}-)חחחח../images/Emo3.gifיש לי מחשב משלי../images/Emo9.gif

אבל קצת להדחף לצ'אט לא היה מזיק לאף אחד..
אז אז..
תוכלי לתרום מזמנך לעצומה?><

PakoLina

New member
אין לי בעיה..

בשביל אחותה של שיר אני אעשה הכל >.< חח לא סתם.. בשמחה

blck angel1

New member
זה לא מסתדר לי

א. איך את קטנה ממנה בחודש? ההית צריכה להיות תאומה שלה ? ונולדת קודם? ב. מארון 5?! למה לא מטאליקה!

blck angel1

New member
X.X לא ירדתי X.X אני רק חושבת שהם

קצת קצת קצת... מוזרים X.X אבל זה עניין של טעם
מטאליקה!!

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif חוויות מהליל סדר ../images/Emo41.gif

שלי הזוי לגמרי.. זה התחיל בזה שהמצה של הקידוש נקנתה מלפני שנה O.O וששרנו את השיר דיינו כל אחד שר בגירסה שונה וזה נשמע כמו ... משהו מוזר.. אחר כך קראנו את כל האגדה בסגנון ראפ סבנימינאל והצל לדוגמא: יו יו יו ויי" עבר בין כל הבית.. פסח 2005 !! בצורת ראפ מוזר X.X אחר כך עצרנו את הקיראה ב"שולחן עורך " והתחלנו לאכול.. כולם אכלו נהנו חזרו הבייתה ואחרי 1 דקות כלום חוזרים.. אני נסעתי אם דודים שלי לבית שלהם ופתאום אנחנו נעצרים בפקק ענק ורואים מלא משטרות, מלא מסוקים וחיילים!! ואז ראיתי את המחבל X.X רץ לפרדס של אחד מהחברים שלי לכיתה X.X זה היה איום!! אז ברחנו משם הבייתה שלי וכל 21 איש ישנו אצלנו בבית!! אני ישנתי על הרצפה כי לא היה מקום.. בחדר שלי נכנסו 5 איש X.X.. וכל הזמן אמא שלי מלמלת שהכל בגלל שלא קראנו את האגדה כמו שצריך... בקיצור היה מצחיק ... X.X אגב נעלנו את כל הבית והשערים .. אחי היה עם הנשק שלו ועמד על המשמר כי המחבל ברח לכיווננו וזה היה נוראאאא מפחיד T.T ואה כן!! אליהו לא הגיע!! איז מבריזן!! אני מתחילה לחשוד שהכל שקר כמו פיית השניים T.T

PakoLina

New member
אוקע..

הממפ. לפני שיצאנו היה ריב עם אח שלי, הוא התעקש לשבת מקדימה, ובגללו איחרנו בשעה >.< אחר כך שהתחלנו ומזגו את הכוס הראשונה בנדוד שלי כזה עשה פרצוף של שיכור ואמר לאמא שלי "עוד. עוד תירוש.:S" וזה הפך לבידחה אישים שלי ושלו, כל הסדר התפקענו מצחוק והרסנו את קריאת ההגדה. נכון שזה לא מצחיק, אבל זה עוד אחד מהדברים הלא מצחיקים שצוחקים מהם בלי סיבה >.< התחלנו להצחיק אחד את השני עד שהוא, ברוב טובו גרם לי להשפריץ מרק עוף מהפה XD.. זה היה כזה מביךךך החביאו את האפיקומן בכוונה בלי להגיד לנו ואמרו רק לשלושת הילדים הקטנים במשפחה, כי קנו להם מתנות מראש.. זה לא פייר! T-T טוב נו קיבלתי סיכות לשיער.. אה לאלאלאלאלאלא! תשכחו שאמרתי את זה.. זה לא נחשב -_- אממם ולא היה שומדבר מעניין חוץ מזה.. אה ועוד משהו.. כשבת דודה שלי , היא בכיתה א', קראה חלק מההגדה, היא קראה אותה לאיטה, היא קראה יפה מאוד, אבל היא ניסתה לעשות ח' וע' וזה היה גדול XDDDDDD

Hadassmn

New member
אוקי...............................

