Chemical Venom

New member
איזה כיף לסיים מקצועות!!

לסיים בגרות (בהצלחה) זה אחד הדברים הכי כיפים! זה כל כך הקלה! (עזבו אותי אני מוזר היום ...יותר מהרגיל!)

M a a y a n K

New member
היי!

אני עדיין בטירונות, אני פשוט כותבת מהפלאפון... סתם רציתי להגיד היי (ראו כותרת) בקיצור אני אהיה בבית בחמישי כי אז אני מסיימת טירונות! דרך אגב ביום שבת שמעתי סופסוף את השיר החדש של דה יוזד ואהבתי מאוד! ביי בינתים!

Rose131

New member
אוי איזה אדיר../images/Emo12.gif

יש בטירונות זמן לגלוש מהפלאפון?
הגיע הזמן שתשמעי אותו, הוא מצוייןD: hang in there

dandiT

New member
כן שמעתי עלזה../images/Emo2.gif

על המפגר הזה שהרג גור חתולים עם פטיש... שהגור קפץ לכביש ואיזשהי אישה עצרה כדי לא לדרוס אותו... והאיש הזה נתקל באישה הזאת מאחורה בגלל שהיא בלמה.. אז הוא יצא מהאוטו תפס ת'חתול וניפץ לו את הראש עם פטיש.. איזה כלב מטומטם אידיוט מפגר שיחנק ויקבר בכלא!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo2.gif

רק התחלתי לקרוא וזה פשוט נורא.. פאק.. חתול מסכן ;; בנאדם מבחיל!! איך הוא היה מרגיש אם הייתי באה ודופקת לו פטיש על הראש?! "היי! למה לא עצרת ונתקעת לה באוטו?! עכשיו אני אתקע לך פטיש בראש" בעע. אנשים דוחים יש בעולם הזה!

Chemical Venom

New member
תגידו למה בשיר THE DIARY של FFAF....

שרה בחורה בסוף?????? ממתי לFFAF יש קולות רקע של מישהי???? ולמה אין אותה בעוד שירים!..

Chemical Venom

New member
אני לא מאמין!

כבר לילה רביעי שאני לא נרדם! אני הולך לקפוץ מעזריאלי מישהו בא?

Rose131

New member
אוו../images/Emo201.gif

נו, תישן ביום ובלילה תסתובב להציל עלמות חסרות ישע מערפדיםD: [אנג'ל
]

Chemical Venom

New member
וואו איזה קטע הזוי!

אתמול בלילה שלא נרדמתי ייצאתי החוצה כי היה לי משעמם ורציתי לשאוף אוויר.. וראיתי 5 עטלפים יושבים על העמוד חשמל בחוץ. והם עשו לי רעש...אז התחלתי לדבר איתם.. אמרתי להם מלא דברים ואז שאמרתי "אני פונה ללב שלכם בבקשה מכם אל תעשו לי רעש" הם עפו! וזה דומה לערפדים..אז הצלתי את העולם ! חעחע. לא משנה הסיפור בראש נשמע יותר מצחיק =]

למעלה