כואב לי הגרון &$!&#%
כללי: שם: רז. גיל: 16. אזור מגורים: מוצקין. ימני/שמאלי (בידיים): ימני. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): אפשר להגיד ימני. צבע שיער: אינלי מושג איך לקרוא לזה. זה לא ממש שחור ולא ממש חום. צבע עיניים: כחול\ירוק. צבע אהוב: לא עניתי על זה לא מזמן? שחור\כחול\אדום בערך. צבע שבחיים לא תלבש: ורוד. צבע המקלדת שלך: לבן ולמעלה כחול. (נשבע לכם שעניתי על זה כבר) הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש הרבה. מה הסרט האחרון שראית? אינלימושג. מה הסרט האהוב עליך? סימה וקנין מכשפה! וגם מבצע סבתא כמובן. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות. מה הספר האחרון שקראת?
. אהבת אותו? מאוד. למה אתה הולך להתחפש השנה? לבנאדם נורמלי בכיתה י"א. איזה חג אתה הכי אוהב? פסח. החופש הכי ארוך. מה השם האהוב עליך לבנים? מוחמד. ולבנות? פאטימה. יש מצב שתרד מהארץ? אולי. באיזה קופת חולים אתה? כללית. (מושלם!!!111) מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא מזמן ואני צריך דחוף לבקר בה שוב. למה? כואב לי הגרון סעמק. אתה עייף? לא. משפחה: כמה אחים יש לך? 2. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) זקונים.
כמה סבים יש לך? חי-אחד. כמה סבתות יש לך? חיה-אחת. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2. איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בסדר. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא מזמן. יש לך קרובים בחו"ל? לא ממש קרובים. איפה? רומניה,איטליה,גרמניה. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? חן >.< ליד מי היית רוצה לשבת? המחשב בבית. מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? חח שאלה מסובכת. מי החבר הכי מצחיק שלך? אני.
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? חחחחח לא הכי לומדים אבל אמיר. (אישגבוה) מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אני! מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אמיר. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? חח תגדירו טיולים? למה שאנחנ קוראים טיולים זה אמיר. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? בני. (הקוקוזי) מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? תלוי במה. לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. תנ"ך או היסטוריה? איכס. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לישון.
ואיזה הכי שונא? הכל. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? זה שאלון שאמורים לענות עליו באמצע שנה. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? נמנמ. באיזה מגמה אתה? אלקטרוניקה. אתה נוהג להבריז הרבה? לא הרבה. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 40. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון. כמה קיבלת בו? אינלי מושג, אני מעריך שמעל 75. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אינלי מושג, שנה הבאה. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? נו אין לי מושג. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? נמנמ. זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירהההההההההההה. קיווי או אגס? איכס. אם כבר אז קיווי. פרות מיובשים או חיים? חיים. פירות או ירקות? מה שיש. בשר או צמחוני? בשר בשר בשר. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? איכ. חביתה או ביצה קשה? איכ. אורז לבן או מלא? לא משנה. פיתה או לחמנייה? לא בוגד בלחמניות. פלאפל או פיצה? פיצה. שתייה- מוגז או לא? לא משנה, אבל אם זה מוגז אז רק קוקה קולה, כל היתר מגעילים.