לא יודעת../images/Emo12.gif

כנראה האחיות שלי קפצו שם
וזו מיטת עץ גלמודה מה הן חשבו לעצמן

West Doll

New member
אה ככה קוראים לזה?

אם כך, האחיות שלי "קופצות" לי על המיטה כל הזמן

candyheart

New member
../images/Emo41.gifפורום פופ מזמין אתכם!../images/Emo41.gif

אוהבים את המוזיקה שלכם מרקידה,כיפית ונוצצת?
רוצים לדעת הכל על הכוכבים האהובים עליכם? פורום פופ מזמין אתכם להתעדכן ולדבר על כל מה שקשור למוזיקה הפופולרית.
תחשפו למוזיקה הכי חדשה ומעלליהם של הכוכבים הכי אהובים.תחלקו עם שאר חברי הפורום את השירים שאתם הכי אוהבים וגלו את שלהם. הפורום מתעדכן באופן שוטף בהופעות,שירים,קליפים,תמונות,חדשות וכל מה שקשור לעולם הפופ.בקרוב נעלה עם שלל משחקים ופינות חדשות ומהנות,הכוללות ביקורות אלבומים,שאלונים ועוד.
אז הצטרפו אלינו ותיהנו ביחד איתנו מכל מה שיש לעולם הפופ הענק להציע! מחכים לכם שם,בפורום 2199.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2199

איזה קטע

אני רואה עכשיו בפעם השנייה את קליפ "ד"ר ג'ונס" של אקווה, ובהתחלה היא נראית ומתנהגת ממש כמו ג'יזל במכושפת(ENCHANTED)

אהה זו אידינה מנזל

חח נו זו ההיא מוויקד. עד שאני לא מסיימת פלאש פורוורד
אין גלי.

LeAnnDylan

Well-known member
אין צורך לראות גליי באמת. פשוט תראי את השירים

של אידינה

LeAnnDylan

Well-known member
שורשר לאוף טופיק../images/Emo88.gif

ענו לך כאן יפה אך אחדד זאת שוב עבורך- הפורום נועד לדיון עבור מוזיקת קאנטרי פופ. כל! נושא אחר שאין לו קשר ישיר עם הסגנון הנ"ל יש לשרשר לשרשור
אם קיים, אם לא יש לפתוח אחד ועל אחת כמה וכמה יש לבקש אישור לפני פתיחת הודעה כזו. זה שההודעה שלך מופנית לכל הזמרים/המוזיקאים/כל אוהבי המוזיקה בעולם באשר הם, לא הופך אותה לרלוונטית לפורום. פרסם את הודעתך בפורום אירוויזיון. שם וודאי תגיע לקהל היעד הרצוי לך. מעונין להגיע לכמה שיותר גלשים וחושב שההודעה שלך יכולה לענין אנשים מחוץ לפ‏ורום אי‏רוויזיון? אתה מוזמן להמליץ עליה בפורום מומלצים בתפוז. שם ניתן להמליץ על תכנים מהפורומים שראויים לקידום בעמוד הבית. קבל הודעה זו כאזהרה, בפעם הבאה לא אהסס למחוק

want2know

New member
You'll catch more flies with honey

.You'll catch more flies with honey than with vinegar בכל אופן,לגבי הפורום הזה, המסר התקבל. תודה על ההצעה לגבי פורום מומלצים.

למעלה