חחח בוקר מצווווווווין!!!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #34 -בעזרתך אבא- נו טוב.... אני רואה שאתה בכוח דורש מכות!!!!!!!!!!
מ מטוס סילון New member 17/7/05 #47 יפה יפה... קיבלת אומץ!!! בנתיים אני זה שחייב לך מכות אז שבי בשקט!!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #49 -בעזרתך אבא- פחחחחחחחח......... מה אתה אומר!!!!!!! אחרי שמחת תורה, ל"ג בעומר, יום העצמאות, הכנסת ספר תורה ושבועות??? אתה חייב לי מכות?! נראה לי ההיפך!!!!!!!
-בעזרתך אבא- פחחחחחחחח......... מה אתה אומר!!!!!!! אחרי שמחת תורה, ל"ג בעומר, יום העצמאות, הכנסת ספר תורה ושבועות??? אתה חייב לי מכות?! נראה לי ההיפך!!!!!!!
R RiKi היחידה New member 17/7/05 #36 אל תפרסם פה תמונות שלה../images/Emo70.gif לי כבר יש תמונה אבל זה בכלל לא משנה כי אתה לא תפרסם תמונה של מישהו(לא משנה מי) אם הוא לא יודע ואם הוא לא רוצה בכך
אל תפרסם פה תמונות שלה../images/Emo70.gif לי כבר יש תמונה אבל זה בכלל לא משנה כי אתה לא תפרסם תמונה של מישהו(לא משנה מי) אם הוא לא יודע ואם הוא לא רוצה בכך
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #42 -בעזרתך אבא- חחח.. ריקוש... את יכולה לבקש ממנו עד מחר! הוא לא יקשיב לך..... נכון אדיוט??????????????????
-בעזרתך אבא- חחח.. ריקוש... את יכולה לבקש ממנו עד מחר! הוא לא יקשיב לך..... נכון אדיוט??????????????????
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #43 -בעזרתך אבא- דרך אגב, התמונה כבר לא מעודכנת.... השתנתי מהקצה אל הקצה!
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #53 -בעזרתך אבא- דוד, תפסיק לדבר עלי אוקיי??? במיוחד בפורום הזה!!! יש לך מה להגיד?! אני 2 דקות ממך!!!!
1 1052 New member 17/7/05 #54 קרה משהו??? 2 דקות מימך...... פשששששששש........ טוב, את יכולה לבוא אלי רגע? אני רוצה להגיד לך משהו שאסור להגיד בפורום.. סתם... חחח.... אבל את יכולה דקה לבוא?
קרה משהו??? 2 דקות מימך...... פשששששששש........ טוב, את יכולה לבוא אלי רגע? אני רוצה להגיד לך משהו שאסור להגיד בפורום.. סתם... חחח.... אבל את יכולה דקה לבוא?
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/7/05 #56 -בעזרתך אבא- ת-ש-ת-ק-ו-!!!!!! ה' ישמור! עם מי נתקעתי!!!!!!!!!!!!!!
ל ללוש המאמוש New member 17/7/05 #46 משהו לא חשוב כל כך היום נסענו במקום שאין לי מושג איפה זה, ונסענו ממש לאט כי חיפשנו משהו...ואת מי אני רואה הולך ברחוב? את חיים מהעונה הקודמת! אני בטוחה כמעט 100 אחוז שזה היה הוא1 יואו, איזה כיף...אבל לא דיברתי איתו...למרות שרציתי
משהו לא חשוב כל כך היום נסענו במקום שאין לי מושג איפה זה, ונסענו ממש לאט כי חיפשנו משהו...ואת מי אני רואה הולך ברחוב? את חיים מהעונה הקודמת! אני בטוחה כמעט 100 אחוז שזה היה הוא1 יואו, איזה כיף...אבל לא דיברתי איתו...למרות שרציתי