אולי לקראת הערב...
B blacknwhite New member 23/5/07 #6 היו כמה אנשים במפגש האחרון שאין לי שמץ מה הניק שלהם... או שאני יודעת ושכחתי מה זה משנה.. העיקר שהוא מוכשר
היו כמה אנשים במפגש האחרון שאין לי שמץ מה הניק שלהם... או שאני יודעת ושכחתי מה זה משנה.. העיקר שהוא מוכשר
S Super Alonit New member 24/5/07 #21 ../images/Emo210.gifאני אוהבת את איתי, מה איתכם?../images/Emo3.gif סתם התחשק לי. אה כן, ויש לי את העוגה הכי מגניבה בעולם בבית וציירתי הרבה היום, ככה שטכנית, אני מאושרת.
../images/Emo210.gifאני אוהבת את איתי, מה איתכם?../images/Emo3.gif סתם התחשק לי. אה כן, ויש לי את העוגה הכי מגניבה בעולם בבית וציירתי הרבה היום, ככה שטכנית, אני מאושרת.
S Super Alonit New member 24/5/07 #41 חבל, הוא בנאדם מיוחד כ"כ... הגבר היחידי שאני מכירה שמתהדר בקשת ורודה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/07 #25 ../images/Emo41.gifמי בא למסיבה שענבר פרסמה??../images/Emo41.gif תזכורת: מסיבה עם 3 רחבות, שבאחת הרחבות הבטיחו נייטוויש וויד'ין, במימד החמישי שישי הזה ^^
../images/Emo41.gifמי בא למסיבה שענבר פרסמה??../images/Emo41.gif תזכורת: מסיבה עם 3 רחבות, שבאחת הרחבות הבטיחו נייטוויש וויד'ין, במימד החמישי שישי הזה ^^
S Super Alonit New member 24/5/07 #30 אני צריכה עוד פרטים... ולדעת איך אני מגיעה לשם מנ"צ וכל זה, וגם איך אני חוזרת ומתי.
T The Cat Woman New member 24/5/07 #32 אם אני אם אוטו אני אעבור דרך נ"צ בשבילך../images/Emo9.gif מספיק טוב?