../images/Emo24.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo95.gif

לאורך היום בין השעות 9:00- 17:00 יערך בפורום הורים לתינוקות אירוח בנושא -קשיים בעיבוד וויסות חושי בהשתתפותן של מנהלות קומונת הורים לילדים עם קשיי ויסות חושי ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
"ספיישל הפעילות הגדול" בפורום ליאל קולט יוצא לדרך. השתתפו בפעילויות ותוכלו לזכות בסינגלים של ליאל עם הסקורפיונס. לפרטים נוספים הקליקו כאן
"קישורי אימהות" מזמינות אתכם לכנס בנושא: "קשרי משפחה או פלונטרים-הורות וסבאות בעידן המודרני" שייערך בבית חיל האויר ביום חמישי 22 לדצמבר בשעה 20:30. הערב מיועד להורים ולהוריהם. פרטים נוספים ניתן למצוא בפורום אם לאם- קישורי אמהות
עוזרים לעמותת בית גלגלים ביום שלישי, 3 בינואר 2006 יתקיים בהיכל התרבות בת"א מופע בהשתתפות מיטב אומני ישראל לטובת עמותת בית הגלגלים החוגגת חצי יובל להיווסדה. כל ההכנסות לארוע הינן עבור פעילות בית הגלגלים, ארגון ללא מטרות רווח לילדים ובוגרים נפגעי שיתוק מוחין וניוון שרירים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=67646421

K i f

New member
אמ.... ../images/Emo3.gif

זהו! את רוב הקורס סיימתי
!!! אתמול, עשו לנו מעין הצהרה(כמו השבעה) והורידו אותנו לאיזה 30-40 פקלים כשאנחנו חוזרים על המשפט "יש מפקדים חדשים בצה"ל, קורס מד"כים כבוד"
היה ממש מצחיק, כיסו לכולנו ת'עיניים ולקחו אותנו בהחזקת ידיים מהחדר הרצאות עד החורשה ליד הש"ג...
ואנחנו כל הזמן נתקעים בדברים ומושכים אחד את השני חזק...
וביום ראשון עד שני בערב אני בסיפוחים בכלא 4... ובשני בערב עד רביעי בבוקר/צהריים אני בסיפוחים בכלא 6...(עם עוד כמה מהקורס)... ואז אראה איך עובד מד"כ אמיתי והמפקד קורס שלנו אמר שאם נבקש מהם לנסות לעשות דברים(מסדרים, להעיר אסירים ולעזור להם בבעיות אישיות... הם יתנו לנו
והקורס מסתיים ב-29... אז... עוד שבועיים אני יוצא סוף כל סוף לסדיר! והסיכוי שאגיע למפגש(אם הוא יהיה ב-1.1... יחסית גדול ^^ יום טוב, סופ"ש מעולה ושב"ש

K i f

New member
אה כן! כמעט שכחתי!

נכנסתי לאימיול לחפש את את יפה(אחי מחק לי אותו
) וראיתי ברשימה 2 שירים של שייגעצ... יותר נכון עיבוד לתמונות שבאלבום(בגירסת צבא) וביצוע של יובל לשיר "אני אוהב שוקולד" זה נשמע ממש טוב!
אתם חייבים לנסות ^^

ManRed

New member
אמממ

רובינו מכירים את זה מזמן אני אוהב זה ממש ישן.. ותמונות שבאלבום הופיע באתר של שייגעצ לפני שנה בערך...

K i f

New member
באמת? חחח טווווב.... לי זה התגלה

עכשיו
אגב, ידידה סיפרה לי שהיא מצאה באימיול כמה מהשירים החדשים... מהדיסק השלישי... היא טוענת שהודיעו כבר על יציאתם לנט
מישהו יכול לומר לי את שמותיהם?

למעלה