לי Li

New member
אמרתי:

"אכן אנחנו טובות..." (בשכנוע XD) נמ =X באנגלית זה נשמע יותר יפה ופחות אידיוטי משום מה >_>;

../images/Emo107.gifXD

ולאאא אמרתי שהשתכנעתי.. אמרתי שאני -מתחילה- להשתכנע. וגם זה רק בגלל שכואב לי הראש >_>;

אתר יפה אבל יש לי מה להגיב...

קראתי את המדריך לשינוי צורה ודבר ראשון- אין בו את אינו...דבר שני קירארה אינה זאב אלא נמר והיא בת ולא בן [תודה לאל...]

Naraku SeXy

New member
העיניים צורבות לי ...

האם זה האור שבקצה המנהרה באקי .. או אולי .. לא!!! הזוועה ... ! זה נורא, לחץ הדם שלי בעננים, תראו מה עשיתם !!!

../images/Emo2.gif מה הם עשו אני ראיתי רק תמונה

מוזרה.....
רדו למטה ואני יגיד לכם איזה תמונה... טוב, זה היה תמונה של מירוקו כשהיה קטן....

ketty the sheep

New member
../images/Emo32.gif

כי אתם כאלו חמודים. ^_^;;;;;;;;; אני שוב מזכירה לכם את [URL='http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=1998']הקומונה החברתית[/URL] שלנו, שם תוכלו לדון על כל דבר שלא קשור לאינויאשה, כדי להשאיר את הפורום שלנו כמה שיותר נקי מספאם ועופות. עוד דבר שאני רוצה לומר, זה שיש בתפוז כלי נהדר בשם '[URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=1240']גלרית הפורום[/URL]'. בבקשה אל תפתחו יותר שרשורי תמונות (אלא אם כן זה שרשור תמונות בנושא מסוים, כמו שרשור השונן-איי), ובמקום זה השתמשו בגלריות והעלו את מיטב קבצי התמונה שלכם לשם. שרשורי תמונות כלליים (כאלו שאין להם נושא ואנשים סתם באים ושמים תמונות) סתם מעמיסים על הפורום, ולהבא, ובכן, לא יכובדו על ידי ההנהלה. המשך ערב נעים לכולם!

אבל אבל אבל,

שירשורי תמונות זה כיף
תמיד כשאני מוצאת תמונות יפות, אני תורמת קצת גם לגלריה הקטנה שלנו ^^ היום למשל הוספתי תמונות אצל נראקו וסשומארו, ויותר מאוחר כשיהיה לי כוח וסבלנות, אני יפטם גם את שאר הקטגוריות. אל תמנעי מאיתנו את שירשורי התמונות, אחרי הכול זה מה שמחייה את הפורום פה ושם

לי Li

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

כל עוד לא נציף את הפורום עם שרשורי תמונות (דבר שאולי קצת קרה לאחרונה =X) אז שרשורי תמונות הם דבר טוב בסך הכל ומהנה. והרבה יותר מסודר מהגלריות ששם כל אנשים שמים תמונות בגטגוריות לא מתיאימות בכלל >_> בקיצור, אני חושבת שכל עוד לא יפתח שרשור ציורים כל שני וחמישי אלא פעם בשבוע נגיד (או מקסימום פעמיים) זה בסדר. לא?

yaeluv

New member
לילה טוווווווב...מחר אני צריכה לדאו

ג שהכל יהיה מסודר..כי ישר אחרי בצפר אוספים אותי ואת יערה לסוע לכנרת!! להתראות!! ^^" נראה תפרק של מחק ביום שבת (מה? לא מובן? לא ברור?) טוב...אני ינסה כמה שיותר להפיץ את הסדרה ונסות למכר את הסדרה לאנשנושים שאכיר שם..
להתראות וסופשבועכיף ונעים!! >.<

נ ו ע

New member
"גם אני רוצה משפט ביפנית" ../images/Emo3.gif

אני לא מקורית כ"כ... ^^;

YaAr0nEt

New member
צ'או בננות...

מחר אנחנו נוסעות ונפציץ אנשים שנכיר בשאלות מוזרות על אינויאשה יהיה מצחיק...

YaAr0nEt

New member
צ'או בננות...

מחר אנחנו נוסעות ונפציץ אנשים שנכיר בשאלות מוזרות על אינויאשה יהיה מצחיק...

../images/Emo107.gifבוקר טוף ^_^

[הזמן שאני כותבת את ההודעה הזאת, הוא בעשר ותשע דקות בבוקר, באקות!]

blck angel1

New member
עזרה אנשים! דחוף!!!

מי יודע כמה כסף ואיזה דרך הכי זולה,מהירה לא מפחידה,בטוחה שאפשר להגיע מהרצליה לרמת גן T.T

למעלה