Hikaru no Yani

New member
אני לא מבינה למה בכלל מראים את ...

בארוץ הילדים זה לא מתאים וזה לא לילדים אני שונאת את ערוץ הילדים (טוב אני שונאת כל דבר ^^)

PakoLina

New member
אני זוכרת ת'פרסומת בעל פה..../images/Emo187.gif

הנה: חצי ילד... חצי שד *קולות רקע* נערה.. עם כוחות מסתוריים *קולות רקע* יוצאים.. למסע בזמן! *ווש!* בלי צנזורה.. בלי מעצורים.. והכל.. ביפנית!!! *ווווווו* אינויאשה *קולות רקע* סדרת הדגל של טלמאנגה למי שמבין באמת.. אינויאשה כל יום בתשע ועשרה, טלמאניה פפפ XD

Fay Wood

New member
זאת הפירסומת הכי מפגרת שטלמנ../images/Emo168.gif

יה אי פעם עשו!!!! הם מנסים לגרום לזה להישמע מפחיד/מותח.... וזה ממש לא קורה
זה רק נשמע דפוק בטירוף... "והכל.... ביפנית..!!" אוווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!! דאאם זה דפוק! והם אומרים "יאשה"!!!! זה מחרפן!!! **זה לא אני, זה החום בחוץ
**

שמתן לב שכשבהם אומרים

"נערה עם כוחות מסתוריים" הם מרים את "קיקיו"?!!!! תנו לנו פרומו טוב!!! זה פרומוזבל!

מלווים את שירי בגמר../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

בואו לתמוך ולעודד את נציגתנו בגמר האירוויזון בשידור הישיר מקייב שיתקיים ב-http://www.tapuz.co.il/blogtv/. האירוע, בהנחיית שי ברק, ישודר בחדר Live from Kiev היום בשעה 17:00.

metuka15

New member
נצל"ש../images/Emo41.gif

בואו לצ'אטטטט אני מתפלאה שאף אחד לא נצל"ש את ההודעה הזאת

I N U Y A S H A

New member
הצ'אט הזה לא פועל בכלל

אני אפילו לא כותב את הכינוי שלי ואז זה מראה לי הודעה שהכינוי שלי לא חוקי... למה???

metuka15

New member
גם לי זה היה פעם

עד שהבנתי שצריך להכנס להצ'אט טיוי למעלה איפה שהגלריות של הפורום וכל זה..ואם נכנסת משם אז לא יודעת מה הבעיה של זה =/

metuka15

New member
חבל..

טוב..אני בכל מקרה התנתקתי..אני אצל אחותי והמחשב בחדר אורחים ואבא שלי רוצה לישון..ניה.. לילה טוב לכל הפורום ^__^

פסקלים כפולים

והצללה א טובה *נותנת לעצמי כאפה* זה לא פורום דוליז
אם את רוצה דעה מקצועית תפרסמי בפורום דוליז.

למעלה