t a o t a o

New member
אוקיי...

בפעם האחרונה שאני לקחתי את הרכבת לונדון/מנצ'סטר-מנצ'סטר/לונדון הנסיעה לקחה בערך שלוש שעות (אלא אם כן אני קצת הוזה ולא זוכרת טוב. זה הגיל, הסניליות וכו'), ככה שאין צורך בנסיעת לילה או מיליון החלפות... מה שכן- המחיר אכן גבוה אם קונים כרטיסים ברגע האחרון. מצד שני, אוטובוס מלונדון למנצ'סטר יכול לעלות גם 5 פאונד וזה אחלה דיל ובערך עשירית מהמחיר לכרטיס רכבת שהייתי אמורה לשלם אז (אבל לא שילמתי כי היו לנו כרטיסים מוזלים מוירג'ין
) לונדון-קארדיף בשלושה פאונד!!! *חוסכת* סליחה, זו השעה... והעובדה שאת בלונדון... אתמול דווקא הזכרתי אותך (את עצם העובדה שאת נוסעת להופעה של לוסטפרופטס, ליתר דיוק) לידיד שלי... אני תוהה אם להקדים טיסה בכמה ימים ולתפוס הופעה שלהם בפונטי ב-26 במאי או להסתפק במאניקס ופטריק ג'ונס כיאה לגרופית חסרת אמצעים שכמותי...

t a o t a o

New member
אופס...

דה אנמי מחממים את המאניקס בחלק מסיבוב ההופעות הזה. למישהו יש מושג אם אני בכלל אוהבת את דה אנמי? *קלולס* לינקים, המלצות, כל מידע שהוא יתקבלו בברכה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תמונה שלי איתם D:

נ\http://i58.photobucket.com/albums/g255/x_Scream_Your_Heart_Out_x/IMGP0218-1.jpg האתר אפילו הקטין לי את התמונה
אבל הבאסיסט עצם עיניים.. ;; ודווקא הוא הכי חמוד XD והמתופף כזה אימו ביישן ומסכן >< חחחחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יוווו איך כעסתי על עצמי

וכל היום אני אומרת לאבא שלי "אבל לא אמרתי מה שהגר אמרה!!! אני חייבת!!" ;; ואני כלכך מצטערת אבל לא הצלחתי להגיד להם כלום.. הייתה שם איזה ילדה אחת שהתחילה לדבר איתי אז היא זאת שאמרה להם שאני רוצה להצטלם איתם חחחחחחח ובכלל בקושי גימגמתי את השלום וכלכך רעדתי ><"

MirrorGirl

New member
יאייי../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

ס'כיפלך זונה!! >< חחח ס'חמודים הם כשהם אומרים שלום XD ואחלה תמונה איתם ^___^

Luna Sphere

New member
אהמ אהמ אהמ .....

מישהו מוכן להסביר לי מה וולקאם טו דה בלאק פרייד עושה בספנקינג ניו מיוזיק? (הייתי שואלת מה הוא עושה בכלל בטלי אבל עזבו...)

lestatgirl

New member
לא זוכרת מתי אבל הגענו כבר להסכמה שהם עושים

שם יותר מידי סמים.. שום דבר לא מפליא אותי בM|2 יותר..

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif *נדחפת*

אז מה אם לא הייתי בבית וראיתי את זה? אני עדיין מסכימה שהם עושים הרבה סמים, או מעשנים את השיער של ג'ינג'ר בלוק...

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מעקבה ועד ביירות - כל מה שרציתם על המזרח התיכון ולא העזתם לשאול, עכשיו בפורום לימודי אסלם ומזרח תיכון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1747
לימדו איך לפתח את הרוחניות בילדיכם ואת הילד הפנימי שבכם בפורום ילדים רוחניים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumPage.asp?forum=1749
סובלים מבקעים בדפן הבטן (הרניה)? בואו לקבל ייעוץ בפורום של המרכז הרפואי תל אביב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forum.asp?forum=1751

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא#$%^&*$@#!

לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס!לוסטפרופטס! שתקו ותנו לעקל ><" הופעה ראשונה בחיים כאילו.. אם לא נחשיב את שייגעצ בבארבי בכפרסבא.. ואמ. יוסלס במוטומיוזיק לפני שנה. אהה כן המורדים XD אז כן, הופעה ראשונה והייה מטורף לגמרי D:::::::::::::::::::::::::::::::: אני רוצה שוב ;; זה נגמר כלכך מהר.. אני צילמתי וידאו גרוע ואבא צילם מלא מלא מלא [מאה אומשהו] תמונות וכמה סירטונים D: היינו דווקא דיי קרובים
הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי וצרחתי כמו מטורף [אפשר לשמוע בסרטונים שאני יעלה ליוטיוב עוד כמה ימים שאני אחזור הביתה....] הוווווו וברור ברור שתהיה חפירה! כמה יש לי לחפור יואו... חחחחח והיום אולי נלך לפרימיירה של אלפה דוג.. אם יש כזאת >< כי הסרט יוצא כאן היום והיו מלא פרסומות בMTV2 לפני שטסתי שיש פרימיירה ואפשר לזכות ללכת לשם.. אז אולי אני פשוט אלך לשם ואסתכל ליד אומשהו XD

ג'סטיןןןןןןןןןןן O_O../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

האההעאהה גם אני רוצה ג'סטין X__X בואנה אנגליה בדיליי רציני! בארה"ב זה יצא מזמן, בארץ ראינו לפני איזה חודש+ XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח מסתבר שפיספסנו XD

בדקתי מתי הפרימיירה והיה כתוב שהייתה איזה מסיבה בבר כלשהו ב18 ><" שיט. חחחח ראינו את זה ב9.2 XD יומיים אחרי שאני וירדן נהיינו חברים.. ~מיבבת~אני רוצה אותו! ארג. אז מה אם הוא פיל.. אני מתגעגעת לנשיקות ;;

Luna Sphere

New member
Spanking New Music week

טופ, אז מהיום בלילה (מידנייט שלנו) מתחיל שבוע spanking new music. הוא נפתח בהופעה חייה של הארקטיק מאנקיז בברצלונה. בהמשך הסופשבוע נזכה לראות גם קטעי הופעות של Hadouken!, The Wombats, The Twang ועוד מה-SNM tour תהנו

למעלה