עניין אותי אם ראיתם מה היה רשום במעריב לנוער שבוע שעבר, הייתה כתבה על הראסמוס וזה מה שהם אמרו שם: "אנחנו מתחילים עכשיו את הסיבוב באירופה, כשבשנה הבאה נתמקד באזורים אחרים. אני מקווה שנוכל להופיע בסופו של דבר בכל המדינות בעולם. בשנה שעברה לא הופענו באוסטרליה ובישראל לדוגמה.." "אנחנו מנסים לארגן הופעה בישראל אבל אנחנו עוד לא יודעים בדיוק איפה הכי כדאי להופיע. אנחנו עדיין עובדים על לוח ההופעות" איזה מאאגניב!
ממזמן העניין הבטחוני הוא לא הבעיה להביא אומנים לארץ להופעות... הבעיה היא העלות הכספית. ובשביל להביא מישהו לארץ,זה עולה מיליוני ש"ח...ונגיד דורק לא ממש מוכרים כאן עדיין..אז זה לא שווה את המיליונים שיוציאו עליהם בארץ... גם הפסטיבל של שנה שעברה שעשו אורנג' בחיפה עלה להם 5 מיליון ש"ח או מיליארד..לא זוכרת..אבל עלה המון כסף.........
צריכים להתערב!!!! רק אם נפרסם אותם פה ממש ונגרום לביקוש רב שלהם אולי מי יודע יום אחד הם כן יבואו להופעה פה!!! ואז אני סופסוף אוכל לראות את אהבת חיי!!
אנשים להתחיל לפעול! מה שטוב זה שראש 1 פירסמו מלא על באסטד [בזכות ראש1 הכרתי בכלל את באסטד] אז זה אומר שלא תהיה בעיה לגרום להם לפרסם הרבה על דורק או כמו שהם מכנים אותם- "הלהקה של פליט באסטד". עם מקפליי כבר התחלנו להזיז עניינים.. מה שצריך זה עכשיו לקדם את דורק.. רק צריך שיצאו להם שירים וזה.. כי הם עדיין בתחילת הדרך