ShiraChan

New member
זה לא מרצונה...../images/Emo58.gif

זה משהו שהתאהב בה ורצה לנשק אותה בזמן שהיה ישנה...

Buyo H

New member
לא קשור לזה../images/Emo5.gif

הפרקים עצמם לא טובים לדעתי

Trouble Girl

New member
שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אולי מישהו כבר שאל את השאלה הזאת אבל לא ראיתי והשאלה היא: קראתי בפרום שיביאו איזשהו סרט של אינויאשה לארץ איזה מהם בדיוק?... ואם לא אז מישהו כבר הוריד את סרטים באיכות טובה וראה?.. אם כן
תגיד מאיפה הורדת (וכן אני יודעת שאסור לדבר על הורדות פה...) תענו לי ונראה כבר איך נדבר...
מראש.... וחג-שמח לכולם!!!!!!!

אווה15

New member
שימו לב! הסבר למי זה../images/Emo58.gif|ספוילר

זה אבא של אבא של אבא של אבא... טוב, יהיה יותר טוב אם אני אומר ככה- הוא אחד מאבות אבותיו של הוג'ו.. זוכרים? זה שמתחיל עם קגומה כל שני וחמישי ומזמין אותה לסרט? אז זה אב אבותיו (או איך שלא אומרים).. הוא מתאהב בקגומה ומנסה לנשק אותה בזמן שהיא ישנה (זה כבר נאמר) אבל מפריעים להם.. זה בסדר אגב, הוא גם מופיע בסרט השני...

נצל"ש XDD

הרגע נפרדנו מהדודה ושני התאומים שלה, ועוד מישו שאני לא זוכרת מאיזה קשר משפחה הוא
כי הם היו חייבים להשאר אצלנו עד עכשיו, בגלל שהיו פקקים... זה היה ליל סדר משעשע והזוי למדי XD אין לי כוח לפרט, בגלל שאני ישנונה (כן! ישנונה! מילה חדשה שהמצאתי ^_^ ואיזה כיף! יש לי תירוץ לדבר שטויות, כי ישנונה ^____^), וכל מילה שנייה אני כותבת בשגיאות כתיב
(למי שלא מסתכל על השעה והתאריך, אז השעה היא שלוש בלילה...XDDD)

נ. ב. נ.

שכחתי לציין שליל הסדר השנה היה אצלנו בבית... טוב, לפחות אני יכולה לתלות את האשם בישנוניות שלי, ולא בסניליות המוקדמת

היי../images/Emo9.gifכנסו שניה../images/Emo10.gif../images/Emo26.gif

הי
אני אחותה הקטנה של שיר(
הרגשתי צורך לציין את זה) ואממ
אתם מאוד נחמדים חחח(ואני לא כזאת קטנה...
אני קטנה מנטע בחודש
) אוקי..אז שמעתי שאתם מוכנים לחתום(כאן)על העצומה להבאת מארון 5 לארץ
קודם כל תודה רבה רבה רבה
ואממ אם תוכלו להפיץ את זה אני מאוד אשמח

PakoLina

New member
זאת את שניסית להרוג אותה בצ'אט?../images/Emo12.gif

מול המצלמה? שונאת אותךךךך
חחח סתם

PakoLina

New member
חחח כן אני יודעת../images/Emo6.gif

גם מה שאמרתי היה בצחוק -_- ידעתי שלא באמת התכוונת להרוג אותה, פשוט התנפלת עליה ב"חיבוקים" כדי שתוכלי לקחת לה את המחשב -_-

למעלה