לאדעת
T t a o t a o New member 14/4/07 #126 על גאד!!!! אדם!אדם!אדם!אדם!אדם!אדם! אאאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדםםםםםםםםםםםם!! לא?
B BabyShambles New member 13/4/07 #88 Hole - Jennifer's Body פז תראי מה את עושה!!!111 [ואם תגידו לי שיש שרשור כזה למטה אני אצעק עליכם.]
D Dark C o o k i e New member 13/4/07 #96 -חוסרטאקט- אפשר המלצות לשירים\אלבום מועדף של BabyShambles האלו?
L lestatgirl New member 13/4/07 #116 Down In Albion אבל לא כדאי לך להתחיל לשמנוע אותם, תזכור שהזהרתי אותך..
D Dark C o o k i e New member 13/4/07 #108 ../images/Emo12.gif! אני כלכך סנילי. נשבע לך שאין לי מושג מי את שם. אעהעה. יש לי כ"כ הרבה אנשים לא מזוהים. או כאלה שמציגים את עצמם ואני שוכח. זה הסניליות לא אני! מבטיח שיענה, רק תזכירי לי מי את שם .
../images/Emo12.gif! אני כלכך סנילי. נשבע לך שאין לי מושג מי את שם. אעהעה. יש לי כ"כ הרבה אנשים לא מזוהים. או כאלה שמציגים את עצמם ואני שוכח. זה הסניליות לא אני! מבטיח שיענה, רק תזכירי לי מי את שם .
R Rose131 New member 13/4/07 #97 המ../images/Emo12.gif גם יש אחד למטה*מסתתרת מתחת לשולחן* וגם זה לא זה מגיבים לתפוז אנשים מודיע, שהוא בכתום. זה הנהלת הפורומים וגם מגיבים בראשון ורביעי כמו שאמרו לך וזאת לא הלהקה של הזאתי של קורטקוביין? או שאני מתבלבלת בשם?
המ../images/Emo12.gif גם יש אחד למטה*מסתתרת מתחת לשולחן* וגם זה לא זה מגיבים לתפוז אנשים מודיע, שהוא בכתום. זה הנהלת הפורומים וגם מגיבים בראשון ורביעי כמו שאמרו לך וזאת לא הלהקה של הזאתי של קורטקוביין? או שאני מתבלבלת בשם?
B BabyShambles New member 13/4/07 #102 אוווה זתומרת שעברתי עכשיו על המון חוקים. ואווו אני מגניבה. >< חוסר צלילות שכזה. זה לא יקרה שוב. באמתבאמת. ואמממ כן, זאת הלהקה של הזאתי של קורטקובייןXD אישתו זתומרת.
אוווה זתומרת שעברתי עכשיו על המון חוקים. ואווו אני מגניבה. >< חוסר צלילות שכזה. זה לא יקרה שוב. באמתבאמת. ואמממ כן, זאת הלהקה של הזאתי של קורטקובייןXD אישתו זתומרת.
R Rose131 New member 13/4/07 #103 XD אני אסלח לך כי אני בן אדם טוב לב. אהא. לא בדיוק אישתו, יותר אלמנתו