הייתה הופעה מעולה. ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

אין לי כוח יותר מדי לחפור, כתבתי בפורום 30 ובפייסבוק. היו רגעים שכמעט בכיתי כי כולם הסתירו לי ולא ראיתי כלום, ולא משנה כמה הלכתי אחורה או התקרבתי, זה פשוט לא עזר. אבל חוץ מזה, ממש נהניתי לשיר עם כל הקהל ולשמוע את ג'ארד. [כי, שוב, בקושי ראיתי אותם. יותר שמעתי. >>[ רני, שמתי תמונה אחת שלנו באלבום. תראה אצל מעיין, או שפשוט תוסיף אותי.:)

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif היינו שורה שנייה ,

והיה צפוף בטירוף ,כמעט נחנקנוXD יכולתי להרים את שתי הרגלים בלי ליפול
. אז יצאנו ועברנו אחורה;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תמונות.../images/Emo13.gif

לא היו הרבה .והייתה חרא איכות וגם כולם זזו . אבל זה מארס אז ..~ בהתחלה היינו שורה שניה ,אז זה קרוב יחסית .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תומו../images/Emo99.gif

הוא היה כלכך חמווווווד3: כל הזמן הוא חייך אלינו והתסכל . תמונה ממשממש מטושטשת .כולם זזו . אבל כלכך אהבתי אותה .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif דווקא את תומו לא הצלחתי לצלם ,

תמונה אחת נורמלית .
ושאנון בכלל היה בצד השניXD אבל בכל זאת~

NoAmItA ChAn

New member
שאנון וטים (הבאסיסט?)

היו בצד שלי DDD: שאנון התחרפן וניגן פשוט מדהים *_____* והא לך, ג'ארד אמר שהצד שלנו ממש רועש <:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הבמה מרחוק .

שכבר הלכנו אחורה .
את הסמיילי הזה מעולם לא ראיתי .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לפני שההופעה התחילה .

סתם כי ממש אהבתי את התאורה באותו רגע .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שחיכינו שעות בקופות .

היה משעמם .אז צילמתי את הקופה הסגורה
לעמוד שעות ב200 מעלות לא עושה לי טוב;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אחת לפני האחרונה ,

כי חפרתי ואין לי כוח לעוד;; יצא מטושטש של החיים ,אבל זה ג'ארד . עם גיטרה .לבנה .אז איך לא ?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עם הצמיד של המוזמנים .

יצאה לי יד מוזרה , וגם כתוב לטוXD תופעות לוואי של עמידה בשמש . רציתי להעלות גם תמונות של הלהקת חימום , אבל הסולן עיצבן אותי . הוא והג'ינס הצמוד והפתוח שלו;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחזרתי הביתה. 3:

גאד, השלושה ימים האחרונים הרגישו לי כמו נצחחחחח. אני רוצה לבכות כשאני חושבת על זה שאני הולכת להיות עכשיו שבועיים רצופים בבסיסT_T ואז הביתה, חצי שבוע ואז ראש השנה בבית ונגמרת הטירונות3> בתאכלס? די בסדר לי. ז"א, החום זה הדבר הכי גרוע. הבנות ממש מתוקות, עם המינימום שעות שינה אני יכולה להסתדר- הייתי מעדיפה כמובן לקבל 8 שעות בלילה אבל גם עם 6 אני מתפקדת. לא מריצים אותנו הרבה כי אנחנו בפאקינג עומס חום, וגם ככה בנות מתעלפות אצלינו על ימין ועל שמאל אז הם לא יכולים לעשות הרבה חוץ מלקחת אותנו ממקום למקום... אתמול נניח רוב היום רק היינו בשיחות/שיעורים בכיתה וואנאבי ממוזגת (בקושי, אבל זה יותר טוב מבחוץ) או מינימום אנחנו יושבים בחוץ בצל- בשמש לא, רק הולכים שם כשמן הסתם אין לנו ברירה אלא ללכת לשם כי צריך להגיע ממקום למקום וזה. המשמעת קשה, מן הסתם, אבל לא כ-ז-ה גרוע. ז"א ביום הראשון-שני זה היה שוק טוטאלי, אבל אתמול כבר הצלחתי להתרגל קצת יותר... לא כיף אבל מה לעשות. הבעיה היחידה שהייתה לי עד עכשיו הייתה היום. *מעתיקה את החפירה שכתבתי לחברה במסן* בגלל שאני צמחונית ולא הולכת עם נעלי עור, קניתי מראש נעליים מיוחדות מבד ואמא שלי התקשרה לחצי מצה"ל פחות או יותר לברר מה אני צריכה לעשות בשביל לקבל אישור ללכת איתן. הם אמרו לי שיטפלו בזה בבקו"ם. בסדר. הלכתי לבקו"ם- הם אמרו שאני חייבת לקחת את הנעליים הרגילות ופשוט לשים אותן בתיק ושיגידו לי מה לעשות כשכבר אגיע לבסיס. הגעתי לבסיס, ולא ממש התייחסו שם לזה שאני עם נעליים אחרות. שאלו אותי למה אני עם הנעליים האלה והסברתי שאני לא יכולה ללכת עם נעלי עור כי אני צמחונית, ושלא קיבלתי אישור חתום אבל כל הזמן אמרו לי בסדר. וגם שם אמרו לי בסדר. קיצר 3 ימים אף אחד לא עשה לי שום בעיות עם זה. אבל היום, שנייה לפני שעלינו לאוטובוסים [כשכבר כל התיקים היו עלינו וזה, ונעלו את החדרים וכל הסיפור] הרס"פ עברה בין כולם לבדוק שאנחנו מדוגמים[=שיש עלינו כומתה, חוגר ודיסקית] והיא שאלה אותי למה אני לא עם נעליים וזה, הסברתי לה ואמרתי לה שלא קיבלתי אישור חתום אבל שלא אמרו לי על זה שום דבר עד עכשיו. לא עניין לה את התחת והיא הכריחה אותי לחזור לחדר להחליף|: עכשיו, הלכתי לאיבוד בדרך, ורצתי כי לא רציתי לעכב את כולם וזה... קיצר התנשמתי ממש וגם בכיתי גם מהמחשבה של לנעול נעלי עור [שמכל העניין של הצמחונות זה לדעתי הכי גרוע- לדרוך על חיות מתות><] וגם כי הלכתי לאיבוד. עצרתי שם מפקד רנדומאלי ושאלתי אותו איך להגיע למגורים שלי וזה, הוא הסביר לי ורצתי לשם והכל- ואז גיליתי שסגור שם. חזרתי לאחור בשביל לחזור לפלוגה וזה, ולמזלי ראיתי בדיוק את המפקדת שלי הולכת לקראתי אז רצתי עליה והסברתי לה מה הסיפור וזה, וכאילו... ממש בכיתי ולא נשמתי והיא אמרה לי להפסיק ולדבר רק כשארגע וזה אז ממש ניסיתי לנשום עמוק אבל לא הצלחתי|: בסופו של דבר הסברתי לה וכזה, ניסיתי לגרום לזה לא להשמע כאילו אני מאשימה אותה [למרות שהיא כן אשמה בזה שהיא לא אמרה לי מראש שאני צריכה להוציא פטור בכתב וזה, וגם כי היא לא לפחות העירה לי במסדר בוקר להחליף נעליים כי אחרת יעשו לי בעיות עם זה] אלא יותר שזה ישמע כמה אני הייתי בסדר. בסופו של דבר היא אמרה שבאמת הייתי הכי בסדר אבל שכרגע אין מה לעשות ושאני חייבת להחליף נעליים כי אחרת המשטרה צבאית תתפוס אותי ואני אקבל ריתוק ל21 ימים וזה. אז בסופו של דבר נעלתי אותן... ואני גם צריכה לחזור איתן לבסיס ביום ראשון=/ וביום ראשון יוציאו לי פטור. אבל אוף נו למה הם לא יכלו לדאוג לזה לפני>< אז... זהו. סופ"ש בבית עם מקלחת נורמאלית ובלי עוד מליון בנות שצועקות עלייך להזדרז
וביום ראשון חוזרים. ;;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif נשמע מתיש ברמותXD

