NoAmItA ChAn

New member
וואי...

נשמע ממש מתיש.. והקטע עם הנעליים מבאס \: אבל טוב, העיקר שעכשיו יהיה לך סופ"ש לנוח ולהשלים שעות שינה 3> ובהצלחה עם כל הקטע של הנעליים! בראשון זה יסתדר, אל תדאגי :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה מותק../images/Emo24.gif

אני מתגעגעת. >: אבל בכ"מ אני מנסה להשאר חיובית וזה... D: יאללה עוד שבועיים וחצי נגמר

Because Of May

New member
עטריי, הכל יהיה בסדר../images/Emo24.gif. ../images/Emo109.gif

תמיד שלושת הימים הראשונים של טירונות הכי קשים, ואח"כ הכל מסתדר... גם חבר שלי התגייס לפני שבוע, ובשלושת הימים הראשונים הוא נשמע זוועתי, ואני מדברת איתך על הבנאדם שתמיד מעלה לי חיוך על הפנים כשאני מדברת איתו... הוא היה נשמע ממש שבור ומאוכזב ורק רצה לחזור הביתה, אבל ביום הרביעי הוא כבר נשמע הרבה יותר טוב, כי הפלוגה כבר התחילה להתגבש והוא התחיל להתרגל לשגרה... את םשוט צריכה להתרגש לשגרה כזו, וכמובן שתמיד יש את השו"שים כדי להשלים שעות שינה ולהיפגש עם חברים ולקבל הרגשה של בית... לאגור אנרגיה וכוחות מחודשים כדי להגיע ביום ראשון לבסיס בלי שביזות יום א' XD. מצטערת לשמוע על הנעליים, אני ממש מקווה שזה יסתדר לך...
. למרות שאין סיבה שלא, אני מאמינה שזה יסתדר... איזה בסיס את אגב?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה../images/Emo24.gif

אני מאמינה שבסופו של דבר יהיה בסדר, פשוט מה לעשות זו באמת שגרה שצריך זמן להתרגל אליה... ואני בבסיס מפרשית, זה טירונות ספציפית של מודיעין :0

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif היה שווה../images/Emo99.gif

אעאעאע היינו שורה שנייה D: ונגמר מה לספר כי אופק אמרה הכל
ישלי פאקינג חולצה ! וצמיד שעוד לא הורדתיC X

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עוד לא הורדת את הצמיד ?XD

היינו שורה שניה עד שבגללך יצאנו>> מה את צריכה לנשום בהופעה של מארס ? ס'

Because Of May

New member
למה הם לא עשו שירים מהאלבום הראשון?!../images/Emo69.gif.

+
. בכללי? אהבתי ++. נייט אוף דה האנטר היה מדהים, דה קיל שהפך מאקוסטי רק של ג'ארד לחשמלי עם כל הלהקה... היה מגניב לראות שהם מעלים מעריצים לבמה :). אממ מה ששנאתי היה שכשג'ארד הגיע לסוף של הבמה המתפרצת כולם נמחצו עליי כי הייתי שנייה ממנו. אה, וגם עצם העובדה שחיכיתי לקפריקון כל ההופעה והם לא עשו אותו. לפחות דה פנטזי היה סוג של פיצוי. גם ככה זו הייתה הופעת זרימה, רק יום לפני החלטתי שאני הולכת... אז זה לא שחיכיתי לזה יותר מידי ככה שלא התאכזבתי או משהו כזה D:. אהה כן, ומסקנה: ג'ארד ליטו הוא דפקט שאוהב חומוס. והוא בהחלט יכול להיות חלק מהחברים שלי, שדפוקים כמוהו D:. והיה נחמד לראות את קארין ת"א, BTW!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאעהאעהאעה T_T

היום מסתבר התחיל הSMTOWN וכבר הייתה פרס-קונפרנס, והדבר היחיד שיש לי להגיד על זה- אומו ג'ונגמו אהובי צבע לבלונד פלטינה, אבל בגלל שטראקס לא מקבלים מספיק אהבה אין תמונות תקריב שלו בשום מקום ואני לא מצליחה למצוא בשביל להבין אם זה נראה עליו טוב או לא T___________T

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, נקבות...

אז זהו, נפטרתן ממני לשבועיים הבאים. ;; תאחלו לי בהצלחה בלא למות שם. :0

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בהצלחה עטר../images/Emo24.gif

תהני .עד כמה שאפשר
מחכים לך פה

TicketToRide

New member
אעאעאעאעא ../images/Emo129.gif

אפשר שנייה ? אמאאא קבלתי צו ראשון ! חשבתי שזה לא יגיע בחיים ! איזה אושר ! זהו .

למעלה