jackmo

New member
רק כי איתי אמר שאני נוטש...

גשם רדיואקטיבי גשם רדיואקטיבי, כמו חלומות מתנפצים, תמצית מוות, בכי אלים. כמו ילדים תמימים ללא מחסומים, בורחים, מבוהלים, זועמים. רד עלי גשם נקה חטאי, נקה מחשבותיי. גשם רדיואקטיבי, בא הרסני כל עוד זה ניתן, כל עוד אני בן אדם. מומס, לא מוחשי, מת וגם זה בקושי. ללא זכר בלעה האדמה אותי אשר אותה הרסתי ולכלכתי כל עוד אני אנושי. הו אמא אדמה, רחמי עליי, שכחי חטאי, כמו ילדים תמימים ללא מחסומים, בורחים, מבוהלים, זועמים. רד עלי גשם נקה חטאי, נקה מחשבותיי. גשם רדיואקטיבי, בא הרסני כל עוד זה ניתן, כל עוד אני בן אדם. בלתי מוחשי... בלתי אנושי.... גשם... בא! נסתיימו אלפיים שנות גלותי ומכאובי, ובניתי בית בישראל והבערתי אדמתי, בא גשם רד עליי, כי תמה שליחותי. כסה אותי...

Blade Of Fire

New member
כמו שאמרתי

אני כל יום כמעט בת"א, טכנית.. ואפילו בדיזינגוף
30 זו בעיה.. יש טעם העיר וקבעתי ללכת לשם ביום הזה.. הרבה אוכל טעים:)

Blade Of Fire

New member
אם היה יום לפני היה טוב

כי יש מצב שיהיה לי יום חופש באותו יום...

Super Alonit

New member
יום לפני זה הבגרות במת',

והיא מהצהריים עד הערב ככה שאני משוכנעת שרוב הפורום לא יכול.

Super Alonit

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifמי בא למפגש בסוף?../images/Emo37.gif../images/Emo23.gif

לשרשר לכאן! ותבואו נו, זה היום שיוצא הסינגל, צריך להפגש!
~השלב שבו אני מנסה לגרום לכם לנקיפות מצפון ללא הצלחה~ בבקשה?
בשבילי?
*פאפי פייס* ~השלב שבו אני משחדת אתכם~ איתי יבוא עם קשות ורודה!, ענבר תתפשט, יהיו עוגיות, מה שתרצו אבל אוף, בא לי לפגוש אתכם.
~שלב האיומים~ (יצא לי בהתחלה בטעות 'שלב האימוים'
, שלב פרטי לעמיר...)
אם לא תבואו דניאל יבוא לבקר אתכם בחצות הליל עם הגרזן שלו! וזה לא יהיה ביקור נימוסין! ראו הוזרתם! איתי יחסום אתכם! כן! ו... אה... מישהו יפרוץ לביתכם מתי שתישנו ויגנוב את כל אספקת המזון שלכם! וקארין תשיג את ההרפס מחדש ותדביק אתכם! ועמיר יחתוך לכם את הורידים, תזהרו, הוא מיומן! נו, בואו.

danduuu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הלוואי והיה לי כסף לבוא../images/Emo10.gif

The Cat Woman

New member
אם יבואו הרבה אנשים שאני ~כן~ רוצה לראות

אז יש מצב שאבוא, אבל לא בטוח... נראה מה יהיה שבוע הבא. (בקשר לכותרת- סתם בצחוק
אני רוצה לראות את כולכם
)

למעלה