Beyond The Veil

New member
לגמריי!!

הוו וואו, זה נשמע מגניייב ^^ וזה יהיה שימושי כשיהיה לי 16...פירסינגים וזה! ^^

מזל טוב!!!! תתחדשי וזה :)

אצלנו נתנו לנו בבצפר :S זה אומר שזה גזל רק איזה שעתיים מהיום :S

Systematic Chaos../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום שמעתי אותו בפעם הראשונה [פעם אחת]. זאת רק אני או שכל הסולואים נשמעים פשוט כמו ג'אם אחד ארוך במיוחד? אין איזו הכנה למשהו גדול (כמו בסולואים של אוקטבריום, למשל סאקריפייסד סאנס). נשמע די שטחי... הם כמובן סולואים מדהימים, דרים כרגיל מדהימים אותנו בטכניקה האדירה של הנגנים, לרודס יש כמה יציאות נחמדות. או שזה פשוט ככה כי זה בשמיעה ראשונה?

TheImpactBoy

New member
חייב לשמוע את החדש שלהם!

הפכתי לחובב דרים טיאטר מזה חצי שנה! (תודה לג'ים שהכיר לי את סינס).

היה לי לינק אבל איבדתי אותוP:

אני די בטוחה שאפשר להשיג בדרכים שאתה מכיר.

זה ככה כי זה שמיעה ראשונה.

גם אני בשמיעה ראשונה לא התחברתי, אבל בשמיעות אחרי זה, יאלללה זה דיסק כ"כ טוב!

dralan

New member
אוקי *זה*היה מוזר :O

עכשיו בדרך חזרה מהבצפר (אחרי מתכונת לא משו במחשבת) אני קולט בתוך אחד הבתים הפרטיים עדר של איזה 7 כבשים גדולות... WTF?. XDD

Super Alonit

New member
חשבתי שיש כאלה דברים רק בנ"צ../images/Emo6.gif

ומקווה שהכל זאת הציון יהיה טוב:]

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבוהוווו!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מותר להתאבל?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הוא מת!!!! לולו #2 מת!!! דרסו אותו ואפילו לא טרחו לבדוק אם הוא עדיין חי- אולי היה אפשר להציל אותו
שכנים מרשעים....
השכנים שלי הם השטן!!! זה מול הבית שלהם והם לא יטרחו אפילו לקבור אותו או משהו!
מסכן לולו #2
עכשיו נשארו רק לולו #1 לולו #3 ולולו #4 ואמא שלו בוכה עליו כבר כמה שעות... וסיימון משגע אותי כבר מהבוקר ועכשיו אני מבינה למה.

danduuu

New member
וואייי../images/Emo7.gif מסכןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני מצטערת בובה
וואי עולות לי דמעות עכשיו
הוא נראה ממש קטן פה
איזה אנשים רעים יש בעולם סעמק!!! צריכים להשמיד את כל המכוניות! רק בגלל בני אדם בע"ח מתים

למעלה