XD יש נאנו ורוד
I i love TAI New member 3/6/07 #42 :-O אני לא מאמינה דווקא היום לא ראיתי אותך?! יש עדים?! נ.ב חהחה אחותי גנבה ממך צמיד כזה חהחה
R Rose131 New member 3/6/07 #44 כן, אחותך עדה../images/Emo6.gif זאת כבר פעם שנייה שלבשתי ורוד לבצפר, מה! ד"א, את מעופפת קלות- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=99857239
כן, אחותך עדה../images/Emo6.gif זאת כבר פעם שנייה שלבשתי ורוד לבצפר, מה! ד"א, את מעופפת קלות- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=99857239
I i love TAI New member 3/6/07 #45 חחחח... לא אבל זה היה השרשור הכי עליון אז ראיתי אותו ראשון ורק אח"כ שמתי שגם דנו בזה למטה
C CitizenErased New member 3/6/07 #32 נו בדיוק, לכולם יש לבן. ולכן צריך שחור. זה גם הרבה הרבה הרבה יותר סקסי
L lestatgirl New member 3/6/07 #28 רייזורלייט או הורורז? רייזורלייט לבן והורורז שחור.. תחליטי מי את מעדיפה [בתכלס הלבן יותר יפה..פאריס לא יכול על ג'וני]
רייזורלייט או הורורז? רייזורלייט לבן והורורז שחור.. תחליטי מי את מעדיפה [בתכלס הלבן יותר יפה..פאריס לא יכול על ג'וני]
L Luna Sphere New member 3/6/07 #30 חחח תכלס O: בסוף אבא שלי יחליט מחר בחנות לבד.. הפלתי עליו את זהP:
S sha na na revol New member 3/6/07 #34 הורורז../images/Emo70.gif שחווווווווור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|...
S SainTonix New member 4/6/07 #47 חח שלי שחור והוא ממש מגניב, אני אוהב אותו השחור זה לפריקים המאאגניבים P= סתם, הבעיה בו שרואים ממש את השריטות וזה.. הלבן יותר נוח כי לא רואים עליו ממש לכלוך וכאלה. אבל זה ממש שטויות, אני מחפש כבר מקום שיחדש לי את האייפוד חח מרוב שימוש יתר הוא כבר חבול ופצוע חח
חח שלי שחור והוא ממש מגניב, אני אוהב אותו השחור זה לפריקים המאאגניבים P= סתם, הבעיה בו שרואים ממש את השריטות וזה.. הלבן יותר נוח כי לא רואים עליו ממש לכלוך וכאלה. אבל זה ממש שטויות, אני מחפש כבר מקום שיחדש לי את האייפוד חח מרוב שימוש יתר הוא כבר חבול ופצוע חח
O orw93 New member 3/6/07 #40 שחור../images/Emo205.gif כי שלי שחור מוחעחע וזה כזה סקס שחור לבן זה סתם מאעפן
I i love TAI New member 3/6/07 #43 ברור ששחור!! זה הכי שקסי גם העטיפה של הלבן לבנה ונהיית ג'יפה ממש מהר.. בקיצור שחור!!