לאאאא אני לא מפגרת שאכלתי נמלים... זו לא אני שאכלתי אותם!!!
H HAN2005 New member 22/4/05 #64 חחחחחחחח איך את מפחדת אבל...... את לא חייבת להסתיר את זה זה לא נורא... סתם סתם... ברצינות גיל 0-6 זה הגיל שאוכלים דברים מוזרים... למזלי הרב אני ניצלתי ברגע האחרון לפני שאכלתי חילזון............ יווווווווו איך אפשר לקרוא לזה מעדן בסין........
חחחחחחחח איך את מפחדת אבל...... את לא חייבת להסתיר את זה זה לא נורא... סתם סתם... ברצינות גיל 0-6 זה הגיל שאוכלים דברים מוזרים... למזלי הרב אני ניצלתי ברגע האחרון לפני שאכלתי חילזון............ יווווווווו איך אפשר לקרוא לזה מעדן בסין........
ח חתולימים New member 22/4/05 #70 יש לי סיפור...../images/Emo6.gif פעם מצאו לי קרציה על הראש!!! כשהייתי בת 5 בערך... מגעיל!!!!!!!!!!!!
P PakoLina New member 24/4/05 #186 גמלי..>.< כשהייתי קטנה נכנסה לי דבורה לפה.. איכסססס למזלי ירקתי אותה לפני שהיא עקצה אותי >.<
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #79 ואני הייתי אוכלת קילוגרמים של חול- ים, לזוועתה הרבה של אמא שלי XD
ד דופיאשה New member 22/4/05 #33 ממממ..... למה זה קשור בכלל למה את צריכה לדעת?! שאלה קצת מוזרה אני חיבת להגיד לא?!
ח חתולימים New member 22/4/05 #62 למה מוזר? ולמה לכעוס? כי יש פה תמונות שאנשים טוענים שהם ציירו וזה לא יכול להיות שהם ציירו כ"כ בדיוק את הציור. אז חשבתי אולי הם שמו דף על מסך פלזמה והעתיקו תמונה...
למה מוזר? ולמה לכעוס? כי יש פה תמונות שאנשים טוענים שהם ציירו וזה לא יכול להיות שהם ציירו כ"כ בדיוק את הציור. אז חשבתי אולי הם שמו דף על מסך פלזמה והעתיקו תמונה...
ד דופיאשה New member 22/4/05 #65 לא כועסת פשוט לא הבנתי את השאלה "למי יש מסך פלזמה?" נשמע קצת מוזר לא?!
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #80 לי יש... ולא, אני לא שמתי דף על המסך מחשב... אם הייתי רואה מישו עושה משהו כמו לשים דף על המסך, הייתי מתפלצת
לי יש... ולא, אני לא שמתי דף על המסך מחשב... אם הייתי רואה מישו עושה משהו כמו לשים דף על המסך, הייתי מתפלצת