DesertRose7

New member
ככה קוראים לזה?

אנחנו תמיד קרענו לזה ההוא למעלה..קל יותר. אני מתה לעשות עוד אחד ליד זה שכבר יש לי.. רק מה הקטע אם עוד מעט צבא?! חכי כמה יכאב לך.. את לא תכלי לישון על הצד הזה או שום דבר אחר שנוגע באוזן הזאת!! אבל זה שווה אתזה
תתחדשי

may90

New member
תודה../images/Emo3.gif

כע ככה קוראים לזה:p אסור לי לישון על האוזן הזו כמה זמן יש לך אותו?
עדיין זה כואב לך? כשחיטאתי גם זהל א כאב גם כשהוא העביר את המחט הוא היה פירסר נורא חמוד! אבל קצת דימם לי :S

DesertRose7

New member
עשית עםמחט אה?!

אני עשיתי עם אקדח.. וממש לא הרגשתי .. רק אחר כך הרגשתי את זה לאיזה חודש שלא יכולתי לגעת באוזן.. אבל אחרי זה כלום אני לא מרגישה!! אנשים מפחדים לגעת לי בעדיל.. אבל אני לא מרגישה כלום!! וזה אפילו די כיף לשחק איתו כשמשעמם!! יש לי אותו מכיתה ח'.. זה כבר משהו כמו 5 שנה.

may90

New member
לעשות באקדח זה לא טוב:S

שמעתי הרבה סיפורים וקראתי כתבות יצאת במזל
אני מכירה הרבה שנהיה להם דלקת וכו' בגלל אקדח

ליטלושי

New member
נממ תעשי עוד אחד..

הצבא לא יגיד לך כלום..חברה שלי עשתה עוד בזמן הטירונות והסתירה את זה עם השיער..ברגע שאת מסיימת את הטירונות לא יגידו לך כלום על זה..אזזזז תעשי
שלחו לך צו גיוס?

DesertRose7

New member
חחח.. זה עוד רחוק ממני

הייתי בצו ראשון לא מזמן, אבל המחשבים לא עבדו אז אני אחזור מתישהו לעשות את המבחנים.. אז יש זמן עד הצו גיוס. אבל אני לא אסבול כל כך רק בשביל שנה!!

ליטלושי

New member
אז פשוט אל תורידייייי..

לי יש עגיל בלשון ואני ממש אבל ממש לא מתכוונת להוריד את זה בגלל הצבא.. בטירונות אני אוריד ביום ואחזיר בלילה ואח"כ כבר בסדיר אני אשים רגיל.. ככה חברות שלי עושות ככה ולא אומרים להם שומדברררר..אז תעשי, אין לך מה לדאוג ואל תורידי שום עגילל!!!

D4Ever

New member
תתחדשי!!

אוייי גם לי יש הליקס, כבר 4 שנים:) וכן, יכאב לך, כעיקרון בלילה הראשון אסור בכלל לשון על האוזן שחוררת בכל פירסינג שעושים! ותחטאי 2-3 ביום, רק את העגיל באלכוהול ולא את האוזן! את האוזן רק במי מלח (ניתן להכין על ידי עירבוב כוסית מים רותחים ו2-3 כפיות מלח) טוב נסחפתי קצת
,תשמרי עליו טוב! יום נעים:)

may90

New member
תודה../images/Emo13.gif

אממ אמרו לי שאסור לחטאות באלכוהול :| נתנו לי משחה כזאת לשים פעמיים ביום... אני קודם מנקה את האוזן במים רגילים אח"כ שמה על העגיל את המשחה ומסובבת את החישוק כדי שהמשחה תכנס לחור, מנקה וזהו

D4Ever

New member
כן את עושה בסדר, את האוזן אסור..

באלכוהול, את העגיל מותר.

may90

New member
תודה!!! חעחע

גם לי בהתחלה לא הרשו אבל הראתי להם שממש למדתי על העגיל ואני יודעת מה הוא יכול לגרום ואיך לטפל בו טוב וכו'

למעלה