../images/Emo32.gif

כי האחרון לא קופץ... מצטערת מיכלי :/ אמ, חזר המחשב! מפורמט... אבל! אל דאגה, כל החומר שהיה לי נשמר קרדיט לאבי שרעבי ! הוא גם החליף לי משהו במארז שלא עבד טוב וזה לא אמור לעניין אתכם, רק רציתי להגיד שחזרתי רשמית בלי תקיעות מחשב ובלי הפסקות!! תודו שהתגעגעתם
התגעגעתי לכולם

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gifנצל"ש מצחיק

פחחחחחחחחחחחח אתם לא תאמינו! קיבלתי זימון ללהקה צבאית! אני! שבכלל לא יודעת לשיר ולא רוצה לשיר! פחחחחחחח הצבא הזה מצחיק ברמות.

LiLdon

New member
אני מאוד שונאת אותך כרגע.!

אני צריכה לעבור את הסיוט הזה שנקרא: הבחינת קבלה ללהקה צבאית. כוסעמק. :'[[[[[

../images/Emo121.gifאחד שלמד בבצפר שלי שנה שעברה

ניסה להתקבל, הוא בסיסט והוא פגש שם את הסולן של סכין יפנית

Inspite

New member
יום רביעי הבא

21.12 הישר משיקגו: !PRIMO LEVY! alternative rock/hard rock למי שעדיין לא מכיר להקה ממש ממש טובה סטייל פרל ג'אם מארחים את: !INSPITE! !punk rock !כביסה מלוכלכת! רוק ישראלי איכותי עוד פרטים בהזמנה-> פרטים על הלהקות בלינקים המצורפים

yuviC

New member
היי חבר'ה - מחפש תרגומים לאנגלית

היי חבר'ה! מה המצב? אני אממ לבד... עושה ביד... סתעעם... אניווייס.. חח אני גר בארה"ב ויש לי מישו יהודי בספרות שביקש להשאיל ממני דיסקים של שירים ישראלים... הבאתי לו שייגעצ שישמע והוא ממש התלהב, רק מה, יום אחרי זה הוא בא אלי ועושה לי כזה (הבאתי לו עוד כמה להקות) תודה רבה וזה אני אוהב במיוחד את "shygaitz" אז עשיתי לו כזה "הא?" אז הוא אמר שוב ושוב עד שקלטתי שהוא מנסה להגיד שייגעצ, ואז הוא אמר "רק חבל שאני לא יכול להבין מה הם אומרים" (הוא אמריקקי, יו סי?
) אז השאלה שלי אליכם היא: האם יש איזשהו סיכוי בעולם שיש איפשהו תרגומים לשירים כלשהם של שייגעצ? או שאולי אני צריך לשבת ולהקדיש שעתיים מזמני היקר לתרגם את כל כל "משקאות חריפים" לאנגלית? בעעע... תודה רבה מראש!!! אגב, פאן פאקט, עברתי לפה (ניו ג'רזי) לפני 4 חודשים...

Menta21

New member
//GHOST\\

בלי הרבה מילים.. יש יוצר חדש - ישן שקוראים לו דידי, הוא הקליט קצת חומר, אך משובח - אם אתם מעוניינים אתם יכולים לשמוע כאן: http://www.iarc.org/~4x4pf/Didi/ ואחר כך נשמח אם תגיבו בפורום שלו: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=16078 יום טוב

Hezi The One

New member
אמ,אין. לפחות לא פורסם ולא ידוע לנו

אבל אתה מוזמן לתרגם לו וגם להעלות לפורום:]

פרקשון

New member
קבל תרגום ל"שחק את המשחק"

sheygets\play the game the world is so beautiful and everyone is looking for the truth and i am turning in the streets there is another strike and the city is paralized open your eyes slowly dont be innocent play the game the world turned into menukar the reality win the ikar and i belive in love sex and love open your eyes slowly dont be innocent play the game play with her at wals איזה תרגום מעפן אבל טוב לא? תרגמתי בלי לשמוע את השיר אז אולי שכחתי כמה שורות

dsol

New member
ברוכה הבאה ! את חדשה פה ?

*כן דודי חוזר לפורום בהדרגתיות לקראת המפגש ואז שוב נעלם*

למעלה