שי קנטי כל ההצבעות בעד או נגד וכל הנימוקים לשרשר רק להודעה הזאת!
N niko girl New member 9/7/03 #35 ../images/Emo41.gifשי קנטי../images/Emo41.gif כל ההצבעות בעד או נגד וכל הנימוקים לשרשר רק להודעה הזאת!
../images/Emo41.gifשי קנטי../images/Emo41.gif כל ההצבעות בעד או נגד וכל הנימוקים לשרשר רק להודעה הזאת!
© ©Apollo The King© New member 9/7/03 #37 למה אתם עושים את זה בשרשור?! יש סקר.. ובכוונה יש פינה של סקר בגלל שאחרת זה מציף תפורום וכל מיני ויכוחים.. אנתם סתם מוסיפים הודעות! מה שיצא בסקר זה מה שיקבע... אז בבקשה כולם לא להגיב לקטע של הסקר פה..
למה אתם עושים את זה בשרשור?! יש סקר.. ובכוונה יש פינה של סקר בגלל שאחרת זה מציף תפורום וכל מיני ויכוחים.. אנתם סתם מוסיפים הודעות! מה שיצא בסקר זה מה שיקבע... אז בבקשה כולם לא להגיב לקטע של הסקר פה..
N niko girl New member 9/7/03 #36 ../images/Emo41.gifאורי בורשטיין../images/Emo41.gif כל ההצעות בעד או נגד וכל הנימוקים פה.
N niko girl New member 9/7/03 #38 ../images/Emo41.gifווסלי../images/Emo41.gif כל ההצעות בעד או נגד וכל הנימוקים לשרשר להודעה הזאת!
© ©Apollo The King© New member 9/7/03 #40 יאיייייייי אני ושי (טלמור) הולכות.. היום למוצאים את !!!!!!! חחחחחחחחחחחח ווווואווווווו שייי בקטע של הוואוווו אני ואת עושות ביחד... טוווווף!??
יאיייייייי אני ושי (טלמור) הולכות.. היום למוצאים את !!!!!!! חחחחחחחחחחחח ווווואווווווו שייי בקטע של הוואוווו אני ואת עושות ביחד... טוווווף!??
• ••Yaara•• New member 9/7/03 #41 ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif גמאני! אולי אחרי החוג... כי אתמול לא היה!
T TauraMan New member 9/7/03 #43 רעוותת!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif מה אני? עז?!? גם אני רוצה לראות!!!!!!!!!!!! ואווווווווו
רעוותת!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif מה אני? עז?!? גם אני רוצה לראות!!!!!!!!!!!! ואווווווווו
N niko girl New member 9/7/03 #44 לא רק את! מצטרפת אל דורון!../images/Emo41.gif גם אני רוצה לראות.............
© ©Apollo The King© New member 10/7/03 #50 איזה סרט קורעעעעעעע דייי! חחחח אני ושי לא הפסקנו לצחוק לאורך כל הסרט!!!! אתם חייבים ללכת לראות תסרט... זה אחד הסרטים הכי טובים שיששש!!!!
איזה סרט קורעעעעעעע דייי! חחחח אני ושי לא הפסקנו לצחוק לאורך כל הסרט!!!! אתם חייבים ללכת לראות תסרט... זה אחד הסרטים הכי טובים שיששש!!!!
N niko girl New member 10/7/03 #51 וואלה?נחמד!!!!../images/Emo41.gif אני אחכה לדי וי די....חחחחח בטוח יביאו את זה לקיבוץ!