האמת די רגיל... כעסתי על אחותי כי הכלבה הזו (באקה חח) לקחה לי את כל הארון שלי כי אלה הבגדים שלה כשהיא הייתה קטנה.. ואז היא העבירה לי אותם וזה ובגלל ריב קודם שהיה לנו וזה לא משנההההההה קיצר הגעתי לליל הסדר כועסת. לא היו לי בגדים אז לבשתי חולצת ביצפר מחורבנת, ומכנסי ספורט מכוערים.. ואז נענשתי בגלל סיבה אחרת קיצר היו מכותתתת כמעט עם אחותי. ו...... אוקי אני בד"כ לא שמה שביל בצד.. אבל אח שלי החזיק מצלמת וידאו שאני לא ממש רציתי להופיע בה.. אז שמתי שביל לצד שיכסה את הפנים בשיער גרסת סמארה וואהאהאהאהאה) והיו צחוקים.. אני כל הזמן שמתי למצלמה *זין* חח וזה ודודה שלי הסתכלה עליי ככה.. קיצר היה פעם שנמאס לי מהשביל אז הורדתי אותו וזה ואז אח שלי (נקרא לו לשם העניין "המניאק".. שם החיבה שדלי אליו) התמקד כל הזמן עליי אז קמתי כמה פעמים כדי להפסיק אותו ואז נמאס לי וזרקתי עליו מצה... חתיכה קטנה אבל עדין.. וגם.. שרנו את "אחד מי יודע.." רציתי לעשות סיום גדול כזה ויפה. אז לקחתי את בקבוק הקולה וב"חמישה חומשי תורה" האחרון התחלתי לנענע אותו שייצאו גזים ואז רציתי לפתוח אותו ב"אחד אלוהנו.." שיפריצו הגזים אבל שני ההורים שלי רצו אליי ולקחו את הבקבוק לפני ה"ביג אקפלוז"

ליל הסדר ההזוי שלי.... והוא תמיד כך

זה מתחיל הזה שבן דוד שלי מגיע עם שני הילדים שלו, פעוטה מטורללת בת שנתיים וילד נודניק בן שש. אחריהם מגיעה דודה שלי ולא מפסיקה לעשות להם קוצי מוצי (מרחמת עליהם, אותי זה מעצבן אפילו מרחוק). אחריה מגיעה בת דודה שלי, עם תינוקת אחת ושני קוטריי, אחד בן חמש והשני בן ארבע. מחכים לאח שלי. הוא לא מגיע. מוותרים ומתישבים לאכול. (כמובן שבניתיים אני עסוקה בניסיון נואש לחלץ את החרב קטנה שלי מהידיים של עומרי, הנודניק בן השש. אחרי שהצלחנו לשכנע את כל הילדים לשבת בכיסאות שלהם, מתחילים לקרוא. הקטע שלכל אחד יש הגדה אחרת והסדר של הסדר מתבלבל. כשמגיעים לכוס ראשונה, נותנים לילדים לשתות טיפה יין (אני כבר לא נחשבת קטנה, תודה לאל) ובת השנתיים פותחת את העיניים ומבקשת עוד. הראש של אמיר (בן ארבע) מסתובב כשדוד שלו מסובב אותו והוא מקיא על השטיח שאני שאבתי במאמצים רבים. כשמגיעים לשירים, נעמה לא רוצה לשיר, ואחרי ששכנענו אותה,(מה שדולד לא יצליח לעשות?) לא רצתה להפסיק. בדיינו דוד שלי איבד את הקצב ואבא שלי תקע את הפיזמון אפה שלא צריך. אחרי שתי מנות אבא שלי נזכר להחביא את האפיקומן, כרגיל, הוא החביא אותו בתון הכיסוי של המצות, אבל אני סינתי את האפיקומן ונתתי אותו לעומרי, את משחק המחשב שרציתי דודה שלי נתנה לי כבר. אחרי שתי המנות הראשונות כולם מופצצים באוכל, אז עושים הפסקה של איזה שעה, כשכולם נזכרים שיש מנה עיקרית וקינוח לפניהם, מתשבים אוכלים. אני קמה כי מהמרק עם קינדלך אני מפוצצת. עומרי שותה את היין של אליהו הנביא, כי הוא מרחם עליו שהוא צריך לשתות כל כך הרבה, ואחרי זה הוא נעשה מסטול (בן בן דוד). אני ביליתי בנסיונות נואשים להציל את אוסף פסלי הפיות עבודת יד שלי, שהוכרז כהצלחה, הן שברו רק פיה אחת וזם זה לו בצורה קשה. אוקי, אחרי הקינוח, אח שלי נזכר להגיע סוף סוף, ומתיישב לאכול לבד יחד עם אישתו. בסופו של דבר אחרי שבני הדודים הלכו, כל החבריה כולל דודה שלי נשארו לישון, כך שאת הלילה הזה נאלצתי לבלות על הספה. אני חושבת ששנה הבאה יצתרכו לתת לי פיצוי על הנזק הנפשי שיגרם לי מעשרה תינוקות/פעוטות. כי יש עוד 5 בפוטנציה, וחד בחו"ל....

בכמה שורות קצרות:

זוועה! שונאת כשקוראים את ההגדה, בשלב כלשהו פרשתי למחשב O_O כמובן שאמא צעקה, אבא התאכזב, אבל היי! בזכותי אכלנו מוקדם יותר
יש משפט שאומר "הפזיזות באה מן השטן", אז מרוב שהייתי מורעבת, זללתי בצורה מטורפת עד שלא היה מקום לקינוח :|

דופיאשה

New member
אוקי שלי קצת מבדר...

