chuchi46

New member
נצל"ש

יש לי תוכי... הוא עושה פרצופים ומצחיק אותי נורא. מה מצחיק או משמח אתכם? מי גורם לזה?

Vegetable Salad

New member
תגידו, מי היא ה-פאקצה? ../images/Emo42.gif

אני בהתלבטות. מספר 1 -שרית חדד: למה כן -למה לא? למה לא -כי אני לא בטוחה לאן לסווג אותה, כמו שנאמר בשיר עם המילים העמוקות -פרחה במרצדס... לך תזדיין אבי גואטה -ראה מה עוללת לעולם!

Vegetable Salad

New member
ויש גם את... ../images/Emo42.gif

מספר 2 -אגם רודברג: למה כן -אולי הכמויות של הליפ גלוס והפה שלא נסגר לעולם (הסתומה מתאפרת מאז ימי הרחם, ועד היום לא רגילה לשפתיים עם גלוס), אולי הבגדים החושפניים, אולי העובדה שהיא גמדה עם קול צורמני... למה לא -כי יש לה פוזה של אני טיפוס שאוהב את כולם וכולם אוהבים אותו, אבל כנראה שזה מזוייף במילא... ומצד שמאל -מה שאגמי הכי אוהבת XD.

Vegetable Salad

New member
בומבילה, האישה והאגדה ../images/Emo42.gif

מעשה באישה שאף אחד לא יודע איך הציצים שלה הגיעו לגודלם, מי דרס לה את השפתיים ואני לא בטוחה שגם היא יודעת... מספר 3 -מאיה בוסקילה: למה כן -אולי היה זה הקול המפחיד שהסגיר אותה, אולי היה זה הסוכן הטיפש של רוברטו שבגללו עליתי עליה, אולי זה בגלל הניתוחים, בארץ נהדרת הבינו את זה מזמן -עכשיו גם תורנו: היא סתומה. למה לא -מעטים המקרים בהם אני נשארת ללא מילים...

Vegetable Salad

New member
ואיך אפשר בלי ../images/Emo42.gif

מספר 4 -מורן אטיאס: למה כן -היא לא יכולה לעמוד מאחורי השעשועון המסתורי (והלא קיים הייתי אומרת) איתו היא הצליחה כל כך באיטליה לנצח, בכל זאת -האישה היא אחת מהקורבנות של ערוץ 10. אז למי פה באמת מגיעים הפיצויים? לנו או, לה, או לערוץ 10? למה לא -כי ידיד שלי אומר שהיא כוסית נטולת פוזה, כן בטח.

Vegetable Salad

New member
והמלכה האם... ../images/Emo42.gif

מספר 5 -סופר (משהו באנגלית שהיא בעצמה לא מסוגלת לבטא) סטאר: למה כן -אוי... מרוב פלייבקים ותמונות שמוכיחות לי כל פעם מחדש שבמקום ציצים יש לה צלוליטיס בטרם עת, העובדות שקופות כמו מה שאמור היה להיות המוח שלה, פלוס העובדה שהיא מופיעה בפסטיגל... למה לא -כי צוחק מי שצוחק אחרון, והיא בהחלט צוחקת כל הדרך אל הבנק.

Dooritos

New member
דווקא אני חושבת שמורן אטיאס פסדר...

כל השאר מזוויעות ברמות במיוחד רוני סופר-וומן ומאיה בוסקילה

היא ה-פ-ק-צ-ה גם לפי הבעת הפנים

גם מהעובדה שהיא לא צריכה לדבר לשיר או להופיע והיא בטח גם מרוויחה הכי פחות לפחות לרוני יש ראש פיננסי וכינוי גם על זה היא לא חשבה.. היא מהאלה שאמרגן אמר להן רוצה להיות מפורסמת וגם סוכריה שלא נגמרת?!

chuchi46

New member
רוני סופרסטאר...

חחח אני וחברות שלי קיבלנו לכתוב מיתוס באנגלית... ומלכת הפקאצאוסים היא... רוני סופרסטאר- הפאקצה הנצחית... סיפור עצוב.

מה שידוע לי שלרוני יש אבא שמנהל..

.. את חצי הרצליה.. היא ילדה מושקעת לא משנה כמה היא טיפשה

למעלה