Buyo H

New member
לפקצה אין ממש כוחות מסתוריים

יש לה יכולת לטהר את השיקון, אבל גם קיקיו יכולה לעשות את זה.. אהה, לפקצה יש גם יכולת למצוא את האבן..

DarkBrownLynx

New member
נווו אז יש לה

אבל גם אם אין לה זה מחזק עוד יותר את העובדה שהפירסומת מטומטמת

Buyo H

New member
טוב, אז יש לה שניים

אבל גם לקיקיו יש.. ובטח בגלל זה הראו את שתיהן.. אבל זאת באמת פרסומת ממש ממש מטומטמת.. והם אומרים "תוכנית הדגל של טלמאנגה- יאשה"Oo תמיד ניסיתי להקשיב טוב כדי לשמוע את ה"אינו".. אבל אף פעם לא שמעתי
*סניף**סניף*

Bakura

New member
לדעתי הם כן אומרים אינויאשה O0

לא חשוב ^^; ותוכנית דגל >_> כולה מה יש להם, את אינויאשה וזוידס >_>; והפרסומת ממש מפגרת. ונטולת סאשי. ונאראקו. וכל בישי אחר מלבד אינויאשה. האמפ. סתם מפגר, בקיצר ^^ כוחות מסתוריים, עלק. בקושי יודעת לירות חץ.

Buyo H

New member
זה לא שהיא לא יודעת לירות חץ,

היא פשוט "מחמיצה בכוונה" כי כמובן שזה "חץ אזהרה">_> ואני די בטוחה שזה "יאשה"..
בע... יש בפרסומת הזאת יותר מידי פקצה

Bakura

New member
היא פוגעת רק כי הרוח עוזרת לה.

שימי לב שאם היא במקום בלי רוח, היא לא פוגעת >_>; כן, היא נוטה לירות, להחטיא, ולהודיע לכולם שזה היה חץ אזהרה. וגם זה שאחריו. ואז שהיא פוגעת בפוקס, היא נ -ורא מבפסוטה מעצמה ועושה "אההא! תראו אותי פגעתי בלה בלה בלה"

לי Li

New member
והיא גם משתמשת בקשת

בצורה פאקצתית XD שמתן לב לאיך שהיא נתנה מכה לנחש עם הקשת? XDDDDD זה היה קורע ^^"

לי Li

New member
נו בסדר.

את אוהבת אותה זכותך. אני לא אוהבת אותה (אבל גם לא שונאת אגב, סתם כיף לצחוק עליה XD) וזכותי להגיד עליה מה שבא לי כל עוד אני לא מקללת וכאלה
כל אחד רשאי להחזיק בדעתו
ואם כמה מחזיקים בדעה דומה, הם יכולים לדון עליה

לי Li

New member
XDDD

את חושבת שאני אבקש ממך רשות לקרוא לה פאקצה? XDDDD אני אקרא לה פאקצה כי זה מה שהיא --לדעתי-- לדעתך לא? סבבה. זכותך, אני לא אנסה לכפות את דעתי עלייך. כל עוד את לא תגידי לי מה לעשות (כי בכל מקרה, אני לא אקשיב לך >_>)

Bakura

New member
לא ירדנו עליה, ציינו עובדות.

זה באמת מה שקורה >_>; וחוץ מזה, טונות אנשים פה צוחקים על קיקיו ואני אוהבת את קיקיו, סוו וואט? לכל אחד יש את הזכות להביע את עצמו פה איך שבא לו..

לי Li

New member
אכן. זה יהיה קשה. אבל מי יודע

אולי נצליח. אבל זה גם רק כי אני במצב רוח טוב היום

Hikaru no Yani

New member
נו באמת זה רק אנימה ....

על תעשו מזה סיפור (אמרתי את זה כדי שתרגעו קצת אין לי כוח לריבים)

לי Li

New member
~_~ אין טעם, זה אבוד

אם את לא רואה שהיא פאקצה אין מה להגיד לך =X

למעלה