הקטע עם הנעליים ממש מבאס|: תנצלי את הימים האלה שאת בבית כן ?XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, די מתיש. ;;

והנעליים... וואי בכיתי כלכך הרבה בגלל זה היום>< וכמובן שאני מנצלת

אכן נשמע מתיש.. ../images/Emo223.gif

אבל את יודעת, זה תמיד ככה בהתחלה... אני בטוחה שתתרגלי למקום ולמצב, את תתחילי להבין שאפשר למצוא שם גם את הכיף, של להתחיל משמעת עצמית, להכיר אנשים חדשים, ובעיקר להסתדר עם עצמך. :) [וסתמו, זה שלא התגייסתי לא אומר שאני לא יודעת מה זה. >>] הקטע עם הנעליים ממש מבאס.. אבל בסופו של דבר יסכימו לך, נכון? אני מקווה שכן. ותגידי, איך הסתדרת שם עם אוכל והכל? תהני בשישי-שבת ובעיקר תנוחי.:)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, זה מה שאני אומרת לעצמי~

הבנות שם ממש נחמדות, ושלא כמו בד"כ דווקא לא הייתה לי בעיה להתחבר איתן וזה, אז זה כיף~ גם יש לי שם חברה שהכרתי כבר מליון שנה לפני [ברצינות, אנחנו מכירות כבר בסביבות ה10-11 שנים שכזה?] אז בכלל זה כיף D: אני משתדלת להשאר חיובית, גם אם קשה אני אומרת לעצמי שלכולם קשה, זה לגיטימי וזה בסדר וזה ייגמר. ^^ ואני בטוחה שיסכימו לי עם הנעליים, אני פשוט צריכה להוציא פטור בכתב- אני לא ידעתי את זה קודם, זה הקטע. והאוכל... אהה... אני נמצאת פחות או יותר בדיאטת ביצים ולחם עם שוקולד
ומדי פעם משהו אחרO_ם אתמול בארוחת ערב נניח היה קוסקוס עם רוטב עגבניות כזה עם ירקות שורש [תפוחי אדמה, גזר, בטטה וכאלה] שהיה ממשממשממשממשממש טעים~~ אני מקווה שיהיה אותו כל יום
ובתאכלס ארוחת בוקר וערב זה חלבי, אז אין לי בעיה. ארוחת צהריים זה קצת פחות נחמד כי יש בשר אז אני צריכה לבחור בקפידה מה אני לוקחת שלא יהיה בטעות עם בשר
אז שוב, אני אוכלת שם בעיקר דברים כמו אורז [במידה והוא אכיל], ירקות [שלא מאוד אכילים] ולחם עם שוקולד/חמאה
ז"א מרגרינה, כי חמאה ושוקולד זה חלבי XD

למעלה