einatit4

New member
עומר ../images/Emo99.gif השם הכיהכיהכי

יפפפפפפפפהה
איי איי איי איי איי... מהשזהמזכירלי... חח

אממא למה נראה לייי../images/Emo204.gif

שאת קרובת משפחה של חברה של אחותי
נולד לה אח והברית יום שלישי (ערב ר"ח) והם לא יודעים איזה שםםםםםםםםםםםם וגםםםםם הוא נראה בדיוק ככה
לאמא קוראים אילנה
?

היללי 2

New member
עינבבווווווווש!!../images/Emo23.gif

קודם כל מזל"ט
ו..שמות יפים לבנים זה... *אביה[אני ממש אוהבת
] *נועם *עומר[מדהייים
] *אביב *אורי *עידו *עודד[לא הכי] *גיא[חח אני מתה עליו זה שם כ"כ חומדד] וגם איתמר חמוד
אבל לא הכי.. זהו ניראלי

עינביייי../images/Emo41.gif

איזה תינוק חמודד הוא כזה מתוקקק..:]] מזל טוב קודם כל..=] ושמות האמממ ישלי כמה..: *גיא *טל *הראל *ליאור *דניאל (זה גם לבנים וגם לבנות וזה יפה) *עומר יש עוד המון אבל נראלי שאלה מאוד יפים ויש המון אבל אינלי ממש כוח לכתוב..

עוזבתת אתכםם../images/Emo110.gif

סלחו לי שזה פה כי ידעתי שלא תראו בעוזבים חוזרים
חחחחחח אז ככה.. יש לי טיול כזה מהחונכות, מחנה כזה של שלושה ימים.. הוא היה אמור להיות בצפון ברמת הגולן אבל קרה מה שקרה ו.. הוא יהיה ליד פ"ת.. אני לוידעת איך הם החליטו לעשות אותו בכל זאת למרות הכל.. ואני ממש מפחדת לצאת.. ממש.. אבל אני חיכיתי לזה המון זמן [חיכיתי לרמת הגולן אבל אין מה לעשות
:] והחלטתי שאני כן אצא.. כל מקרה זה יהיה מחנה עם ילדים מכתות ד עד ו מהצפון.. אני אהיה חונכת שנה הבאה ב"ה של ילדים בכתות האלה.. אז גם מוציאים אותם קצת מהבלאגן וגם אנחנו נלמד איתם איך לעזור לילדים בכתות שלהם בשיטות מיוחדות
המחנה מתחיל מחר.. נגמר יום רביעי.. אני מניחה בערב או אחה"צ.. אני לוקחת מצלמה למרותתת שאני מפחדת עליה יותר מעל עצמי:p אני אשן איתה ואהיה איתה בכל הזמן אז אני ממש מקווה שהיא תחזור הביתה בשלום
זיייהוו... מה אני אגידד עודד? אני מקווה שאני אהנההה שםם ושיהיה בסדר והמצב ישתפר רקק.. ושלא יוציאו אותנו באמצע לחזור הביתה בגלל אזעקות או משו כזה.. [
] אני אתגעגע אל כולככםם המוןןןןןןןןן המוןן
ואני אוהבת אתכם פולל ותשמרו על עצמכם
מיכל
*וא-ל תשאלו אותי מה הקשר לתמונה:p פשוט היה בא לי לשים אותה
*

אייללוש

New member
לעעעעעעע../images/Emo10.gif../images/Emo99.gif

מיכוששששששששש אנחנו לא מרצ'ים לך
אז תחזרי עם בלי סוף תמונות שינחם
מאוהב|
תהני מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןןן
ותשמרי על עצמך
ובלה בלה בלה
אילושלושית

מיכייי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

תהניי הכי הכייי שיישש!! אני בטוחחה שתיהיה החונכת הכיי מדדהימהההה בעולםם כפרעללייךך
תשמריי על עצממממךךך ותחזרי אליינוו במהרההה!! ואלל תשכחי להצטללםם
נתגעגעע מללאןןןןן אוהבתותךך

אביחי 33

New member
מותק!

תהני כמה שאפשר
אע ו לגבי המצלמה, תקלחי ותאכילי אותה, חסר לך ולא..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

תאמין לי שהיא כבר התקלחה ואכלה כ"כ הרבה פעמים שאני ממש מרחמת עליה
חחחחחחחח תודהההה!!!!

למעלה