מי אמר שלא קניתי? זה בדרך... יגיע אלייך בספטמבר
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #31 את מזה לא מכירה אותי עדין../images/Emo46.gif את לא יודעת שלא חוגגים יומולדת כל חודש! פעמים בחודש! בעברי ובלועזי! אני בטוחה שהיום זה יומההולדת החודשי שלי! אחד מהם בכל אופן
את מזה לא מכירה אותי עדין../images/Emo46.gif את לא יודעת שלא חוגגים יומולדת כל חודש! פעמים בחודש! בעברי ובלועזי! אני בטוחה שהיום זה יומההולדת החודשי שלי! אחד מהם בכל אופן
M MiriOrit New member 30/6/10 #35 יש כמה דברים שאני יודעת הם חודשיים אבל לא יומולדת. אבל את מוזמנת לחגוג אותם
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #37 חגגתי אתמול בתוספת כמה חיבוקי אסלה |מקיא| תודה. אבל את היומולדת שלי מזה חוגגים פעמים בחודש תשאלי את כל הילדים בגן! חח כל פעם שיש יומולדת למישהו ואני שואלת אותם למי יש יומולדת הם צורחים יחד במקהלה את שמי כפרעליהם^^
חגגתי אתמול בתוספת כמה חיבוקי אסלה |מקיא| תודה. אבל את היומולדת שלי מזה חוגגים פעמים בחודש תשאלי את כל הילדים בגן! חח כל פעם שיש יומולדת למישהו ואני שואלת אותם למי יש יומולדת הם צורחים יחד במקהלה את שמי כפרעליהם^^
W West Doll New member 30/6/10 #38 היא מתכוונת לזה שהיא בהריון בחודש שלישי אז מעכשיו כל חודש היא תחגוג הקאות
W West Doll New member 30/6/10 #23 ג'וליאן יוצאת עם ריאן?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה נראה לה שהיא יוצאת עם הגיי הזה????@!?!@$?%T^6? שתחזור מיד לצ'אק וויקס אבל מיד איכס עליה אני מחרימה אותה |הא|
ג'וליאן יוצאת עם ריאן?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מה נראה לה שהיא יוצאת עם הגיי הזה????@!?!@$?%T^6? שתחזור מיד לצ'אק וויקס אבל מיד איכס עליה אני מחרימה אותה |הא|
W West Doll New member 30/6/10 #27 מה../images/Emo46.gif למה זה נשלח לי פתאום ../images/Emo7.gif אניוואי, קראתי על זה עוד כשהייתי בארה"ב
מה../images/Emo46.gif למה זה נשלח לי פתאום ../images/Emo7.gif אניוואי, קראתי על זה עוד כשהייתי בארה"ב
M MiriOrit New member 30/6/10 #28 הצליחו לתעד את סיקרסט עם חברה? זה נדיר ואני רצינית. נדמה לי... איך יש לבנאדם הזה זמן לצאת בכלל? הוא לא עובד כל היום?
הצליחו לתעד את סיקרסט עם חברה? זה נדיר ואני רצינית. נדמה לי... איך יש לבנאדם הזה זמן לצאת בכלל? הוא לא עובד כל היום?
W West Doll New member 30/6/10 #30 זאת לא סתם חברה! זאת ג'וליאן המושלמת שלי ואני לא מסכימה לו לצאת איתה! כי היא מושלמת והוא סתם מפגר
M MiriOrit New member 30/6/10 #32 למה מפגר? הוא ממש חמוד והוא נראה בין האנשים הנחמדים שנמצאים כיום בהוליווד...
W West Doll New member 30/6/10 #34 אבל הוא מעצבן אותי נו וחוץ מזה הוא מתכחש לעצמו ולזה שהוא גיי...אז שומדבר טוב לא יצא מזה
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #33 אבל הוא מליין והיא סלאט. נראה לך שמענין אותה אם הוא גמד וקופיף? היא רוצה שהוא יבזבז עליה קצת כסף, יעשה לה יחסי ציבור לסינגל הבא ואז היא תעבור לפראייר הבא;;
אבל הוא מליין והיא סלאט. נראה לך שמענין אותה אם הוא גמד וקופיף? היא רוצה שהוא יבזבז עליה קצת כסף, יעשה לה יחסי ציבור לסינגל הבא ואז היא תעבור לפראייר הבא;;
W West Doll New member 30/6/10 #36 אוו אז אם ככה אני מסכימה לה לצאת איתו בינתיים רק בתנאי שהיא חוזרת לצ'אק |הא|