טאם טאדם
כללי: שם: אורטל גיל: פחות מחודש 18

אזור מגורים: באר שבע ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
צבע שיער:
צבע עיניים: חום דבש צבע אהוב: ורוד
צבע שבחיים לא תלבש: צהוב מרקר צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: כסף מה הסרט האחרון שראית? התחלתי לראות את צופן דה וינצ'י מה הסרט האהוב עליך? לקחת חיים מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות אמריקאיות
או סרטים מפחידים רצח! מה הספר האחרון שקראת? מוזה אהבת אותו? לא סיימתי לקרוא אותו
הביצפר לקח לי אותו! למה אתה הולך להתחפש השנה? חיילת איזה חג אתה הכי אוהב? ראש השנה מה השם האהוב עליך לבנים?
ולבנות? בר יש מצב שתרד מהארץ? יאפ באיזה קופת חולים אתה? כללית (?) מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודשיים למה? אישור רפואי לעבודה אתה עייף? מאוד! משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? תמי כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2,בערך בגילי
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום בערב,משום מה.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יום שלישי יש לך קרובים בחו"ל? יאפ איפה? ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? זה תמיד השתנה.. ליד מי היית רוצה לשבת? הכי טוב לבד מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שישיץ מי החבר הכי מצחיק שלך? עידן מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? עידן מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? שישיץ מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? בקו מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? שישיץ ובקו מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? שישיץ לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תאטרון ואיזה הכי שונא? תנ"ך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי באיזה מגמה אתה? תאטרון,מדעי החברה אתה נוהג להבריז הרבה? בקושי הייתי לומדת,לא היה ממה
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? היו 3 חודשים שבכלל לא הגעתי לפסיכולוגיה
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 16 אני חושבת מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בע"פ בפסיכו' כמה קיבלת בו? עדיין לא ידוע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? בגרות חוזרת באנגלית ומתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 70 ומשהו אני חושבת מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מה היום?! חודשיים אני לא בביצפר! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס חדש חדש של מק'!! קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? תלוי בשר או צמחוני? בשר זה טעים רצח!
(אביטל אני אוהבת אותך!!
) חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה מקושקשת עם הרבה מים,כמו בארוחת בוקר במלון! חביתה או ביצה קשה? אם כבר אז חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? תלוי. שבת שלום