dona667

New member
עזרו להשאיר את חברי יוסלס באקזיט!

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/987973224?ltl=1151669776

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifמשעמם ../images/Emo9.gif

כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

מה היית רוצה שיכתבו לך על המצבה שתמ

מה היית רוצה שיכתבו לך על המצבה כשתמות\י ? אמממממ נו תענו ממש משעמם לי אני נראה לי הייתי רוצה "מת מעודף ווליום"
חחחחח נו דיג'יי אין מה לעשות ד"א כתבתי Volume ולא Valuim חחחח שלא תבינו לא נכון
|אחמד|

../images/Emo204.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

כללי:
שם: גלוש גיל:17 וקצת אזור מגורים:חיפה ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלנית צבע שיער:סוגשל אדום צבע עיניים:כחול-ירוק צבע אהוב:שחור, סגול.. צבע שבחיים לא תלבש:נראלי שצהוב צבע המקלדת שלך:בז' כזה הצבע של המכונית של השכן שלכם:ישלי הרבה שכנים.. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה הסרט האהוב עליך?כלמיני מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיות רומנטיות
מה הספר האחרון שקראת?"ורוניקה מחליטה למות"/פאולו קואלו אהבת אותו?כה למה אתה הולך להתחפש השנה?לאדעת איזה חג אתה הכי אוהב?כל חד שיש בו חופש מה השם האהוב עליך לבנים?כריס, עומר, עומרי, אסף ועוד ולבנות?רותמ, איימי.. יש מצב שתרד מהארץ?כרגע לא באיזה קופת חולים אתה?כללית/לאומית לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?מממ...לפני איזה חודש נראלי למה?כי...הקרסול שלי התנפח
אתה עייף?בקטנה
משפחה:
כמה אחים יש לך?אחות אחת איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)קטנה כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?הרבה איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?ממ..לאדעת כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?יומשני, סבא וסבתא מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא זוכרת יש לך קרובים בחו"ל?כה איפה?מקסיקו וארה"ב
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)?ישבתי ליד רונית ליד מי היית רוצה לשבת?ליד רונית :] מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?לאדעת מי החבר הכי מצחיק שלך?יש כמה.. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?לאחרונה אפי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?אין מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?טול
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?אף'חד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?ממ..לא ממש רבה איתה.. אבל..זה מסובך, עזבו. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?מעיין נראלי
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית?אנגלית כאילו! תנ"ך או היסטוריה?וואי קשה..ממ..לא'דעת. שונאת את שניהם. איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין כזה ואיזה הכי שונא?היסטוריה, תנ"ך, מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?הייתה. שני. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?טוב אני אתייחס לשנה האחרונה כמובן.. חופש כאילווו!!:]]. שישי. באיזה מגמה אתה?תקשורת אתה נוהג להבריז הרבה?לא כלכך הרבה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?חחחח סוציולוגיה
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)בתעודה? נראלי 40 מה המבחן האחרון שעשית?פיזיקה.בגרות. כמה קיבלת בו?לא'דעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מועד ב' במתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?שנה שעברה. 75 נראלי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?פחח ממש למדתי היום. אבל השיעור האחרון בימי שישי היה לשון
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה?תלוי במצברוח קיווי או אגס?שניהם פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?גם וגם בשר או צמחוני?לא צמחונית אבל לא אוהבת כלכך בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?מהזה מלא? פיתה או לחמנייה?שניהם פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?גם וגם ובלי קשר, חברהשלי עשתה לי צמות בכל השיערר.תראו.

AvtipuS

New member
אני יודע

"אולי אני כבר לא אוכל לעזור, אבל תפסיקו עם כל השאלונים והשירשורים האלה שלא קשורים לשייגעצ"
סתם כי משעמם לי, עמוד ראשון של הפורום, כמה דברים לא שירשרו פה- טוב, 1)קודם כל השירשור הזה. 2)שאלון של גלי. 3)יוסלס ואקזיט. 4)שרשור תלונות. ולא רק זה, יש עוד 2 שרשורים של "היום בתפוז אנשים" שאפשר לשרשר אליהם, וגם עוד שרשור OFF אחד למטה אז...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תקשיב נשמה,

השרשור תלונות, הוא פינה בפורום. אני לא צריכה לשרשר אותו ל
ולא לשומקום&@$&@#!^!#$ אז אל תרגיז אותי!!!11111

ססילייה

New member
רז, תבין

כל השאלונים וזה, ו"וויכוח יוזלס" זה בעצם מה שמחזיק את הפורום. ומעט דבירם על שייגעצ, נו אין מה לעשות-אין הרבה מה לדבר <עכשיו לפחות.
> ואם הדברים האלה לא יהיו שי יכתוב שמת פה.

AvtipuS

New member
אעאע לא להתנפל!

מיכל-אוקי, פינה תעשי אותה קבועה, לא פעם ב..מתי שבא לך אז יאללה פינה קבועה,אני בעד.
ליל-זה מה שמחזיק תפורום? שיחזיק את הפורום בשרשור אוף. גלי-אין בעיה עם השאלון הזה ספציפית, אבל יו נואו, אפשר לשרשר לאיזה תפוז אנשים מודיע אנערף... נמנמ, בנצי\חזי, אני מציע שבימים שאין שרשור של תפוז אנשים מודיע, תפתחו שרשור אוף, זתומרת,יום שישי תפתחו שרשור אוף אחד שיהיה לשישי שבת שכל השאלונים והיתר יהיו בו, הצעה.

AvtipuS

New member
חחחחחחחחחחחח

אחרי ששלחתי תהודעה אמרתי לליל "בעע כתבתי הודעה כאילו אני מנהל" חח אבל מה אכפת לי, חזי שירשר.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אהמאהמאהמ^#&*&#@$%&

כל יום רביעי אני פותחת את השירשור תלונות%^@^@!#^@$&%^!@$%!$@^!$@ לך תזדיין עם סבתא שלך
אתה בכלל לא יודע@#$^!@#$&!@%&*%

ססילייה

New member
חחחחחחחחח את קראתי וואליום!../images/Emo6.gif

חחח המ. "אמרנו לך שיום אחד גם את תמותי.לה לה לה לה לה." חזק. D:

למעלה