Luna Sphere

New member
זה בסדר...

תחרות כלשהיא בספרד, הוא היה במשלחת של אנגליה (היו מעל 50 משלחות).. ואמ דיברתי עם מישהו מהמשלחת היום (טוב שנזכרתי, זה היה באוקטובר 06) שהוא fit לא פחות... אבל הוא ממש נחמד וזה. וזה לא היה יכול להיות יותר קצר מזה אני יכולה לדבר על החודשים האלה שעברו עליי במשך שעות אז תגידי תודה

Rose131

New member
רגע, כדי לראות שהבנתי

את גם משחקת(משחקת?) ג'ודו(זה ג'ודו?) (ובכלל, מה עושים בג'ודו? משחקים? נלחמים? מתאמנים? אר.) והיית בתחרות בספרד לפני חצי שנה והתאהבת במישהו שאין לך מושג איך קוראים לו וחשבת עליו חצי שנה ואז מצאת אותו?
אז מאיפה כל התמונות?

Luna Sphere

New member
בפנים...

זה לא ג'ודו, זה טאיקוון דו את האמת ולא, אני רק באתי עם המשלחת של ישראל (כולה שלושה אנשים לול) כsupporter (עלאק)... אח שלי השתתף.. וכל השאר נכון :) התמונות- אני צילמתי.. לול כן די עקבתי אחריו והוא בערך הדבר היחיד שעניין אותי במשך כל הארבעה ימים של התחרות..

Rose131

New member
הקשר../images/Emo12.gif

זה הפך מ-איןלימושגמיזהחוץמזהשהואהיהבתחרות לחבר

Luna Sphere

New member
יאי דיברתי איתו שוב עכשיו D:

ושלחתי לו כמה שירים של לריקין לאב שהוא לא מכיר D: והוא הולך לשופינג ביום שישי ה13 :p

Rose131

New member
באמת?!../images/Emo12.gif

לא נו, רציני, מה שופינג?
בנים קונים בגדים, בנות עושות שופינג
לא?

BabyShambles

New member
נשבעת לך../images/Emo2.gif

וזה די תלוי כזה אם אתה מטרוסקסואל כמו יהודה לוי כי אם כן אז אתה עושה שופינג. [בעצם לא, ליהודה לוי בטח יש סטיילסט שקונה לו את הבגדים. אחרת איך אפשר להסביר את החולצות הורודות שהוא לובש?] סתםנו>< לא יודעתXD

Luna Sphere

New member
טוב מאיפה הוא ישיג בגדים?...

אבל הוא לא באמת עושה שופינג כמו של בנות. נו שופינג של בנים וזה..בואי נתערב שרוב הזמן הם לא קונים שום דבר...

למעלה