אני לא סותרת אף אחד!!!-חוץ מליד מעצבן בשיכבה שלי שהיתי לי מלחמת סטירות איתו וכמובן שניצחתי!!! וגם אני אמרתי שסאשי לא אוהב את אינו במערכת יחסים מינית אמרתי שאם סאשי ואינו היו אוהבים גילוי עריות אז זה היה יכול להיות כיף!! שמת לב שאנחנו אומרות אותו דבר רק בניסוחים שונים?!?!
לא כל כך מובן אם סשומארו אוהב את אינויאשה, או שונא אותו. מצד אחד הוא נלחם נגדו, ומצד שני מגן עליו.. יש לו פיצול אישיות או משו כזה? >_>; [עזבו, יש לי כאב ראש נוראי
הוא בסך הכל רוצה את טסיאגה או שהוא פגוע מזה שאבא שלו נתן לא את טנסאיגה ולא את טסיאיגה לפי בקשתו(אם תראי את הסרט השלישי תביני) חוץ מזה אולי זו סתם מריחבת אחים גם אני ואחי תמיד רבים...חחח ובקיצור סאשי באשי לא רוצה להרוג את אינו הוא בסך הכל פגוע ורוצה את טסאיגה...
את טוענת שהוא נלחם בו משנאה? אם כך הוא כבר היה הורג אותו (כי אין לו בעיה לעשות את זה והיו לו הרבה הזדמנויות לעשות את זה) אבל, הוא מציל אותו הרבה פמעים. ככה שמחוץ הוא משדר קרירות (כי זה חלק מהאופי השולט והאצילי שלו *.*) אבל מבפנים הוא טוב ודואג לאינו בסופו של דבר.
משנאה חס וחליסה!!! התכונתי לזה שסאשי באשי רוצה את טסיאיגה והוא רק רוצה לקחת אותה לא להרוג את אינו...כאילו שאינו יהיה חי וטסאיגה תהיה שלו... אם הוא היה רוצה במוות אינו הוא היה הורג אותו ממזמן
בסרט השלישי סאשי כל הזמן מגן על אינויאשה: 1)בקרב עם החרב בסוף אז החרב אומרת שהיא תקח את סאשי ואינו לגהנום ביחד ואינו עומד לצד סאשי ואז החרב נותנת מכה וסאשי באשי דוחף את אינו לצד 2)ולמה סאשי נלחם בקטע הראשון שהוא מופיע נג דאינו שסונגה מחוברת אל אינו?!?1 בגלל שהוא לא רוצה שאחיו הקטן(והחתיך!!) יפגע מסונגה ושסונגה לא תשתלט על אינו.... 3) ויש קטע שסאשי נלחם עם אינויאשה בקבר של טאקמארו או של אבא שלהם(אני לא יודעת מי מהם כי על הקבר יש את הכובע של טאקמארו אבל סונגה מחייה את טאקמארו במקום אחר) אז סאשי אומר לאינו שהוא לא הכיר-כאילו אינו לא הכיר-את הפרצוף של אבא שלו וסאשי פגע באינויאשה אבל הוא לא הרג את אינו... 4) סאשי באשי השתמש בטסאיגה-למרות שידע שהוא לא יוכל לגעת בה- בשביל להציל את אינו מסונגה...למרות שזה לחא ממש הצליח לו 5) רואים שגם אינו דאג לסאשי באשי כי שסונגה תקפה את שניהם וסאשי באשי דחף את אינו לצד אינו הוציע קולו של דאגה ופחד-הוא רוצה לדעת עם סאשי עדיין חי 6)ובשביל להחריב את סונגה הרוח הלבנה הזאת אמרה שסאשי ואינו צריכים לעבוד ביחד אבל סאשי לא הקשיב לו אבל בסוף הוא כן הקשיב לו ותקף את סונגה ביחד עם אינויאשה(לי לא נראה שהוא רצה להגן על רין וג'קן הוא רוצה להגן על אינויאשה!!) וזהו בנתיים מה שאני זוכרת...
אלא אם כן זה מקרים מוחדים כמו האח התאום(לצערי) והמצעצבן שלי או אחת מהחברות שבאמת מקרצצות לי... וכמובן שאלא דוגמאות טובות!!!הם ענקיות!!זה מסביר במפורט את היחסים בין סאשי באשי לאינו...אל תתיחסי להלהבות שלי היה לי מבחן משווה בחשבון ואני *לא מאמינה* הצלחתי בו... ואת לא צריכה להיצטער...אין על מה להיצטער...כולם עושים טעויות...גם אני
הצד הרע ולא כל מי שמנסה להרוג את אינויאשה הוא גם מנסה להרוג את נאראקו והוא לא מנסה להרוג את אינויאשה אחרת-כמו שהוא אמר-הוא היה עושה זאת ממזמן הוא פשוט לא רוצה להרוג אותו כי כמו שמירוקו אמר יכול להיות שהוא מרגיש משהו כלפיו... לא כל אדם שמנסה לפגוע באינויאשה הוא רע למשל הכוהנות האלה שהיו בפרק אתמול הם לא רעות והם ניסו להרוג את אינויאשה-אפילו שהם לא ידעו שטסובאקי עובדת עליהם...בכל זאת חוץ מזה יש כאלה שמנסים להרוג גם את קגומה כמו קיקיו אבל קיקיו נטרלית גם...היא אוהבת את אינו אבל רוצה להרוג תא גקומה-או לפחות לתקוע אותה ביפן של היום