שימ,

עיינים ירוקות? P: איך לא ראיתי אותן עדיין?? ואני מכירה את יפתח או בשמו החקוק על הגורמט (יפתח ח.)!! ואת עוז!!

לעלע../images/Emo198.gif

כללי: שם:נבקית כיל:12 ושלוש חודשים ו5\6 ימים. אזור מגורים:שרון ימני/שמאלי (בידיים):שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):אין דעה צבע שיער:משתנה צבע עיניים:ירוק\כחול צבע אהוב:סגול כהה צבע שבחיים לא תלבש:צהוב זרחני צבע המקלדת שלך:שחור-אפור-לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:לבן נדמהלי מה הסרט האחרון שראית?"נקמת הפטיש העברי" סרט גדול!XDDD מה הסרט האהוב עליך?המספריים של אדוארד מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיה, מוזריות, מד"ב מה הספר האחרון שקראת?הקמע מסמרקנד->מומלץ אהבת אותו?כה למה אתה הולך להתחפש השנה?נראה.. איזה חג אתה הכי אוהב?לא אוהבת חגים מה השם האהוב עליך לבנים?תיאו[דור] ולבנות?וונדי יש מצב שתרד מהארץ?כה באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לוזוכרת למה?לוידעת אתה עייף?קצת משפחה: כמה אחים יש לך?3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה כמה סבים יש לך?2 כמה סבתות יש לך?אחת. ואחת חורגת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?סול כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?בשבועות מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לוזוכרת יש לך קרובים בחו"ל?כה איפה?בספרד, בשוודיה, אמריקה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?*ישבה. ניבה ליד מי היית רוצה לשבת? ניבה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?אין מי החבר הכי מצחיק שלך?שחר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לא לומדת למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפחד מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?ניבה וענבר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?אםחד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?פז מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?אפחד לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?לא ולא איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אפחד ואיזה הכי שונא?לוידעת באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?אין יותר מערכת! אבל היה שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה?אפחת אתה נוהג להבריז הרבה?כה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?כה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)47 אבל זה היה במוזיקה אז זה לא נחשב מה המבחן האחרון שעשית?ח. לשוני כמה קיבלת בו?לא קיבלתי. חצי לא עשיתי מה המבחן הבא שיש לך לעשות?אין יותרררררררררר אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתייייייייי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?מיובשים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן[?] פיתה או לחמנייה?מה ההבדל? פלאפל או פיצה?פלאפללללללללללללללללללללל וואוואווואו שתייה- מוגז או לא?תלוי..

vered131

New member
שלי D:

כללי: שם: ורד גיל: 14 אזור מגורים: נוה סביון ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת XD צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום :/ צבע אהוב: ורוד, שחור ואפור. צבע שבחיים לא תלבש: לא יודעת צבע המקלדת שלך: שחורה הצבע של המכונית של השכן שלכם: שניה אני אבדוק P: מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה ואימה. מה הספר האחרון שקראת? "להיות אני" אהבת אותו? מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? סופרמן? לא בעצם התחפשתי לזה שנה שעברה. איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? שקד ולבנות? שקד יש מצב שתרד מהארץ? לא חושבת באיזה קופת חולים אתה? מכבי שירותי בריאות ^^ מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני איזה חודשיים למה? כי יהיתי חולה,מין הסתם. אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? הרבה איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? יש כמה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? נמנמנ... איזה 5 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? היום יש לך קרובים בחו"ל? לא איפה?--- חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? לא זוכרת. ליד מי היית רוצה לשבת? נמנמ לא יודעת. מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? הילה שירה ירדן שחר ולי. מי החבר הכי מצחיק שלך? שחר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת אצל אפחד. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מממממ.. לא יודעת. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שחר XD מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? שירה/ הילה. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אפחד. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שירה לימודים: מתמטיקה או אנגלית? כלום :| תנ"ך או היסטוריה? כלום :| איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חברה
ואיזה הכי שונא? מתמטיקה/ אנגלית. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי ושלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? עדין לא בתיכון. אתה נוהג להבריז הרבה? אפשר להגיד
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ספורט מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) לא יודעת. מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה. כמה קיבלת בו?לא יודעת, זה היה כמה ימים לפני הלימודים כדי לקבוע את ההקבצות של כיתה ט'. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אין D: אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? -- מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי :/ זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? לא יודעת. פרות מיובשים או חיים? חיים
פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? צימחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה :S חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? :| לא יודעת. פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה! שתייה- מוגז או לא? לא

