אני יודעת. .
S sha na na revol New member 1/6/07 #41 פתחתי את הטלויזיה ב"120 דקות"... ואת מי ראיתי אם לא פאטריק המושי שלי... כן כן... קבלו תמונה. איזה מאמי הוא פשוט מקסים.
פתחתי את הטלויזיה ב"120 דקות"... ואת מי ראיתי אם לא פאטריק המושי שלי... כן כן... קבלו תמונה. איזה מאמי הוא פשוט מקסים.
L lestatgirl New member 1/6/07 #46 חשבתי שזה יהיה וואלדן=\ על הפטריק הזה חורשים בב120 דקות מה שמסביר את הפרעות השינה שלי...
S Sweet Calamity New member 1/6/07 #50 הוא נראה כמו ילד מוכהX: ../images/Emo115.gif או שהוא לא רק נראה?
R Runt New member 1/6/07 #66 כי זו תת רמה והוא מעל כל זה, ופרנקלי, אני לא רוצה לראות את הזין שלו [אם יש לו אחד] בהופעות שלו. הוא אמור להיות מקסים ומנצנץ כזה, עם הכינור והתחושות והאנשים והנצנצים והבגדים הזוהרים והנעליים המגניבות.
כי זו תת רמה והוא מעל כל זה, ופרנקלי, אני לא רוצה לראות את הזין שלו [אם יש לו אחד] בהופעות שלו. הוא אמור להיות מקסים ומנצנץ כזה, עם הכינור והתחושות והאנשים והנצנצים והבגדים הזוהרים והנעליים המגניבות.
L Luna Sphere New member 2/6/07 #111 דייייי למה?! כל פעם שאני פותחת את האינטרנט זה מופיע לי בעמוד הבית! חלאס!
S sha na na revol New member 1/6/07 #73 לא לזה התכוונתי../images/Emo70.gif... הוא פשוט מזכיר לי את עברי...