תודה
ש שריתוששששש New member 24/7/06 #37 מיכלייייי הגבתי לך גם באמ"ל תהנייי המוניםםםם תעשי חיים.. תצאי קצת מהשיגרה הזאת... אבל תשמרי על עצמךךך המוןןן המוןןן אני אתגעגעע תחזרי מהר.. עם חוויות ותמונות אוהבת המוןןן
מיכלייייי הגבתי לך גם באמ"ל תהנייי המוניםםםם תעשי חיים.. תצאי קצת מהשיגרה הזאת... אבל תשמרי על עצמךךך המוןןן המוןןן אני אתגעגעע תחזרי מהר.. עם חוויות ותמונות אוהבת המוןןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/7/06 #42 כפרעליייייייייך../images/Emo110.gif שריתיייייי תודה ענקיתתתתתתתת! לאביוו מלא
ה היללי 2 New member 24/7/06 #47 יאאא מיכווש../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif ניתגעגע אליך כ"כ תהניי המוןןןןןן ואני רוצה תמונווותתת מובן? מאווווה מתעליךךך
יאאא מיכווש../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif ניתגעגע אליך כ"כ תהניי המוןןןןןן ואני רוצה תמונווותתת מובן? מאווווה מתעליךךך
ר רעות האכלנית New member 24/7/06 #54 לע הספקתי להיפרדדדדד../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif אז.. תהני כמה שרק אפשררררר ואני אתגעגע מלאאאא לאב יו טו מאץ' רעות
לע הספקתי להיפרדדדדד../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif אז.. תהני כמה שרק אפשררררר ואני אתגעגע מלאאאא לאב יו טו מאץ' רעות
ז זיווש מתה על אגמוש New member 24/7/06 #30 אנייי מאווושרתתתתתתתתת ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif אני נוסעעתתת עם חברהה שלייי לאייללתת ביוםם חמישי עש לראשוןןן יהיהה ממש כייףף כיי גםם עוד שתיי חברות שלי באיללת ועוד כמהה מהשכבה ואני גם אוכל לראות את כל המשציםם אייזהה כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אנייי מאווושרתתתתתתתתת ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif אני נוסעעתתת עם חברהה שלייי לאייללתת ביוםם חמישי עש לראשוןןן יהיהה ממש כייףף כיי גםם עוד שתיי חברות שלי באיללת ועוד כמהה מהשכבה ואני גם אוכל לראות את כל המשציםם אייזהה כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ה הדסי מתה על אגמי New member 24/7/06 #31 יייייאא נתגעגע../images/Emo204.gif אבל תהני פוללללללללייייייםםםםםםם ואני צ'ה לדבר איתך בפון אני מקווה שאני אממש את הרצון שלי בקרוב
יייייאא נתגעגע../images/Emo204.gif אבל תהני פוללללללללייייייםםםםםםם ואני צ'ה לדבר איתך בפון אני מקווה שאני אממש את הרצון שלי בקרוב
ז זיווש מתה על אגמוש New member 24/7/06 #32 חחחחחח כפרעלייךך תודהה../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif את תמיד יכולהה להתקשר אליי ונדברר הפעםםם חחח כי גם בקורס לא דיברנו חחחחחחחחחח
חחחחחח כפרעלייךך תודהה../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif את תמיד יכולהה להתקשר אליי ונדברר הפעםםם חחח כי גם בקורס לא דיברנו חחחחחחחחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 24/7/06 #33 כעעע../images/Emo204.gif הפלא שלי היה מתת, הוא תמיד מתתתתתתת רק עכשיו נזכרתי להטעין אותו *למרות שזאת לא עבודה כל כך קשה להטעין פלאפוןןן זה ממש מעצבבןןןן*
כעעע../images/Emo204.gif הפלא שלי היה מתת, הוא תמיד מתתתתתתת רק עכשיו נזכרתי להטעין אותו *למרות שזאת לא עבודה כל כך קשה להטעין פלאפוןןן זה ממש מעצבבןןןן*
ה היללי 2 New member 24/7/06 #48 יאאאא זיוושש>>../images/Emo23.gif תהההני המוווווןןןןןן תעשי חיים בובה!! ניתגעגע ותביאי תמונותתת!!
E einatit4 New member 24/7/06 #50 לילההה דסעע? איפה את?? למה יצאת?? אם זה בגלל הג'וק אז תקשיבי.. את לא צריכה לברוח.. מסכן.. כולה רצה להגיד שלום ואולי מסיבת פיג'מות קטנה.. עכשיו הוא בדד.. ובקשר למה שאמרנו עם ההוט בידור ישראלי.. אז מצאתי כתובת אבל אני לא יודעם אם זה בשביל זה ..
לילההה דסעע? איפה את?? למה יצאת?? אם זה בגלל הג'וק אז תקשיבי.. את לא צריכה לברוח.. מסכן.. כולה רצה להגיד שלום ואולי מסיבת פיג'מות קטנה.. עכשיו הוא בדד.. ובקשר למה שאמרנו עם ההוט בידור ישראלי.. אז מצאתי כתובת אבל אני לא יודעם אם זה בשביל זה ..
ה הדסי מתה על אגמי New member 24/7/06 #55 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif אזזזזזזזזזז אני אדבר איתך כבבברר
ר רעות האכלנית New member 24/7/06 #56 מוקדש ליקיר מאהבה../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif תקפוווווווץ:]