מערכת המסרים החדשה ../images/Emo30.gif

בשעה טובה ומוצלחת, אנו משיקים מערכת מסרים חדשה, שעוצבה בדומה למערכת המסרים הקודמת, אך היא מהירה ויעילה יותר. התמסרות נעימה

Rose131

New member
../images/Emo32.gif

סתם כי ראיתי את זה תלוי בבצפר וזה שיעשע אותי

CitizenErased

New member
תגידו, גם לכם הlast.fm מחורפן??! ../images/Emo10.gif

ומישהו יודע איך אני משנה line up של הופעה שלא אני כתבתי שם?!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם לי זה עושה בעיות ../images/Emo12.gif

זה לא עבד לי איזה כמה שעות ואחרכך הסתדר :\ ובקשר ללשנות לינ-אפ אני לא יודעת..

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

[נועה תתלהבי] אייפוד וידאו שחור או לבן?!!?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif עדיף בכלל איי-אודיו.

עם יותר אפשרויות ויותר זול.. ואפילו יש לו יותר יתרונות מאשר לאייפוד וידאו!! אוקי. אייפוד וידאו - קבצי MP3. קבצי וידאו. תמונות. חייבים להוריד תוכנה כדי להמיר את הקצבים ולהעביר אותם לאייפוד. מקשים - הדבר העגול הזה מעצבן.. לא נוח לסובב אותו כל הזמן ><" וגם זה נהרס מהר. מחיר - 20 ג'יגה - 2000 שקל. 60 ג'יגה 3000/4000 שקל. תוספות - משחקים[?!] אייאודיו - קבצי MP3 ותמונות - חופשי. רק העתק הדבק. וידאו. מכניסים דיסק למחשב בזמן שהוא מחובר למחשב וזה עושה העברה ישר למכשיר של הוידאו.. מקווץ סרטים מגודל של 700-800 מגה לגודל של 120 מגה. מקשים - כמה מקשים פשוטים, לחיצים בצד המכשיר ועליו יש לחצן גדול שלא מסתובב אבל אפשר להזיז אותו לצדדים,למעלה וללחוץ ואמ.. ג'וייסטיק בקיצור. מחיר - 20 ג'יגה 1300 שקל. 30 ג'יגה 1500 שקל. 60 ג'יגה 1800 שקל. 80 ג'יגה 2000 שקל. תוספות - מקליט עם מיקרופון מובנה. מקליט עם חיבור להקלטת קול מטלויזיה. רדיו. זהו. סיימתי עם חפירתי P: אהה המסך של האייאודיו טיפה יותר קטן אבל זה לא כזה חשוב ~,~ באייפוד את משלמת על השם של החברה וכל השיט. אני מקווה שהמחירים האלה עוד נכונים XDD

Luna Sphere

New member
אני קונה וידיאו של 30 ג'יגה ב1200....

והשאלה הייתה על הצבע חחחחח סתם סתם תודה על החפירה אגב, רואים שהשקעת.. אבל אני קונה אייפוד וידאו

t a o t a o

New member
לירון! לירון!

מהר! תמחקי את כל ההודעות שאומרות לבן
שחור 333>

Rose131

New member
ללירון יש טעם זקן! תקשיבי לקטינים פה!../images/Emo3.gif

למעלה