אם לא היה לי נגן מוזיקה לא הייתי שורדת

היו לי כמה נגנים, אבל כרגע יש לי אייפוד טאץ', 64 ג'יגה. אני אומרת כמה שיותר מקום יותר טוב - יש לי בו איזה 18 ג'יגה של מוזיקה (ותמיד מתווסף עוד) וגם סרטים. האייפוד חסר צבע, אבל הכיסוי שלו אדום. בעיקרון, יש לי אוזניות רגילות כאלה שגם שומעים בהן ממש טוב, אבל כשאני בנסיעות כל ראשון וחמישי מב"ש לאילת וחזרה, אחרי איזה שעה האוזניות כבר לוחצות לי על המוח והאוזניים. לכן אני מעדיפה אוזניות סיליקון שהולכות לבפנוכו של האוזן. (אין לי שעווה! אני דואגת לנקות). והכי חשוב, לאייפוד שלי קוראים Dionysus (אל יווני של יין ועוד משהו. חשבתי מכיוון שיש לו כיסוי אדום וגם יין הוא בד"כ אדום, אז זה מתאים. חוץ מהעובדה ששם נשמע קטלני).

farthwraway

New member
בני נוער תחת מעקב

היי, אנחנו ממגמת תקשורת בית ספר דה שליט, רחובות. אנחנו עושות כתבה על התופעה של בני נוער שההורים שלהם שוכרים חוקרים פרטיים שיעקבו אחריהם. אם זה קרה לכם או למישהו שאתם מכירים ואתם מעוניינים להביע את דעתכם או ביקורת על הנושא (מול מצלמה) אנא צרו איתנו קשר ב[email protected] בברכה צוות הקבוצה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטיהיהיהי סיימתי את הטאצ'ול שלי~

[טאצ'ול= טאמין/היצ'ול] לפרסם פה? לא לפרסם? ........ עזבו עדיף שלא. D;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifעזבי אל תשאלי. ../images/Emo122.gif

זה פדופילי לחלוטין~~ לא בשבילכן. XD [כן, בשבילכן באופן כללי. אני לא חושבת שיש אחת בפורום הזה שתהיה מסוגלת להתמודד איתוXD]

NoAmItA ChAn

New member
שימו לב, חברים וחברות!

כפי ששמתם לב או לא, התווסף לתפוז כפתור Like! הכפתור מאפשר, כמו בפייסבוק, לעשות לייק על הודעות :) לשאלות טענות מענות, פנו אליי :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחחח טואוב!!

יופי עכשיו אני לא ארגיש מפגרת כשאני כותבת "לייק" על ההודעות פה

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו זה כזה טובב :)

הם טובים , כרגיל . אבלאבל .. ג'ימי OO והאלבום החדש של בולט מעולהה :)

Hadar way

New member
סטיל פנתר!!!!!!! ../images/Emo99.gif

אפילו לפני שנכנסתי ללינק ידעתי שאת מדברת עליהם "רוב השירים מדברים על סקס" תשמעי את Fat girl זה אחד השירים

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כןכן שמעתי את השירים שביוטיוב!../images/Emo47.gif

זה עכשיו ב** האלבום האחרון כי את השאר אני לא מוצאת :/ וואי הם משעשעים אני הולכת לחרוש עליהםXDD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאעהאעהאעהאעהאההההה *התחרפנות טוטאלית*

טוב, אז קודם כל, אני רק אציין- זו הולכת להיות חפירת פאנגירליזם מטורפת. אין לי אף אחד לחפור לו כי ככל הנראה כולם בבצפר[בצפר? מה זה בצפר?
] אומשו ואני פה בדד טובעת בריר;_; אז אני באמת לא מחייבת אף אחת לקרוא
[אבל אם אתן כן קוראות, תגיבו לי בבקשה כדי שאני אדע מי מכן מספיק משועממת בשביל לקרוא את השטויות שלי
] בכל מקרה... כמו שאולי חלקכן יודעות [מי שקראה את ההודעות האחרונות שליXD], הלהקה האהובה עלי, סופר ג'וניור, הוציאה לפני יומיים שיר חדש וסופר ממכר
האלבום השלם יוצא מחר, וביום שישי הם עושים הופעת קאמבאק במיוזיק באנק [נו, תוכנית הופעות אומשו כזה.] ו-ו-ו-ו- אעהההההההההההההה*_________* היום יצא הקליפ המלא לשיר, והוא פאקינג מדהיייייייייייייייים
http://www.youtube.com/watch?v=tSOSxwEWFA4&playnext_from=TL&videos=7EIkCZgUpqY&feature=sub גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!!!!!!!!!!!11111111 למרות שהקליפ טיפטיפטיפה מזכיר את סורי סורי [בסטינג ובעניין של השחור-לבן... והקטע של הרייווק-סונגמין-רייווק שזה קצת מזכיר קטעים מסוריסורי שהם גם שרים אחד אחרי השני~], הוא פשוט... כל כך... אעהאעהאעהההההה *_______* טוב תנו לי להגיב על כל דבר בנפרד: 1. עצוב לי שאין האנקיונג קאנגין או קיבום ;_; 2. אומייפאקינגאד ליטוק3333333333333333333333333333333> [רמז למי שלא מזהה: היחיד שאין לו חולצה~ XD] נראה לי זו הפעם הראשונה בקליפ שלהם שיש שם מישהו בלי חולצה שהוא ~לא~ שיוון
אני מאוד מקווה אבל שבMB גם השאר יורידו חולצה, הם אנשים כלכך סקסים3: למרות שאני חייבת לציין שעד היום לא ידעתי שלליטוק יש כאלה קוביות
סחטיין על המלאך הקטן הזה3> 2. אוקיי, אני בטח אשנא את עצמי על המשפט הזה עכשיו אבל- האאאא שיצ'ול! LOL כאילו... לא באמת שיצ'ול. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה שהיצ'ול ינצל את זה שהאנקיונג לא שם ובMB במקום לתת לשיוון כיף, הוא ינשק אותוD; אבל אולי זו רק אניXD 3. שינדונג*_* גאד אני כלכךךךךך שמחה שהוא נפטר מהתספורת-ילד-בן-5 שהייתה לו בשני הקליפים הקודמים! בד"כ אני שונאת תספורות כמו שיש לו עכשיו, אבל עליו זה נראה פשוט טוב וזה מתאים ללוק שלו והוא נהיה סקסי לחלוטין3: 4. סונגמין פשוט בן אדם יפה. זהו, רק הייתי צריכה לציין את זהXD 5. קיוהיון... *_* אייר ט'אמפס! *נצנצים* 6. LOL דונגהא והפרח. נורא רנדומאלי, ונורא חמוד~ 3: ו... נראה לי שזהו? XD בטוח היו עוד. בקיצור......... *מתחרפנת לחלוטין* אני אוהבת אותם, ממש, ואני לא מסוגלת לחכות למחר וליום שישי *_* *הולכת לראות את הקליפ שוב בפעם ה4-5 היום. הוא פשוט סקסי
*

NoAmItA ChAn

New member
יאאא, איזה קליפ טו-אובבבב! וגם השיר!

אהבתי במיוחד את הסוף, כשהם כזה.. לא יודעת, קדים? והצחיק אותי שבאמצע השיר היה "חה חה חה חה" XDDDDDDDD כולם ממשששש חתיכים שם *_________* לא היה שם מישהו בלי חולצה O: היו עם חולצה פתוחה אבל XP והמ.. טוב, כשניפגש תראי לי בדיוק מי זה כל אחד, כי אני לא הכי מזהה D:..

למעלה