חגגנו את הסדר אצל חברים בפתח-תקווה (כן חברים של ההורים) ויש להם את הכלבה הכי פשושית בעולם (מיץ'
) עכשיו יש להם חתולה שקוראים לה מיצי עכשיו אנחנו לא הינו אצלם כבר שנה ואנחנו מחפשים אותה ומחפשים אותה ולא מוצאים ואחרי זה אנחנו שואלים אותם "איפה מיצי?" ומה הם עונים לנו....."החתולה מיצי מתה" וזה ממש מצחיק כי כשאני והאחים שלי הינו קטנים שמענו את הקלטת החתולה מיצי מתה. והתחלנו להתפקע מצחוק הסיפור הוא סיפור ממש מדקא וההורים שלי השמיעו לנו אותו הולך ככה:החתולה מיצי מתה היא לא תחזור החתולה מיצי מתה היא לא תבואו ותתקרבל על מכונת הכביסה לא תוכל ללתף שוב את הפרווה הרכה שלה נשארו לך רק זכרונות מהחתולנ מיצי (מעו^^>.<
)(על תשימו לב להרי שגיעות הכתיב שלי) וכמובן שכמו כל ליל סדר אמא שלי מכינה את כל הקינוחים יאאמממ..... עוגת פרפה תפוז, עוגת שכבות מוסשוקולד(כן הכל יחד),ועוד כמה דברים טעימים ובקיצור היה לכם משעמם לקרוא מה היה לי בסדר!!!1

דופיאשה

New member
וכחתי להגיד

שהיה את החלק הכי משעמם שהוא לקרוא את ההגדה ועל תגידו לי לגם לכם שיעמם אלקרוא את ההגדה כי אתם לא קראתם הגדת קיבוצים שמולאנית של השומר-הצעיר אז..... לי היה משעמם בזמן קריאת ההגדה!!!!!1

Mrs Love

New member
היה כיייף../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

הסדר היה אצלנו בבית. אמא שלי קיבלה פרץ של יצירתיות והתחילה לסדר את השולחן ב-2 בצהריים כאילו ראש הממשלה בא: מפה בצבע זהב, עליה מפוזרים עלים מיובשים מיוחדים בצבע בורדו, ואגוזים, ומפיות תואמות בצבע זהב
בשבע וחצי התחיל הסדר. בגלל שלילדים לא היה סבלנות לחכות עד האוכל, החלטנו רק לשיר את השירים, זה היה מצחיק. ושמתי לב למשו, כל השורות בכל השירים בהגדה חוזרים על עצמם פעמיים. דוגמאות: 1. אילו הוציאנו ממצריים ולא עשה בהם שפטים דיינו אילו עשה בהם שפטים ולא עשה באלהיהם דיינו וכו' וכו'... 2. מה לך הים, מה לך הים כי תנוס, כיייי תנוס היאארדן, היאאאאארדן תיסוב לאחור, תיסוב לאחור 3. אחד מי יודע
אחד אני יודע. אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהניו אלוהינו שבשמיים ובארץ. ועוד ועוד... כמובן שאחרי האוכל לא המשכנו לקרוא את ההגדה, אני עדיין לא יודעת מה קורה בסוף שלה
דוד שלי עשה לנו עוד כל מיני צחוקים, וכמעט נחנקתי מהאוכל בגללו
וכולם קיבלו מתנות למרות שאח שלי מצא את האפיקומן
היה כיף
מי שקרא הכל שיכתוב בכותרת

בההה לא מצאתי ת'אפיקומן...../images/Emo10.gif

חחח היה נחמד בליל הסדר. לא קראנו את כל ההגדה, (כרגיל)...

הליל סדר שלי :)

בליל סדר שלי היה ממש מצחיק... דוד שלי בא והתחיל לרדת על פלאפונים "מוטורולה עושים פלאפונים מרובעים גרוזינים כאלה" התחיל לרדת על הבגדים שאבא שלו לובש... ואמר שלי קופר הכי שווה... קיצר זה היה מצחיק... לא קראנו את כל ההגדה ולא שרנו שירים בכלל ואם קראנו דילגנו שורות וכל אחד בקצב שלו היה מצחיק... רק רצינו את האוכל... ואז בן דודה שלי התחיל לקרוא והוא קרא אותה כאילו הוא במחזה כזה... אמר בזרוע נטויה ועשה כאילו יש לו שרירים בידים (יש לו) והוא בן יותר מ23 והבן שלו התחיל לבכות (הוא בן שנה משו כזה) אז הוא נעלם לכמה זמן... והיה מצחיק... אבא שלי שאל את דוד שלי "מה מי שלובש לי קופר נחשב לקול?" אפילו אם הוא מכוער...???? היה די הזוי...

למעלה