blacknwhite

New member
אני באה!../images/Emo9.gif

הבצפר שלי במרחק 10-15 דקות נסיעה... אז אני בטח אגיע בסביבות 2 וחצי אה, ויש מצב שאני אסחוב איתי כמה אנשים מהכיתה, סתם בשביל הקעט. (נגיד, אחד ששומע את המילה 'מטאל' ומתחיל לדבר שטויות בקצב, ומתחיל לדבר על מטאל שעות- ואח"כ טוען שאין לו שום קשר למטאל
)

The Cat Woman

New member
אל תיעלבי מזה...

אבל מה הקטע לסחוב אנשים שאת מכירה ואנחנו לא? כאילו- אם אני אבוא למפגש, אני לא אביא איתי אף אחד. כי- מה הקשר? בבקשה אל תיעלבי מזה, אני סתם תוהה מה הטעם באנשים שלא קשורים לפורום- הם במילא לא מבינים שום דבר שקשור לפורום חוץ מפרטים על נייטוויש עצמם...

blacknwhite

New member
לא נעלבת...../images/Emo140.gif

אני לא רוצה להביא אותו כדי שהוא "יהיה קשור", אני רוצה להביא אותו כדי שהוא יראה שאנחנו לא חבורת פריקים ערפדים מוצצי דם ווטאבר, למרות שלא ממש אכפת לי מה הוא חושב בנושא הזה... (והוא חבר טוב שלי
) אבל נראה לי הוא לא יבוא בכל מקרה. והבנתי מה שאמרת, ולא נעלבתי, ואני מעריכה את זה שממש ניסית להתנסח הכי טוב שאפשר

The Cat Woman

New member
שלחי אותו לפה שיראה שאנחנו סתם אלימים

מאיימים- אבל בת'כלס לא עושים עם זה כלום

Beyond The Veil

New member
~השלב שבו את קורעת אותי מצחוק~

זה היה חזקק אבלאבל אני לא יכולה לבוא, יש בי"ס
למזלי, לי אין בגרות במת' 0יום לפני, אלא רק שנה הבאה כי לנו יש בי"ס גאון שמסרב לגרום לנו למוות ביסורים על השנה הראשונה שלנו בתיכון אז....
אבל אני אששמח לטלפונים של אנשים, במסרים או פה, כי אני מסיימת ב1 ביום הזה (אם אני לא טועה) ואולי אני אבוא רק מאוחר יותר....

The Cat Woman

New member
אז אולי נתחיל באמת את המפגש ב2?

ככה מי שמסיים בערך בשעה הזו יוכל להצטרף אלינו אחרי שכבר התארגנו מבחינת אנשים ומקום פחות או יותר...

The Cat Woman

New member
יש מצב. דחו את הפתיחה של העבודה... מה שאומר

שאני פנויה עד ה5 בחודש הבא בערך.

יש מצב

אני אראה כבר ד"א, יש סיכוי שאם אני בא, זה רק מהבוקר. מישהו מתנדב להסתובב איתי מסביבות 9?

tbents

New member
../images/Emo189.gifבאיזה שעה זה בסוף?

ואני כנראה באה, עם חברה.. [כי היא נוסעת איתי לת"א
]

tbents

New member
טבבה:)

גם אנחנו כנראה נגיע ב12 ככה, אחרי המתכונת באמנות
אגב, איפה זה בכלל?

dralan

New member