the last anigma

New member
לא יודעת לגבי הרצליה...

אבל הוא מחזיק בתפקיד בכיר בעיריית ראשל"צ, ואחראי על אגף התרבות בעיר אאל"ט... פעם היתה שמועה, שמתוקף תפקידו - הוא לא מאשר אף אירוע תרבותי גדול בראשון אלא אם רוני מופיעה בו. מה שמסביר את התהייה למה ברוק עצמאות 2004 (האחרון שהייתי בו) רוני חיממה את היהודים - ואחותה יעל הנחתה את הערב... אה ד"א... נמאס כבר מ"רוני סופרסטאר" היא בסה"כ "לירון דואני".

juggernaut

New member
חוצ משרית

כולן כוסיות ושוות. מה אכפת לי אם הן פאקצות או לא. או כמו שדין ואני נוהגים להגיד - כרית על הפאקצתיות ויאללה בסיבוב.

dominoooo

New member
אני יודעת שאני לא קשורה...אבל...

מי ראה סיפורי נרניה??!! אני ראיתי יום שישי והתאהבתי בסרט... הנה גלי,באתי לעצבן אותך!!!!!!!! פ-א-ק...התמונה לא עולה!!

Jerald_Admonds

New member
אני ראיתי

זה היה עשוי היטב וחביב למדי. ולעצבן את גלי זו מצווה! עלי והצליחי.

noname202

New member
שי אתה שקט../images/Emo11.gif, אנה חמודה

את לא מעצבנת אותי, רק את המנהלים
[נראה לי
] אותי דאגת לעצבן כבר במסנג'ר.. אני רואה שמצאת לך מושא אהבה אחר חוץ מקוקי

Vegetable Salad

New member
סרט מעולה... ../images/Emo42.gif

איזה מצחיק שיש אנשים שהולכים לסרט של מאיה בומבילה!

chuchi46

New member
נראה לי שאני אלך לשם רק כדי לצחוק

XDDD איך צחקו על זה בארץ נהדרת "mader!" (וכן, השגיאה בכוונה)... מי שלא ראה... שיראה את הסירטון באתר של ארץ נהדרת... זה ממש מצחיק!

Greebo

New member
: ם

אני היחיד פה שגדל על הספרים ועל כן מפחד לראות את הסרט? : ( נרניה אהובתי 3>

קונקה

New member
מחקר ראיונות

שלום שמי גבי מנדלסון (קונקה היא אישתי). אני עושה עבודת מאסטר בפסיכולוגיה על חנוניות. אני מזמין אותכם (אבל רק גברים ומע גיל 20) להתראיין אצלי לטובת העבודה. העבודה עוסקת בפיענוח המשמעויות התרבותיות והאישיות לגבי כל אדם ואדם, של מהי חנוניות האם זה טוב ומה אפשר לעשות בקשר לזה. המייל שלי [email protected]

חסה girl

New member
עשית טעות ../images/Emo69.gif

עכשיו כל חברי הפורום יתקשרו אלייך 7\24 להטריד אותך בטלפון

אני בטוח..,

אני לא עונה לטלפונים שאני לא מכיר.. וזה לא מצלצל אצלי אם זה לא ברשימת חברים כלשהיא.. אם משאירים לי הודעה שאני יחזור למספר צריך לשמוע את כל מה אברך של רבקה זהר ..מוכנה לנסות..
תהני עלי..

למעלה