למה לא?כנסו לצ'אט!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #81 *מתפקדת* בואי גם את! תוכלי לרצוח אותי כאוות נפשך ומי יודע? אולי קוגה קון (שם הצופן, לא זה מהסדרה), יהיה שם, לשוב אל 'אינויאשה הכי שווה1' המסתורית, אהובת נפשו...
*מתפקדת* בואי גם את! תוכלי לרצוח אותי כאוות נפשך ומי יודע? אולי קוגה קון (שם הצופן, לא זה מהסדרה), יהיה שם, לשוב אל 'אינויאשה הכי שווה1' המסתורית, אהובת נפשו...
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #83 ושאלה כללית לכל חברי פורם אינויאשה: (בעקבות שיחה בצ'ט עם אינויאשה הכי שווה1) אתם מבינים שאני צוחקת בקשר ל'קוגה קון שם הצופן', נכון? בבקשה בבקשה לענות.. (אינו הכי שווה1 מנסה לרצוח אותי אחרת... )
ושאלה כללית לכל חברי פורם אינויאשה: (בעקבות שיחה בצ'ט עם אינויאשה הכי שווה1) אתם מבינים שאני צוחקת בקשר ל'קוגה קון שם הצופן', נכון? בבקשה בבקשה לענות.. (אינו הכי שווה1 מנסה לרצוח אותי אחרת... )
L L 0 L New member 22/4/05 #52 ניצלוש../images/Emo10.gif ../images/Emo3.gif הפסדתי אתמול את הפרק מישהו יכול להביא לי תקציר
K ketty the sheep New member 22/4/05 #77 ../images/Emo32.gif למרות שכבר סיכמנו שזה יהיה בקומונה החברתית, עדיין מסתובבים פה עופות. חוצמזה, תראו איזה יפה..! (נו, הבלונדיני. דמות האנימה הכי מקסימה אי פעם).
../images/Emo32.gif למרות שכבר סיכמנו שזה יהיה בקומונה החברתית, עדיין מסתובבים פה עופות. חוצמזה, תראו איזה יפה..! (נו, הבלונדיני. דמות האנימה הכי מקסימה אי פעם).
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #84 XD זה הזכיר לי בדיחה על מורה ותלמיד...: מורה: אני לא סובל אנשים שאומרים 'גם אני' תלמיד: גם אני. סתם.. חחח... *נסקלת*
XD זה הזכיר לי בדיחה על מורה ותלמיד...: מורה: אני לא סובל אנשים שאומרים 'גם אני' תלמיד: גם אני. סתם.. חחח... *נסקלת*
N n e t a1 0 New member 23/4/05 #88 בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בוקר טוב לכולם!!!!!
N NOYMAN12 New member 23/4/05 #90 היתה לה כוונה טובה בשביל לפתוח כתום כל אחד שפותח כתום ולא קשור באינויאשה או בזה שהוא מחכה לפרק הבא או משהו כזה גתידי " בשביל זה לפתוח כתום " אפשר גם לפרגן את יודעת ...
היתה לה כוונה טובה בשביל לפתוח כתום כל אחד שפותח כתום ולא קשור באינויאשה או בזה שהוא מחכה לפרק הבא או משהו כזה גתידי " בשביל זה לפתוח כתום " אפשר גם לפרגן את יודעת ...
N NarakuDaBoss New member 23/4/05 #97 אווף ../images/Emo46.gif סדר מעצבן, איך אנחנו אמורים לצפות באינויאשה היום? נהיה חייבים להקליט, אבל הכי כייף זה לראות בשידור חי! לעזאזל עם פסח הזה, רוצים את אינויאשה!
אווף ../images/Emo46.gif סדר מעצבן, איך אנחנו אמורים לצפות באינויאשה היום? נהיה חייבים להקליט, אבל הכי כייף זה לראות בשידור חי! לעזאזל עם פסח הזה, רוצים את אינויאשה!