Shusho

New member
~פורצת בבכי~

אני פאקינג אהיה בצבא ואני שונאת ת'חיים שלי

The Cat Woman

New member
חחחח אלונה איזו צעירה את ../images/Emo6.gif + תגובה למיכל

היא עדיין לא התגייסה. ומיכל יש לי אות קסומה בשבילך- ג'. מה גם שיש ימי ד' עכשיו בצבא ויש רגילות ועוד מליון דברים... החיים לא נגמרים כשמתגייסים. מניסיון. ואם את לא מאמינה- היה לי כרטיס להופעה של דפש מוד כשהייתי חיילת. אם הם לא היו מבטלים הייתי הולכת

Super Alonit

New member
אני מאושרת.../images/Emo9.gif

בעצם לא, אני אהיה מאושרת כשיהיה לי כסף לכרטיס. אבל אני בדרך אל האושר, גם זה משהו.

~צורחת כמו חולת נפש~

מיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אמאאא אני לא מאמינה מיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ופלסיבוווווווווו מיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז נשברה לי הרגע ציפורן מרוב שקפצתי כמו מטורפת לא אכפת לי אפילו שזה ממש כואב....... מיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זה כמעט טוב כמו סונטה או נייטוויש עם טאריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

Beyond The Veil

New member
נכון שאתם שמחים בשמחתי? נכון?

ביום ראשון אני מקבלת תעודת זהות! ביום ראשון תהיה לי זהות! חהחהחהחה יש טקס קבלה וזה בסינמה סיטי, מה שאומר שגם לא לומדים באותו יום בנוסף להכל.... פשוט נחמד!
(סליחה על ההתלהבות, סתם רציתי לשתף אתכם
)

Super Alonit

New member
לא! לא שמחה בשמחתך!

אני הולכת נגד הזרם! אני פריקית! אני שותה דם של חתולים! אני... טוב, מיציתי.:X בטח שאני שמחה בשבילך בייב:]
ותשמרי עליה, אני איבדתי אותה כבר איזה חמש פעמים מאז שקיבלתי אותה

סינמה סיטי כיף!

אנחנו קיבלנו בחוף הים באפולוניה
היה אחלה מעמד. ותעודת זהות זה אולי הדבר הכי לא שימושי בחייך, אז פשוט תיהני מזה שלא לומדים באותו יום. P:

למעלה