Rose131

New member
../images/Emo32.gif

אל תציפו, יש לכם אותו עד יום רביעי [יש בכלל טעם להגיד את זה או שתציפו בכל מקרה?XD] [תנסו, will you?] אעאעאע עוד 11 שעות יש לי בגרותתתתתתתתת ואז אני אהיה בוגרתתתתתתתתתתתתתתתתת אומיפאקינגאד. [אבל היי, מגן 100, עבודה של 95, הכי נמוך שאני יכולה לקבל זה 73(ורבע נקודה. או שזה היה שלושתרבעי נקודה?)] [אל תתווכחו עם החישוב, זה ממוצע של העבודה עם הבגרות, ואז הממוצע הזה עם ממוצע של המגן:O] [או משהו כזה
] ועאעאעאע [
כוכבים ורודים!!!!!!!!!111
] [אל תדאגו, כל ההתקפי ורוד האלה יעברו לי אחרי הבגרות
] [כי אז אני אהיה בוגרת!!111 ועעאעאעאע!] [סתםלא;[ אני לא אהיה בוגרת;[[ אבל אני אפסיק עם ה.. אמ.. התקפים האלהD:] [טוב די, חפרתי.]

lestatgirl

New member
אני כבר שנה וחצי..

בלי שום משקה מוגז, תתפלאי כמה זה קל לאט לאט..[אלא אם כן הבצפר שולח אותך לסיור לימודי במפעל של קוקה קולה אבל זה כבר משהו אחר..
] ובאמת כל הכבוד.

HarlequinGirl

New member
ואם בא לי להציף?

מה תעשי לי הא? האאאאאאאאאאא? האאאאאאאאאאאאאא?!

Rose131

New member
זה קצת אסור../images/Emo12.gif

+ זה סתם ידפוק אותך ואת כל שאר הפורום כי אז לא יראו הודעות שכותבים באוף מרוב הודעות שאת כתבת שם ולא כולם יקבלו תשומת לב וזה סתם יהיה לא נחמד
וגם אני יכולה להרביץ לך פעם הבאה שאני פוגשת אותך

Luna Sphere

New member
D: היום יומולדת ל...

רוברט פטינסון!!! אהובי היקר שכולכם בטח מכירים אותו כסדריק דיגורי... היום הוא בן 21 ועכשיו הוא ואל באותו גיל
woop woop לקח לי שנים לבחור תמונה..

CitizenErased

New member
חחחחח אמג...

פגשתי אותו מספר פעמים חח התמונה ששמת היא מאירוע COLLECTORMANIA שידיד שלי היה הPA שלו שם. ניגשתי אל ידיד שלי לתת לו שוקולד ביסקוויט (של שוקולד פרה חח) ורוברט לקח והתלהב... ואז בהה לי בחולצה (של קורט קוביין) הוא בערך הבן אדם הכי מסומם בעולם.

CitizenErased

New member
והנה תמונה..

שמצאתי מזמן שמישהו צילם באירוע (אני לא צילמתי כלום חח) שליד רוברט זה ידיד שלי.. לוק.

Luna Sphere

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זהו כל המיוז והכל לא הכי הזיז לי אבל עכשיו את מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה