lestatgirl

New member
את לרוק"צ? רציני??

מה קרה שדעתך השתנתה? ובונא תחברי למסנג'ר כבר

Luna Sphere

New member
וול,

כשמישהו אהמ אהמ מוסר לך פלייר לרוק עצמאות את משנה את דעתך ברגע אחד..... אבל כן, האווירה נראית טוב

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifBoys Like Girls ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מכירים את הלהקה? בואו לקומונה! לא מכירים P: כנסו למייספייס ואזזז לקומונה ^__^ הם להקה אדירה ובאמת שמגיע להם. אז בואו P::

lestatgirl

New member
אני לא מחבבת אותך במיוחד עכשיו אבל...

לפחות אמרת לו להתגלח ולחזור לאיך שהוא היה פעם ושקרם הגנה לא הרג אף אחד ושמראה העגבניה לא מחמיא לו?

CitizenErased

New member
well...

a. i like the beard/'tache
b. i couldn't say anything about sunscreen cos i myself was much much much redder and far more sunburnt! LOL

Rose131

New member
מה עם התמונה עם מאט?../images/Emo3.gif

אני מוכנה להעלות אותה לפה אם את רוצהXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif The Enemy כאלה חמודים!!@#%$

וואו.. סתם הסתובבנו היום כל היום בלונדון.. לקצה אחד להזמין כרטיסי אוטובוסים למחר עד למנצ'סטר להופעה של לוסטפרופטס [מחר אצלנו זה חמישי חחחח אצלכם כבר אחרי 00:00] היינו בחזרה לקצה השני במדאם טוסו והיה כזה מגניב XDD מיד להסתובב ליד האוקספורד באיזה חנות צעצועים וקצת בגדים... ואז.. הגיעה השעה D::::: יווו איך התרגשתי! להקה ראשונה שלא מישראל.. וואו. להקה עולמית ראשונה!!! אבא ואח שלי היו עם מלא שקיות אז השאירו לי קצת כסף ומצלמה ונותרתי לי לבד בחנות HMV... חצי שעה לפני ההופעה/חתימות... עמדתי ממש ממש בראשונים ואחרכך שהתחיל יאאאאאאאאאא אפילו לא זיוף אחד!! הם שרו רק את שלושת הסינגלים.. וצילמתי בוידאו [גרוע ;;] את הראשון והשלישי.. בשני צילמתי קצת רגיל אבל יצא מטושטש.. בסוף הלכתי לקחת את הדיסק של הסינגל.. הווו וחילקו לנו סטיקרים ופוסטרים ממש יפים בחינם ואז עמדתי בתור גדול עד לשולחן שהם ישבו בו וחתמו לאנשים.. איזה חמודים יואו ;; וצילמתי אותם בוידאו אומרים שלום בעברית חחחחחחחחחחח כאלה ביישנים. ><" אהה והייתה אחת נחמדה שהתחברתי איתה קצת אחרי ההופעה בזמן החתימות וזה אז היא צילמה אותי איתם חחחח עכשיו אני צריכה להעלות תמונות.. אולי עוד איזה כמה דקות אני אשים כאן וגם את הוידאו. עוד 11 וחצי שעות אוטובוס למנצ'סטר D:::::::

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif דה אנמי אומרים שלום בעברית!

לא הצלחתי להוציא לידם שום משפט
חוץ מ-כאן יו סאי שלום? XDDD ושאר הסרטונים [עוד שניים של שני שירים] גדולים מידי ולא הצלחתי להעלות. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1478369 תמונה אחת עוד מעט כי אין לי כוח להרבה חחח

t a o t a o

New member
אוף.

גם אני רוצה אוטובוס למנצ'סטר :( באופן מוזר, אם אגיע ללונדון בקרוב, כרטיס אוטובוס למנצ'סטר יהיה הדבר היחידי שאוכל להרשות לעצמי (לינה ואוכל.... זה כל כך אוברייטד) אבל למה לא רכבת? הרבה יותר נוח.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif רכבת זה פי 2

מחיר חחחח וגם אין בלילה.. רק כזה שצריך לישון שעתיים שלוש באמצע תחנה ולהחליף 4-5 רכבות באמצע XD אז פשוט מאוד אוטובוס אחד וזהו.

למעלה