FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני D:

יווווווו כל האלה שאהבתי הגיעו למקומות אחרונות ויהיו שנה הבאה בחצי גמר
למה לעזאזל כל המדינות האלה של ברית המועצות לשעבר מצביעות אחת לשניה?!?! גם אם זה הכי גרוע בעולם הן יצביעו.. פאק.. וכל הרוסים למיניהם בארץ הצביעו להם ולא הספיק שהצבעתי איזה 10 פעמים לאנגליה ו3 פעמים לספרד. קיצור.. הכי אהבתי ספרד, אנגליה ופינלנד. הווו והייתי מאחלת לאנדורה להגיע מקום ראשון
אבל הזונות לא העלו אותם לגמר

dandiT

New member
אבל אנגליה היה ממש מוזר XD

הקטע עם המטוסים... אבל הוא היה מאגניב, בהשווה לכמה אחרים T_T

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח

אבל כל הזמן היה את השיר שלהם בMTVהיטס כבר שבוע-שבועיים לפני הארוויזיון וכל הזמן ממש ממש אהבתי את השיר.. ופתאום יומיים לפני הארוויזיון גיליתי שזה בעצם השיר במייצג את אנגליה בארוויזיון XDDD נוו שיר חמוד.

oshriti123

New member
אנגליה):

אם הם רק היו שולחים רוק הם כל כך היום יכולים להגיע לפחות לטופ5 >.<

dandiT

New member
אהבת את צרפת? ../images/Emo6.gif

הם היו ממש מוזרים.. בעיקר הזה שהיה לו חתול כזה על הכתף

chronophobia

New member
ברור שכן XD

הייתה להם הופעה טובה (לפחות לדעתי) ואני התמכרתי לשיר שלהם.. והזה עם החתול על הכתף היה קורע XD

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיום אחרון לטופ20../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עקרונית היום זה היום האחרון לשלוח לי את ההצבעות של הטופ20 אבל אני לא יודעת מתי אני אספיק לספור את הקולות כי זה תלוי אם אני מצליחה לעשות חישוב כזה באקסל, אז אם אתם קולטים שעוד לא שלחתם תשלחו עכשיו, ואם אתם קולטים עוד כמה ימים דברו איתי ונראה אם כבר ספרתי

SainTonix

New member
המלצות לשירי פלאסיבו..

אני יודע שיש פה הרבה מעריצים שלהם.. אני צריך שמות של שירים מוכרים וטובים שלהם , אם מישהו יכול לשתף אני אודה לו. =)

BabyShambles

New member
אעאעאעא אבל קשה לי להמליץ על כמה;;

כולם. באמת שכולם. חוץ מוייטאוט יו... שיר נוראי>< אני תכף ארשום לך... אין לי כוח עכשיוXD

milkofamnesia

New member
without you i'm nothing שיר נוראי?!

זה השיר הכי מרגש שלהם, כל פעם שאני מקשיב לו אני מרגיש כאילו שאני במקום אחר, גאונות לשמה.

BabyShambles

New member
לא יודעת... נורא קשה לי להתחבר אליו.

אני חושבת שזה השיר היחידי שלהם שנורא קשה לי לשמוע><

Djerry

New member
כמה המלצות

20th Century Boy Nancy Boy 36 Degrees Taste In Men English Summer Rain Pure Morning The Bitter End This Picture Every Me And Every You Running Up That Hill קאבר בין היפים שנעשו Slacker Bitch Sleeping With Ghosts נראה לי שזה פחות או יותר השירים המוכרים

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהכל*O*

אבלאבל, אוקיי! Every you every me Special needs My sweet prince [כי הוא נורא מיוחד כזה ואני אוהבת
] Song to say goodbye Broken promise Space monkey You don't care about us Without you i'm nothing Blind נווו הכל*O* [ואני גם לא מכירה כ"כ הרבה].

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif סתכלו דחוף!

מצאתי במייספיס של Madina Lake שיש שם קישור שהלהקה עצמה הכינה לעצומות שכל אחד במייספיס מצביע על העיר שלו כפי שהוא רשום במייספיס! כמובן שבאתר של העצומה צריך להרשם.. אבל תחשבו על זה.. אם זה לא סתם עצומה שמישהו מסכן מכין זאת עצומה שהלהקה הכינה!! ככה שיש שיותר סיכוי. אז בלי זיבולי שכל.. תרשמו
http://eventful.com/performers/P0-001-000035488-5/demand?from_sticker=300x325_eventful

CitizenErased

New member
גם Dream Theater עשו דבר כזה בדיוק...

וישראל שם במקום הראשון
איך אני אשמח אם DT יבואו.. בלי קשר לזה שהם חברים טובים של מיוז חח

למעלה