אם תראי שם מישי בשם תאיר, מתלותלת, יחסית גבוה, ומישי בם רעות, קטנה חמודה כזו, תשלחי לשתיהם ד"ש חם מאלונה מנגבה. הם מכירות אותי. ואם את רואה את מורלי, אישה קצת מלאה, עם חיוך כזה, גם ד"ש.
חזרתי אתמול בערב מקורס מדפ'ים (מדריכים פעילים) שהיה ל 9 ימים. שהגעתי מזה זה פחדתי ההיתיי בתוח שיהיה לוח נוקשה (אני לומד בביצפר פתוח) ופחדתי מחוסר שעות שינה ופחדתי שישבצו אותי בקבוצה חרא ופחדתי מגעגועים הביתה ופחדתי מחדרים חרא אבל כל זה לא קרה הגענו ביום האשון להרשמה לחכות חצי שעה (לא נורא בנתיים התחברנו עם אנשיים) אח"כ לסדר תדברים בחדרים שהיו יחסית טובים ומטופחיים מאוד (רק בלי מזגן) הלכנו לאכול האוכל היה טוב מאוד (יחסית לציפיות). ואז הפרידו אותנו לקבוצות והלכנו לעשות פעילויות הכרה. אני חושב שקיבלתי את הקבוצה הכי טובה וגם סידרתי משהוא שלא ישעמם בלילה. אח"כ כל הימים היה לנו מלא ק' (קובית זמן) שרובם היו די מענינים. הביאו לנו פסיכיאטר מבחוץ שיסביר לנו על דרכי טיפול והבנה של ילדים בעיתיים. הביאו בחור שמתעסק במשחק והוא לימד אותנו להבין את הילד מהמשחק היה יום אחד שילד חירבן על ילד אחר אבל טיפלו בזה כהדבר החשוב בקורס והזכירו את זה בכל השיחות. מדי פעם כינסו שיחה באמפי לכל המדפ'ים (500 במספר) ודיברו על סדר היום כל ערב היה רגע של תרבות שזה גם שיחה ואח"כ כל קבוצה מציגה את הקטע שלה. אח"כ מקל הטימטום שבו כל אחד יכול להעלות ולהציג את הטימטום שלו ובסוף היה קבלת המקל למנצח בכח ההדרכות היו הגרעינרים הנהדרים!!!!!!!!!!! בלילה עשינו בעיות עם השינה (השכבה ב 11) וצעקנו והעיפו אותנו בבעיטה לחדר באחד הלילות אני כבר התעצבנתי מכל הפקצ"ות (פרחות קטנות וצעקניות) שבאו לחדר שלנו וקראתי לגרעינר וסוף סוף ישנו לילה אחד ב 11 כל זמן הקורס היה מלא מורל באיחוד לתנועה ולישיוביים) הטקס היה מרגש מאוד עם סרט והרבה אשים שעלו על הבמה. שקיבלנו את הסיכת זה היה כל כך מרגש וכולם חיבקו את כולם (והיה גם כמה נשיקות יפות שנקלטו בצד) בסוף עשינו חיבוק קבוצתי של 500!!!!!!!! איש וגם "אחים" עם כל התנועה ביחד!! אח"כ מסיבה די צולעת עד 2 היתה כזאת אוירה של גאווה בתנועה ושל מורל ושל אהבה ושל מחויביות ושל התרגשות שזה מה שעשה תטקס ואת הקורס עצמו לשווה. אני לא חושב שיש תנועה שיכולה לעשות כזה דבר זה התרגשות שלא רואים אבל היה חזקה וקימת שאתה רואה את הסרט אתה מתמלא גאווה בתנועה ויודע שרק כאן זה יכול להצליח הגענו למצב שאנחנו הכי טובים את כל העברינים העיפו ועכשיו הדור הזה הוא הדור החזק!! ביום האחרון קיבלנו תעודות, ספרי קשר, ספרים, כרטיסי מדריך, חולצה והרבה אהבה מכולם ומהמדריכים סה"כ כיף אדיר ואין סיכוי שלא יראו אותי שם בשנה הבאה סליחה על מגילה עכשיו אני מתגעגע לסוסים