../images/Emo121.gifאני ארצח את אילן1!!!11

הוא לא שר סנקלוואה, טוב אולי בגלל האווירה
כללי:יש שם: גלעד כיל:סבתא שלכם אזור מגורים:ירושלים
ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):החכם צבע שיער:חומבהיר צבע עיניים:ירוק צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:למי איכפת? מה הסרט האחרון שראית? פאץ' אדמס מה הסרט האהוב עליך?גברים בגעטקס ופאץ' אדמס מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיהD: מה הספר האחרון שקראת?אני עכשיו קורא את משפחתי וחיות אחרות אהבת אותו?בנתיים הוא סבבה למה אתה הולך להתחפש השנה?דוד של קוף איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה ופורים מה השם האהוב עליך לבנים?זובין ולבנות?פורטונה יש מצב שתרד מהארץ?לע באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?טיזן אמו למה?ככה בא לי אתה עייף?לא משפחה: יש כמה אחים יש לך?8 שתי משפחות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)אחרון כמה סבים יש לך?4, אחד חי כמה סבתות יש לך?5 2 חיות, אחת מהן חורגת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא?יותר מדי איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?נאמ כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?לא זוכר מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?מממ מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?מממ יש לך קרובים בחו"ל?כע איפה?בחוץ לארץ חברים:יש מי יושב לידך (בכיתה)?מה זה כיתה? ליד מי היית רוצה לשבת?מה זה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?איפרת,ג'ני,ישי,ישראל,נטע,קורלין,עונג והחבר'ה מנס הרים מי החבר הכי מצחיק שלך?אילן>< הוא ובעז זה סוף מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?מה זה מבחנים? ישי לימד אותי הכי הרבה, אבל לא למבחנים. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפחד, אני בקושי בבית. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?איפרת מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?מממ מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?נועם
איפה התקופה הזאת איפה? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?איפרת לימודים:יש מתמטיקה או אנגלית?מה זה?????? תנ"ך או היסטוריה?מה זה?????????? איזה מקצוע אתה הכי אוהב?הרמוניה ואיזה הכי שונא?אין באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?מה זה????????. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?מממ באיזה מגמה אתה?מוזיקה אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?מממ יצא ככה שמתולדות המוזיקה, לא יודע למה, אולי כי זה מוקדם מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אין ציוןP: מה המבחן האחרון שעשית?מממ לא זוכר כמה קיבלת בו?כנ"ל, אנחנו לא מקבלים לרוב... ציונים זאתומרת. מה המבחן הבא שיש לך לעשות?פחחח אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?חחח זה או זה (אוכל):זה צ'יפס או פירה?שניהם קיווי או אגס?שניהם פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין, בפיתה, עם ירקות וחומוס באמצע הלילה! חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פלאפל שתייה- מוגז או לא?תלוי מה

ססילייה

New member
"בועות בועות, כלבה כלבה, מרד מרד...

