תתחיל להירגע... מה הקשר לדאוג??? אני יודע שאתמול היא היתה בהופעה עם החתן המיועד....
1 1052 New member 17/7/05 #15 תתחיל להירגע... מה הקשר לדאוג??? אני יודע שאתמול היא היתה בהופעה עם החתן המיועד....
מ מטוס סילון New member 17/7/05 #23 "החתן המיועד"....... פששששש.... מעניין, היא לא סיפרה לי עליו (או שזה עוד אחד מהדרכים שלכם להסתיר את הקשר! חחחח.... משועממים!)
"החתן המיועד"....... פששששש.... מעניין, היא לא סיפרה לי עליו (או שזה עוד אחד מהדרכים שלכם להסתיר את הקשר! חחחח.... משועממים!)
1 1052 New member 17/7/05 #26 חחח..... ממש לא! נוו.... זה שגר ליד המדרשייה..... בקיצר, "השידוך" חחחחחחחחחחחחח.............
מ מטוס סילון New member 17/7/05 #28 חחח.... איזה רעים אנחנו! מה עשינו לה... כל אחד הוא ישר החתן המיועד....... דרך אגב, הוא בכלל בן דוד שני שלה!!!!!
חחח.... איזה רעים אנחנו! מה עשינו לה... כל אחד הוא ישר החתן המיועד....... דרך אגב, הוא בכלל בן דוד שני שלה!!!!!
R RiKi היחידה New member 17/7/05 #31 שאני אהיה יותר ברורה- זה שירשור- אבל אני לא כ"כ בטוחה ש**** רוצה שנדבר עליה פה...
1 1052 New member 17/7/05 #25 של ספי ריבלין... זה היה באנדרטת הנח"ל....... (בעיר שלה... ) אויש... גם אתה היית בעיר נכון?
מ מותק של ילדה10 New member 17/7/05 #16 בוקר טוב לכולם!!!!!!! ../images/Emo24.gif השבוע מתחיל,אין לי חשק לכלום... שיהיה לכולם המשך יום נעים!!
בוקר טוב לכולם!!!!!!! ../images/Emo24.gif השבוע מתחיל,אין לי חשק לכלום... שיהיה לכולם המשך יום נעים!!