keeeren

New member
בן

יש שירים שאי אפשר למצוא בלאבומים של שייגעצ.. מה אמורים לעשות?

K i f

New member
כמו שיובל אומר: "עושה בידדדדדדדד"

חחחח זה מה שאמורים לעשות ^^

K i f

New member
נחוי בלאט! ><

יש לי כבר 2 מקוריים! אל תעצבן אותי! אחי הרס לי את 2 הדיסקים של שייגעצ! אני לא אלך ואקנה אותם שוב! >.< (אבל לא אתנגד שתקנה לי אותם מתנת יומולדת לעוד 3 שבועות
) אני לא עשיר כמוך, להזכירך
, אני חי ממשכורת צבאית של 352.5 ש"ח(שבקרוב תגדל ל-410) ועוד 50 ש"ח מההורים למשך השבוע... וזה ממש לא עוזר... בהתחשב שעל אוכל, מתנות ונסיעות(כשאני לא על מדים) אני משלם! חחחחחחחחחחח

keeeren

New member
למה המשכורת הצבאית כזו קטנה?

של אחי היא איזה 700 נראה לי..

K i f

New member
ומה הוא עושה בצבא? לוחם? ../images/Emo13.gif

למה קטנה? זה כאילו יורד על ארוחות, מקלחות, שירותים, מגורים וכו'... חחחח כמה שזה נשמע אדיוטי אבל בזכות זה הצבא שלנו בין המצליחים בעולם ועם נשק שגם הוא בין המצליחים בעולם... בזכות העובדה שהמשכורות נמוכות... אבל תראי, כל מי שמסתכן/עובד קשה המשכורת שלו גבוהה במידה אחרת... ולחיילים בודדים וכאלה יש משכורת הרבה יותר גבוהה... זה הכל תלוי.. ומשתנה... אבא שלי למשל, חתם קבע, והרוויח בסביבות 10,000...(כי היה לו מקצוע) והוא לא היה קצין... חייל קבע בלי מקצוע מקבל בסביבות ה-5,000 קצין רגיל, לא בקבע, מקבל בסביבות 1,000... לוחם בסביבות ה-700... אני למשל, בגלל שאני מדריך כלואים(בעוד שבועיים), וזה מעין סיכון... בגלל ה"אסירים" אז אני מקבל תוספת... ובחודש יוצא לי בערך 410...
רב"ט מקבל תוספת של 4 ש"ח ביום... סמ"ל מקבל עוד 2 ש"ח נוספים... כמה שזה נראה לך קטן... וקצת... כל שקל חשוב לצבא... תחשבי מה זה כל שקל לכמה מאות אלפי חיילים... ותביני לבד...

nofxxx

New member
שייגעצ!

23.12.2005: מועדון הפטיפון ת"א- פאנק רוק במועדון הפטיפון! יום: שישי. מיקום: רחוב יצחק שדה 32, תל אביב. פתיחת דלתות: 21:00 כניסה: 30 ש"ח להקות: Kill The Drive, Got No Shame,Beat 69. www.myspace.com/shamegotnon www.myspace.com/killthedrive www.Beat69.up.co.il

למעלה