מ-ס-י-ב-ה!!!". ינון
.אוי אוי אוי. טוב. כללי: שם: ליל.
כיל: 18.
אזור מגורים: קריית ביאליק.!@#$% ימני/שמאלי (בידיים): ימנית. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): אין לי כוח להכנס לזה. צבע שיער: כרגע?שחור
צבע עיניים: כרגע?חח סתם לא.המ.חום.
צבע אהוב: סגול ! צבע שבחיים לא תלבש: צהוב Oס צבע המקלדת שלך: לבן. הצבע של המכונית של השכן שלכם: אדום!בוהק! מה הסרט האחרון שראית? ג'יפרס קריפרס
מה הסרט האהוב עליך? "10 דברים שאני שונאת בך."
מה הסגנון סרטים האהוב עליך? הכל בעיקרון <טוב אולי קיטשי-לא.> מה הספר האחרון שקראת?הנסיך הקטן.
אהבת אותו? עד מאוד.
למה אתה הולך להתחפש השנה? אין לי מושג ירוק
איזה חג אתה הכי אוהב? פורים ! מה השם האהוב עליך לבנים? ג'יימס
ולבנות? מולי\מלודי\קיארה
פיק יור פייבוריט
יש מצב שתרד מהארץ? וודאי. באיזה קופת חולים אתה? מכבי?
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? שבוע שעבר.
למה? לא חשוב :X אתה עייף? מאוד.
משפחה: כמה אחים יש לך? שניים. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה.
כמה סבים יש לך?4. כמה סבתות יש לך?2. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? למה נראה לכם שיש לי כוח לספור?? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? כנל ^ איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? הכלבה שבין כולם.וכמובן אסף ז"ל.
. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? לא הרבה. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום \: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אתמול!סוג של......... יש לך קרובים בחו"ל? אכן.
איפה? ארה"ב. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? נכון לשנה הבאה-אסתי
ליד מי היית רוצה לשבת? ג'וליאן <!!!> מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אסתי.סלביק.וזהו Oס מי החבר הכי מצחיק שלך? אסתי
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? עזבו אותי מבחנים :X מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אסתי
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? :X מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? :X מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? סלביק.
. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית
תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות! ואיזה הכי שונא?פיזיקה................
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?:X באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?:X באיזה מגמה אתה? אדריכלות-לשעבר!פסיכולוגיה היר איי קאם! אתה נוהג להבריז הרבה? חחחחחחחח
סוג של. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא חשוב. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 13.
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות.תנך. כמה קיבלת בו? לא יודעת.
. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? חוזרים במתמטיקה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 69!!!!!!!!!!!!! מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? היום?
שאסור ללכת לישון ב7 בבוקר.
. זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס. קיווי או אגס?קיווי! פרות מיובשים או חיים?חיים חיים. פירות או ירקות? המ..:X בשר או צמחוני? בשר. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה
חביתה או ביצה קשה? חביתה
אורז לבן או מלא? אעע? פיתה או לחמנייה? לחמניה D: פלאפל או פיצה? פיצה!!! שתייה- מוגז או לא? לא.
זהו??
טוב נו.

טולייצ

New member
טאם טאדם

כללי: שם: אורטל גיל: פחות מחודש 18 :) אזור מגורים: באר שבע ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
צבע שיער:
צבע עיניים: חום דבש צבע אהוב: ורוד
צבע שבחיים לא תלבש: צהוב מרקר צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: כסף מה הסרט האחרון שראית? התחלתי לראות את צופן דה וינצ'י מה הסרט האהוב עליך? לקחת חיים מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות אמריקאיות
או סרטים מפחידים רצח! מה הספר האחרון שקראת? מוזה אהבת אותו? לא סיימתי לקרוא אותו
הביצפר לקח לי אותו! למה אתה הולך להתחפש השנה? חיילת איזה חג אתה הכי אוהב? ראש השנה מה השם האהוב עליך לבנים?
ולבנות? בר יש מצב שתרד מהארץ? יאפ באיזה קופת חולים אתה? כללית (?) מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודשיים למה? אישור רפואי לעבודה אתה עייף? מאוד! משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? תמי כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2,בערך בגילי
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום בערב,משום מה.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יום שלישי יש לך קרובים בחו"ל? יאפ איפה? ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? זה תמיד השתנה.. ליד מי היית רוצה לשבת? הכי טוב לבד מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שישיץ מי החבר הכי מצחיק שלך? עידן מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? עידן מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? שישיץ מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? בקו מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? שישיץ ובקו מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שישיץ לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תאטרון ואיזה הכי שונא? תנ"ך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי באיזה מגמה אתה? תאטרון,מדעי החברה אתה נוהג להבריז הרבה? בקושי הייתי לומדת,לא היה ממה
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? היו 3 חודשים שבכלל לא הגעתי לפסיכולוגיה
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 16 אני חושבת מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בע"פ בפסיכו' כמה קיבלת בו? עדיין לא ידוע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? בגרות חוזרת באנגלית ומתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 70 ומשהו אני חושבת מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מה היום?! חודשיים אני לא בביצפר! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס חדש חדש של מק'!! קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? תלוי בשר או צמחוני? בשר זה טעים רצח!
(אביטל אני אוהבת אותך!!
) חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה מקושקשת עם הרבה מים,כמו בארוחת בוקר במלון! חביתה או ביצה קשה? אם כבר אז חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? תלוי. שבת שלום

