn

New member
בויז ג'נרשיין XDDDDDDDDDDD

יכול לעבוד, תקשיבי! XDDDDDDDDDDD ויאאאאאא, שינדונג! איזה חמוד, דיי ;_________; יש לך תמונות שלהם? D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנו, ככה קוראים להם כשהם עושים קאברים

לשירים של גירלס' ג'נריישןO: כאילו לא רק סופר ג'וניור, גם עוד להקות- כל קאבר שבנים עושים לשירים שלהן זה או בויז' ג'נריישן או וונדר בויז [כי יש להקה אחרת (ממש גרועה למען האמתXD כאילו יש להן שיר אחד שהוא... בסדר, שאני שמעתי) בשם וונדר גירלס XD] אזאז כן. [ו... נו, כי כרגע הם 10, ואם גם שינדונג יעזוב אז הם יהיו 9 וזה מס' הבנות שיש בSNSD אז... כן. LOL] ואין לי תמונה שלהם על המחשב, בכתבה ההיא שמו תמונות שלהם, באול קיי פופ. אבל אני לא מצליחה לשמור משם תמונות כי הם הומואים~ אז לאדעת.

למעלה