dsol

New member
../images/Emo13.gif_../images/Emo189.gif

כללי: שם: דודי כיל: 18 אזור מגורים: אשדוד ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור צבע אהוב: שחור
וכחול צבע שבחיים לא תלבש: הצבעם הזוהרים למיניהם צבע המקלדת שלך: לבן/אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש הרבה שכנים מה הסרט האחרון שראית? אדוארד מספריים
Edward Scissorhands סרט כל כך טוב ! מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה מה הסגנון סרטים האהוב עליך? דרמה/מתח מה הספר האחרון שקראת? האלכימאי - פאולו קואלו אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? אין לי מושג איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות מה השם האהוב עליך לבנים? -- ולבנות? מאיה/אורטל יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה? מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? ואי המווון זמן למה? להוציא אישור מחלה ? אתה עייף? לא ממש משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון כמה בני דודים יש לך מצד אבא? גם המון איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? - כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אני הכי גדול, נכד ראשון, נין ראשון יש אחרי בהפרש של שנתיים נראה לי מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? כמה שבועות מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כמה ימים יש לך קרובים בחו"ל? כן, אבל קרובים רחוקים איפה? נראה לי צרפת חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? סיימתי ללמוד
ליד מי היית רוצה לשבת?-- מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?-- מי החבר הכי מצחיק שלך?-- מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומד למבחנים... סתם ביזבוז זמן מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? -- מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?-- מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?-- מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?-- מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?-- לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? תנך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הברזה ואיזה הכי שונא? כל השאר באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?-- באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?-- באיזה מגמה אתה? חעחח עזבו... אתה נוהג להבריז הרבה? תלוי מאיזה שיעורים יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 4 ? מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בפיזיקה כמה קיבלת בו? נחכה ונראה... מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מעבדה של המגמה ביום שני אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 67 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מי למד היום ? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשרררררררר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? איכס אורז ! המאכל השנוא עלי ביותר ! פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? אממ תלוי מה מתחשק באותו רגע

גלי! תודה! הקץ לשיעמום!!

כללי: שם: אביטל גיל: 15 :] אזור מגורים: נגב ימני/שמאלי (בידיים): ימיני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמלאני צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: צהוב נוצץ צבע שבחיים לא תלבש: המממ צהוב XD צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: קיבוצניקית
מה הסרט האחרון שראית? IT
מה הסרט האהוב עליך? IT :] מה הסגנון סרטים האהוב עליך? וואוו משתנה לפי המצב רוח מה הספר האחרון שקראת? זהב מעומעם אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? שו? איזה חג אתה הכי אוהב? חג חופש גדול מה השם האהוב עליך לבנים? דניאל, איתמר, יונתן ולבנות? :X יש מצב שתרד מהארץ? לא חושבת באיזה קופת חולים אתה? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני חודש בערך למה? כי ככה היה בא לי אתה עייף? כן קצת משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שלישית, :( כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? :X כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 בכיתה יא' מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? :X מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? :X יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? אוהו לא חסר, ונצואלה, ארה"ב צרפת ויש עוד הרבה שממש אין לי חשק להיזכר כרגע חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ישב? אסף וליבנה ליד מי היית רוצה לשבת? טוב לי ככה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? :X מי החבר הכי מצחיק שלך? חחח שלא תדעו מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא למדתי למבחנים XD מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אףאחד מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? נעם מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? נעם מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ליביק מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? מוזיקה וכאלו? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? צילום :] ואיזה הכי שונא? תנ"ך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? הייתה, יום ראשון. היסטורה לשון לשון היסטורה תנ"ך אנגלית, נ-ה-ד-ר, איי אני זוכרת את זה בעל-פה, הגיע הזמן באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום רביעי, הייתי משחררת את עצמי הביתה ב12 למרות שהיום נגמר ברבע לשלוש, פושעת שכמותי באיזה מגמה אתה? אהיה, צילום :] אתה נוהג להבריז הרבה? חחח קצת יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מדעים מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 17! מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 89 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? עוד מתמטיקהההההה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? :X זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? מלא פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא

AvtipuS

New member
אהבתי תצבע של המכונית של השכן

"קיבוצניקית"
אם נעשה מדגם לפי הפורום הזה, הצבע של קיבוצניקית זה שחור

חחחחח לא הבנתם!!!

התכוונתי, שבגלל שאני גרה בקיבוץ, אז לאנשים פה אין מכוניות פרטיות, חות ממכוניות מהעבודה וכאלו אזזזזזזזזז יש לי שכנים ואני אלך 8 שורות מאוחריי, ואני אגיד ש"לשכן" שלי יש מכונית לבנה, מרוצים?!

למעלה